Vrei sa primesti notificari de la Romjob?
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Vrei notificari in timp real pentru anunturile favorite?
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Juridic

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 50 / 20

 • 3

  Angajăm fierari betoniști și muncitori necalificați, dar care au lucrat în domeniu (din toată țara) pentru muncă în Austria. Se asigură cazare. pentru relații suplimentare sunați la nr. de tel. 0743020758

 • Aptitudini: Capacitatea de a lucra in echipa sau individual; Capacitate de analiză şi raţionament logic; Interes in activitatea de practica juridica; Capacitatea de a solutiona in timp util aspectele gestionate Descrierea jobului Asistență și reprezentare juridică in fața instanțelor judecătorești (judecatorie, tribunal, curte de apel) precum si in fata oricaror altor institutii competente, a notarilor publici și a executorilor judecătorești. Permis de conducere categ. B – prezinta avantaj Cerinte minime: – membru al Baroului Timis; – spirit de initiativa, etica profesionala, responsabilitatea activitatilor.

 • Asigur asistenta juridica in domeniul dreptului ;civil,penal(inclusiv la Politie si Parchet),mediez orice disputa permisa de lege.Tel.0722.801793 intre orele 16-19.

 • Avocat definitiv din Baroul Prahova doresc sa lucrez la un cabinet de avocatura din Bucuresti ,specializat in Drept penal. Precizez faptul ca am o experienta de 20 de ani in dreptul penal ,in special in fata organelor de cercetare penala , in faza de urmarire penala dar si in fata instantelor de judecata.Tel-0722.801793 intre orele 16-19.

 • Mediez orice disputa permisa de lege in domeniul dreptului civil,penal.Tel.0722.801793 intre orele 16-19.

 • 4

  Angajam jurist/economist, debutant, absolvent de facultate pentru domeniul insolventa, munca de birou/secretariat/redactare de documente, la inceput se ofera salariul minim pe economie, cu posibilitate de promovare si majorare a salariului in functie de insusirea si dobandirea de abilitati si cunostinte necesare desfasurarii activitatii. Cv-urile se trimit pe adresa de mail:

 • Candidatul ideal - absolvent studii superioare, licențiat în drept; - obligatoriu experiență în activitate dе minim 1-2 ani: - cunoastere drept civil(comercial) - cunoasterea legislatiei privind protectia consumatorului - cunoasterea legislatiei privind comertul la distanta - experienta pe arhivare,administrare documente cu caracter juridic - experienta in materie dе redactare,verificare,negociere contracte - cunosținte medii dе limba straina(se prefera limba engleză) - abilități excelente dе comunicare verbală și în scris; - spirit competitiv; - cunoasterea si utilizarea eficienta a programelor informatice:Microsoft Word si Excel - competente referitoare la organizarea si stabilirea prioritatilor in activitatea profesionala; - disponibilitate la program prelungit - experienta in relatia cu autoritatile constituie un avantaj Descrierea jobului - rеdаctаre,organizаrе corеspondеntа, - redаctаreа,vеrificare si nеgociеrеа contractеlor - rеprеzentаrеa sociеtatii in fatа аutoritаtilor publice - consultаnta juridica,suport legal pentru celalalte departamente din societate

 • 2

  Cabinet avocatura - oferim servicii juridice de calitate si cu promtitudine, asistenta juridica si reprezentare instante, precum si in fata altor institutii.

 • Fosti judecatori,procurori, profesori(civil,penal,familie,litigii munca) fond funciar ,retrocedari reprezentare in instanta analiza sanse de reusita termene scurte onorarii minime

 • 6

  Jurista,delegat notarial agentie imobiliara absolventa studii juridice cu/fara experienta,permis conducere B,cunostinte in materia contractelor,redactare contracte,dinamica,spirit de echipa,bun organizator, responsabila, program 10-18,NU SE FAC INSTANTE.

 • Oferim o gama larga de servicii juridice - înființări asociații de proprietari - înființări societăți comerciale / mențiuni registrul comerțului - operațiuni carte funciara -recuperari debite -stergeri date negative - redactări acțiuni, somații, plângeri, etc Nu ezitați să ne contactați!

 • DescriereAngajez secretara personala cu sau fără experienta! Cerințe :fără OBLIGAȚII!!! - vârstă cuprinsa între 20-35 de ani -aspect fizic placut - Salariu cuprins intre 2000-3000 de lei net Pentru mai multe detalii, contact whattsapp 0737919114 CER SI OFER SERIOZITATE!

 • Dacă vrei un loc de muncă în care să îți dezvolți pasiunea, dacă vrei un loc de muncă stabil, dacă ești pasionat de lucrurile frumoase făcute cu grijă și din dragoste, acum ai ocazia să îți urmezi visul Referent Economist Cerințele postului: - Studii superioare economice - Gestiune, reprezintă un avantaj); - cunoștințe operare PC – pachet MS Office; - bune cunostinte de fiscalitate - seriozitate, punctualitate; - excelente abilități de comunicare; - persoană cooperantă, echilibrată; - atenție la detalii; - spirit de echipă; Obligațiile postului: - Contabilizeaza si inregistreaza registrul de casa in lei si valuta; - Contabilizeaza si inregistreaza deconturile; - Tine evidenta, intocmeste si introduce notele contabile - Tine evidenta, intocmeste si introduce notele contabile de amortizare; - Intocmeste lista obiectelor de inventar in folosinta, in conformitate cu inregistrarile contabile; - . Contabilizeaza si inregistreaza facturile furnizorilor; - Verifica si corecteaza jurnalul de cumparari ; - Verifica si corecteaza jurnalul de vanzari; - . Intocmeste lunar decontul de TVA pe baza jurnalelor; - Verifica schimbarile legislative care apar, cu ajutorul programelor de legislatie; - Efectueaza componente ale soldurilor conturilor si efectueaza reglari pe baza acestora; - Colaboreaza din punct de vedere informatic la intocmirea situatiilor financiare semestriale si anuale; - Intocmeste confirmarile de sold la inchiderea exercitiului, pentru clienti interni si externi; - Colaboreaza la tinerea corecta si la zi a evidentei financiare si contabile; - Duce la indeplinire sarcinile stabilite pe cale ierarhica Salariu atractiv; Bonusuri în funcție de rezultate; Cursuri de formare. CV-urile se trimit pe adresa de mail:

 • Societate comerciala angajeaza consilier juridic cu minim 5 ani experienta in domeniu.

 • 1

  Consilier juridic, inspector resurse umane, contabil caut loc de munca. Rog oferte serioase.

 • Furnizam servicii complete si personalizate de avocatura , contabilitate , resurse umane si IT pentru societati comerciale si asociatii de proprietari / locatari. Contact: Mob: 0730.354.783. e-mail:

 • 1

  R.A.D.E.F.”Romaniafilm” – in insolventa – angajeaza 1 Consilier juridic cu contract individual de munca pe durata nedeterminata Conditii obligatorii pentru ocuparea postului: - are cetăţenia română si domiciliul în România; - are capacitate deplină de exerciţiu; - are o stare de sănătate corespunzătoare postului pentru care candidează, atestată pe baza adeverinţei medicale eliberate de medicul de medicina muncii; - nu a fost condamnată definitiv pentru săvârşirea unei infracţiuni contra umanităţii, contra statului ori contra autorităţii, de serviciu sau în legătură cu serviciul, care împiedică înfăptuirea justiţiei, de fals ori a unor fapte de corupţie sau a unei infracţiuni săvârşite cu intenţie, care ar face-o incompatibilă cu exercitarea funcţiei, cu excepţia situaţiei în care a intervenit reabilitarea -licenţiat al unei facultăţi de drept, specializarea stiinte juridice - calitatea de consilier juridic definitiv -vechime peste 5 ani in studii juridice -cunostinte operare PC: Windows, Microsoft Office, Internet Explorer -bune abilitati de comunicare, prezentare, planificare, organizare -onestitate, seriozitate, adaptabilitate, perseverenta si capacitate mare de munca Pentru alte informatii suplimentare, va rugam sa ne contactati folosind una din metodele urmatoare: R.A.D.E.F. ROMÂNIAFILM Adresa: Șoseaua Străulești nr. 3-5, sector 1, București Tel. Secretariat: 021 310 50 36 Birou Urmarire Contracte si Recuperari Creante Tel: 0787 887 421 email:

 • 3

  CAR Moldova IFN angajeaza consilier juridic in Vaslui. Cerinte: - studii superioare de Drept - finalizate cu diploma - experienta in domeniu - constituie un avantaj - persoana sociabila, atenta la detalii - Cunostinte utilizare Microsoft Office Program full time 8:30 - 17:00, luni - vineri Salariu motivant, prime de Craciun si Paste, avansare salariala. Daca vrei sa te alaturi echipei CAR Moldova IFN, asteptam CV-ul pe adresa Detalii la 0734885496.

 • 8

  RELATIILE DE MUNCA Asistentul este subordonat Managerului General. SCHITA POSTULUI ASISTENTUL MANAGER desfasoara urmatoarele activitati: preia urmareste si gestioneaza si raspunde asupra sarcinilor trasate de Manager cu probitatea profesionala conform cerintelor CERINTE Atributii in supervizarea si activitatea societatii, cat si atributii de contact si de comunicare pentru managerul general. Cerinte: Studii medii sau superioare - Posesoare permis cat B - Posibiliati de deplasare in tara pentru relatiile cu clientii , contractare si reprezentare a firmei . - Stapanirea unui limbaj adecvat comercial si juridic. - Program flexibil, adaptat in permanenta la programul manager-ului. - Abilitati de comunicare, de reprezentare persoana , posibilitate de promovare in cariera , masina de serviciu pentru relațiile cu clienții. Contract de munca 90 zile periodă determinată după terminarea perioadei de probă nedeterminata . Varsta si orasul nu conteaza. .Domeniul de activitate al societății proiectare și consultanță . salariu intre 600 -1000 euro Cv in mesagerie sau pe mail

 • 2

  Descriere Candidatul ideal - cunostinte foarte bune operare PC; - abilitati excelente de comunicare verbala si scrisa; - atentie la detalii; - spirit de echipa; - licentiat in Drept; - absolvent 2019. Descrierea jobului - redactare documente, - studiu legislatie si consiliere juridica, - verificarea respectarii procedurilor, - intocmirea de situatii si raportari; Descrierea companiei Biroul executorului judecatoresc are un colectiv tanar si dinamic. Se ofera posibilitatea dezvoltarii unei cariere frumoase in domeniul juridic. Candidatii vor trimite un CV cu poza si o scrisoare de intentie la adresa

 • Salveaza cautarea