Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Juridic

  • Anunturi

    Anunturi pe pagina: 50 / 20

  • BIROU EXECUTOR JUDECATORESC PREDEANU ADRIANA RAMONA angajeaza tanara cu studii juridice (absolvent) in vederea ocuparii unui post de asistent Executor Judecatoresc. Puteti trimite Dvs. (model EUROPASS obligatoriu), insotite de poza pe adresa de e-mail: secretariat_bejpredeanu@yahoo.com. CANDIDATUL IDEAL:Cunosinte minime obligatorii : Executarea silita conform vechiului si noului cod de procedura civila; - cunostinte cel putin medii de operare PC; - constituie avantaj cunoasterea unei limbi straine; - capacitate de organizare si prioritizarea activitatilor; - seriozitate si capacitate de lucru in echipa; - simt de raspundere; - adaptare la stres; - simt analitic; - integritate morala, constiinciozitate; - persoana dinamica, entuziasta, perseverenta; - aspect fizic impunator; - bune abilitati de comunicare; - disponibilitate la program de lucru prelungit si in conditii de stres; - fara cazier judiciar; - posesor permis de conducere categoria B; - lipsa antecedentelor rutiere grave; - BEJ este interesat de calitatea cunostintelor si profesionalism. RESPONSABILITATI / BENEFICII: Activitatea angajatului se va desfasura la sediul biroului si in afara lui si va consta in: redactarea documentelor specifice procedurii de executare silita – conform ambelor coduri de procedura civila, activitati de selectarea corespondentei, ridicarea si expedierea ei de la si la institutii, precum si persoane fizice si juridice, comunicarea actelor de procedura ale biroului, aprovizionarea biroului cu consumabile,precum si alte sarcini trasate de executorul judecatoresc. Ocuparea postului se va face prin teste specifice de verificare a indeplinirii cerintelor postului, respectiv interviu si testare scrisa.

  • persoana tanara, dinamica, cu abilitati de comunicare si munca in echipa, cunostinte de limba straina preferabil engleza si operare calculator, pentru activitate de secretariat si comunicare cu clientii, institutiile/organismele publice si private, gestionare calendar de activitati . salariu atractiv. disponibilitate pentru program flexibil, eventual deplasari in tara si strainatate.preferabil absolventi stiinte juridice, economice sau filologie-birotica.

  • Birou Executor Judecatoresc cauta secretara. Cerinte : - studii medii sau superioare, - varsta maxima 35 ani, CV-urile insotite de poză se vor transmite la adresa: Cadidatul ideal - viteza mare de tehnoredactare, - capabilitate de rezolvare eficienta de sarcini multiple la termene limita, - spirit de responsabilitate, - perseverenta, - spirit de echipa, - capacitate de pastrare a confidentialitatii. Descrierea companiei Birou executor judecatoresc isi mareste echipa, motiv pentru care suntem in cautarea unei colege tinere si dedicate obiectivelor biroului.

  • Salveaza cautarea