Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Vrei notificari in timp real pentru anunturile favorite?
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Juridic Cluj

  • Anunturi

    Anunturi pe pagina: 50 / 20

  • Angajam la cele doua firme INTERNATIONAL 9 DDM si II REVNIC CORNEL jurist si avocat ,salariu negociabil, timp de munca full time sau part time ,la alegere. DACA sunteti interesat luati legatura cu admnistratorul firmelor : REVNIC CORNEL la nr. de telefon : 0744167554, la orice ora.

  • Căutăm o persoană de vârstă mijlocie, cu bune abilitati de comunicare (amabilitate, răbdare), responsabilă în indeplinirea sarcinilor, usor adaptabilă, care să întregească echipa Responsabilități principale: - tehnoredactare documente cu acuratete si rapiditate - activități administrative și de protocol - administrarea apelurilor telefonice și a corespondenței electronice - programare clienti - alte activitati specifice biroului notarial Cerințe: - studii superioare finalizate în domeniul juridic - cunostințe de tehnoredactare MS Office si operare PC - atenție la detalii si atentie distributiva - experiență în domeniul notarial de minim 5 ani (avantaj) - atentie la detalii, memorie buna, capacitate de organizare - capacitate de a respecta termene limită - orientare spre clienți, colegialitate, loialitate - conduită morală, seriozitate, conștiinciozitate In vederea programarii interviului de angajare, va rugam sa trimiteti CV-ul dvs. la adresa de email: .

  • OPERATOR CALL CENTER SI BACK OFFICE Esti student si ai vrea sa ai un venit in plus? Orizont Jobs angajeaza Operatori call center pe limba italiana sau franceza! -cunostinte de limba italiana sau franceza la un nivel avansat -program flexibil(part time/full time) -salariu motivant+tichete de masa Pentru mai multe detalii va rog sa ne contactati la numarul de telefon 0754052320

  • Salveaza cautarea