Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Vrei notificari in timp real pentru anunturile favorite?
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Juridic Iasi

  • Anunturi

    Anunturi pe pagina: 50 / 20

  • Avocat definitiv in Iasi, cu 3 ani de experiență in domeniu caut avocat colaborator sau o firma interesata de servicii de consultanta juridica,asistenta si reprezentare in fata organelor judiciare sau a instituțiilor statului.

  • Avocat definitiv in Iasi, cu 3 ani de experiență, caut avocat colaborator sau o firma interesata de servicii de consultanta juridica,asistenta si reprezentare in fata organelor judiciare si a instituțiilor statului.

  • Descrierea Locului de munca Consulență juridică în materie comercială, fiscală și administrativă Pregătirea și executarea procedurilor la registrul comercial, IGI Candidatul Ideal - Studii superioare de profil juridic (de preferat Facultatea de Drept) - Persoană caruia sa ii placa sa lucreze in domeniul juridic, calma, ordonata, si competentă - Experiență de cel putin 3 ani in domeniu. - Consulență juridică în materie comercială, fiscală și administrativă - Cunostinte avansate operare PC (MS Office); - Excelente abilitati de comunicare verbala si scrisa; - Capacitatea de a lucra cu termene limita; - Bune abilitati de comunicare - Spirit de organizare, stabilire a priorităților și capacitatea de automotivare; - Persoana responsabila. Beneficii: Contract de muncă (salariu 2500 - 3000 RON) Loc de muncă atractiv si stabil Mediu de lucru placut Formare profesională continuă Respect față de angajati. TEL: 0740435263

  • Salveaza cautarea