Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Juridic Maramures

  • Anunturi

    Anunturi pe pagina: 50 / 20

  • Ofer servicii de calitate la preturi competitive ! Tehnoredactez orice document, act, lucrare de licenta, dizertatie, doctorat, manuscris, etc., in mod profesional si rapid. Tehnoredactare prin "metoda oarba" (folosirea tuturor degetelor fara privirea tastaturii). Experienta profesionala de peste 20 de ani. Informatii la telefon 0745680397

  • Descriere Candidatul ideal - cunostinte foarte bune operare PC; - abilitati excelente de comunicare verbala si scrisa; - atentie la detalii; - spirit de echipa; - licentiat in Drept; - absolvent 2018. Descrierea jobului - redactare documente, - studiu legislatie si consiliere juridica, - verificarea respectarii procedurilor, - intocmirea de situatii si raportari; Descrierea companiei Biroul executorului judecatoresc are un colectiv tanar si dinamic. Se ofera posibilitatea dezvoltarii unei cariere frumoase in domeniul juridic. Candidatii vor trimite un CV cu poza si o scrisoare de intentie la adresa ejbaiamare@gmail.com.

  • Daca iti doresti un salar fix, carte de munca si un program de 8 ore, acest job NU este pentru tine. Noi oferim venit nelimitat, contract de colaborare, un program flexibil si cursuri gratuite de dezvoltare profesionala. Conditii: minimum diploma de bacalaureat, mentalitate de antreprenor (nu de angajat) si motivatia de a castiga bani. Varsta nu este un impediment. Postul disponibil: consultant in domeniul asigurarilor de viata. Informatii suplimentare la telefon 0765 801485 Ionel Lupan, Unit Manager, NN Asigurari de Viata si Pensii Private Baia Mare.

  • Birou Executor Judecatoresc cauta secretara. Cerinte : - studii medii sau superioare, - varsta maxima 35 ani, CV-urile insotite de poza se vor transmite la adresa: biroujuridic41@yahoo.com Cadidatul ideal - viteza mare de tehnoredactare, - capabilitate de rezolvare eficienta de sarcini multiple la termene limita, - spirit de responsabilitate, - perseverenta, - spirit de echipa, - capacitate de pastrare a confidentialitatii. Descrierea companiei Birou executor judecatoresc isi mareste echipa, motiv pentru care suntem in cautarea unei colege tinere si dedicate obiectivelor biroului.

  • Salveaza cautarea