Vei fi notificat de cate ori:
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul a fost adaugat la favorite de tine si alti utilizatori
Devino membru VIP si vei fi notificat imediat ce scade pretul anuntului tau favorit
In plus, ca membru VIP ai urmatoarele beneficii:
Insigna Statut VIP
Mesaje nelimitate
De 2X mai multe poze la anunturile tale
De 2X mai multe repostari gratuite la anunturile tale pe zi
Mesajele tale in topul casutei destinatarului
Notificari in timp real la cautari salvate si anunturi favorite
Acceseaza abonamentul VIP
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Marketing Publicitate Disponibil imediat

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 20 / 50

 • Specialistul DTP: - verifica si pregateste diverse machete grafice pentru print; - creaza machete in conformitate cu cerintele clientului; - transmite si urmareste comenzile in productie. Cerinte: - studii medii sau superioare; - cunoasterea programului Corel Draw; - abilitati de comunicare, deschidere si interes pentru a invata lucruri noi; - capacitate de lucru in echipa; - atentie la detalii, creativitate i originalitate. Constituie avantaj: - cunoasterea programelor Adobe InDesign, Photoshop, Illustrator; - experienta pe o pozitie similara; - experienta in domeniul productiei publicitare; - cunoasterea limbii engleze. Oferta: - salariu motivant; - tichete de masa+ tichete cadou de sarbatori; - program de lucru de 8 ore/zi, luni-vineri; - oportunitati de invatare si dezvoltare profesionala intr-o companie foarte dinamica; - mediu de lucru placut si stimulativ. Suntem localizati la 10 minute de Metrou Aparatorii Patriei.

 • 1

  Editez poze la orice nivel, de la mici retusuri la schimbari de fundal, eliminare de obiecte sau introducerea obiectelor in cadru in Adobe Photoshop. Gama de modificari ce pot fi aduse unei poze este limitata doar de imaginatie. Pretul editarii este in functie de complexitate si volum. Nu ezitati sa ma contactati pentru detalii sau pentru CV !

 • 21

  Descrierea jobului part time: Monitorizare magazine online, Emag.ro, Cel.ro, Domo.ro, Okazii.ro, Teamdeals.ro etc. Actualizare magazin online adaugare produse, prelucrare fotografii, actualizare / adaugare descrieri, realizare bannere pentru prezentarea promotiilor actuale, adaugare/modificare preturi Alte activitati specifice, necesare bunei desfasurari. Cunoștințe bune de Word, Excel. Prezenta obligatorie la birou, programul de lucru este de 4 ore/zi cu posibilitatea de trecere la programul de 8 ore. Adresa pentru interviu este:B-dul Ghencea, nr. 126 132, etajul 1, corp est, camera 5,6 si 7, in cadrul imobilului Home & Design Mall, sector 6, București. Beneficii: contract de munca pe o perioada nedeterminata, protectia munci, medicina munci, Salariul 1000 ron/net

 • 14

  Bună cu o experienta de peste 10 ani în intermedieri locuri de munca dorim sa găsim noi oameni care sa aducă plus valoare și interes acestei companii . Titlul Jobului Call center - Vei răspunde la Telefon - Vei posta anunțuri de angajare - Vei cauta noi locuri de munca pentru clienții noștri - Program Flexibil - Se lucrează de acasa - Ai nevoie de un telefon Dualsim laptop sau tableta și putina cunostiinta în IT pe platforme de socializare și publicitate Varsta minima 18 ani - Abilitati de comunicare Excelete Rezistenta la stres Acest job este dedicat Femeilor în mod special dar nu numai , din experienta am realizat ca Femeile au o mai buna stabilitate și o continuitate în munca decât Bărbații dar nu e exclus sa găsim pe cineva mult mai bun ! aștept ofertele dvs și CV pe whatapp și telefonic programul de munca începe de la 10 dimineata foarte flexibil și avantajos Va rog toate cv sa fie transmise pe whatapp și sa scrieți va rog data și ora la care ați atașat cv'urile ! va mulțumesc după citirea cv și confirmarea de primire un operator va va contacta ! Va rog toate cv sa fie transmise pe whatapp și sa scrieți va rog data și ora la care ați atașat cv'urile ! va mulțumesc după citirea cv și confirmarea de primire un operator va va contacta !

 • Finisor materiale publicitare (2-3 posturi) Te așteptăm în echipa noastră, chiar dacă nu ai experiență în cadrul unei firme de producție publicitară și ești la primul job. Cerinte: persoană sociabilă, îndemânatică, cu capacitate și dorință de a muncii; atenție la detalii și orientare către rezultat și calitate ; aptitudine de a lucra în echipă și de a rezolva diverse probleme; capacitate de înțelegere funcțională a echipamentelor de muncă ; aptitudini tehnice ; Finisarea materialelor printate taiere bannere, autocolante, hartie, capsare, utilizarea utilajelor de lipit, laminare. Oferim: mediu de lucru dinamic și plăcut; specializare în utilizatea echipamentelor de print/lipit/capsat ; loc de muncă stabil ; salariul se stabileste/comunica dupa interviu; Adresa: Bulevardul Metalurgiei 78 si mai cautam: Cautam om bun la toate pentru productie publicitara (2 posturi) CerinteE: indemanare aptitudini tehnice responsabilitate viteza adaptabilitate la conditii variabile capacitate de autocoordonare si lucru in echipa putere de decizie Oferim: mediu de lucru dinamic și plăcut; specializare în utilizatea echipamentelor loc de muncă stabil ; salariul se stabileste/comunica dupa interviu Adresa: Bulevardul Metalurgiei 78

 • 7

  Cel mai bun job, bine plătit, serviciu i program lejer de birou. Căutam pentru firmă imobiliară la Campina, pentru postul de *** Secretariat *** fata/băiat, de preferat băiat dar nu obligatoriu.Post momentan disponibil e valabil doar pentru pentru acele persoane care doresc să persevereze, să se promoveze în activitatea imobiliară la un nivel profesional foarte dezvoltat. Nu contează dacă esti jos, te poti ridica, important e să vrei, ca să poti! Informa ii generale pentru angajare: * Sunt acceptate persoane cu domiciliul doar din Campina sau maxim de la 5 km de Campina, vă rog să nu mai insistati din localitătile mai îndepărtate, selectam după anumite criterii. * Vârsta 18 - 50 ani. * Permis categ. B este constituie un avantaj. * Experienta minimă la calculator word, excel, promovare online, * Disponibil/a si pentru program prelungit dacă e necesar, Detalii post: * postul pentru secretariat înseamnă preluare, promovare online, prospec ie pia a imobiliară (vânzători/cumpărători). * Programul de iarna pentru secretariat: Luni : 10.00 - 13.00 Marți - Joi: 10.00 - 17.00, Vineri: 10.00 16.00, Sâmbătă: , Duminica: Închis. * Programul de vara pentru secretariat: Marti - Joi: 09.00 18.00, Vineri : 10.00- 17.00 Sâmbătă: Duminica: Închis. Luni : Inchis * Zilele de sărbători legale nu se lucrează, * Zilnic sunt pauze de 10 minute la fiecare fără 10, pauză de masa 30 minute. * Salariul confindential, se discută la interviu. * Preme pentru realizări profesionale. *** Program interviuri între orele: 10.00 - 17.00 de luni - joi. *** Programările se fac online pe adresa de e-mail: fiecare candidat isi atasează cv+poza obligatoriu candidatului.

 • 1

  Vrem o echipa mai dinamica: Angajam lucratori(muncitori) pentru productie publicitara: - Lacatusi mecanici pentru confectii metalice usoare cu capacitatea de a invata operatii specifice industriei publicitare(permis de conducere cat. B) - Inscriptioneri pentru inscriptionare auto, panouri(permis de conducere cat. B) - Calificat: 1800-2500lei - Necalificat: salariu minim pe economie. Program de zi de la 8.00 la 16.30. Production coordinator:salariu de la 2000 la 3500lei. Cerinte:-permis categoria B -cunostinte program grafica -cunostinte ingineresti -bun organizator -capacitati bune de comunicare Onesti, str. Ciresoaia nr. 15, tel.: Angajam si necalificati pe care ii pregatim noi cu posibilitatea de ocupare a pozitiilor mentionate.

 • 43

  Pentru Ibrianu,Frasinu, Postanacu, Cojasca, Crevedia,Racari si Ghergani - jud.Dambovita - cautam persoane de incredere, cu simt de raspundere, care au disponibilitate de lucru cateva ore pe saptamana. Aria de activitate: in apropierea domiciliului dvs. Puteti ajunge in echipa noastra, apeland la numarul de telefon unde ne puteti furniza numele si prenumele dvs. , zona de domiciliu, numarul dvs. de telefon sau puteti trimite cv-ul dvs.la adresa de e-mail din anunt. Noi va vom contacta pentru a va oferi toate detaliile.- cautam persoane de incredere, cu simt de raspundere, care au disponibilitate de lucru cateva ore pe saptamana. Aria de activitate: in apropierea domiciliului dvs. Puteti ajunge in echipa noastra, apeland la numarul de telefon unde ne puteti furniza numele si prenumele dvs. , zona de domiciliu, numarul dvs. de telefon sau puteti trimite cv-ul dvs.la adresa de e-mail Noi va vom contacta pentru a va oferi toate detaliile.

 • 8

  Candidatul Ideal Candidatul Ideal Cunostinte de operare MS Office (Word, Excel) la nivel Mediu; Aptitudini de planificare, organizare si control al activitatii; Orientare catre respectarea regulilor si a procedurilor; Persoana comunicativa, optimista, vesela; Atentie la detalii, capacitate de analiza, sinteza si decizie rapida; Descrierea jobului - procesare pe calculator a anunturilor de piese si anvelope second hand prin programe specializate -editarea si publicarea anunturilor pe site-ul firmei Orar Luni-Vineri 08:30-12:30 13:30-18:00 Descrierea companiei Dorianni Business lider national in comercializarea pieselor auto si a anvelopelor second hand mail angajari:

 • 1

  SCENTLINQPRO ofera spre ocupare un post de Tehniciant mentenanta. Cerinte: - studii medii (scoala profesionala in domeniu tehnic reprezinta un avantaj); - permis de conducere categoria B ; - capacitate de asimilare rapida, respectarea termenelor limita; - disponibilitate pentru program full-time de luni pana vineri. Descrierea jobului - rezolvarea solicitarilor venite din partea clientilor privind actiunile de service sau igienizare a echipamentelor; - instalarea echipamentelor de parfumare in locatia specificata de client; - mentine o buna relatie cu clientii din portofoliul sau.

 • 7

  Dorești să faci o investiție profitabilă într-o afacere tip franciză? MULTI -SHOP este cea mai nouă franciză cu costuri inițiale minime. Noi te putem ajuta cu tot ce este necesar la început de drum și pe tot parcursul contractului. Avem cea mai rentabilă franciză de pe piață. Cele mai mici costuri Îți aducem Multi-shopul la tine în oraș mobilat și utilat, gata să începi activitatea. Facem training gratuit la sediu. Se poate amplasa în București sau în orice oraș dorești. Lucrează pentru tine și pentru viitorul familiei tale !!! Lasă-ne un mesaj privat cu numărul tau WhatsApp iar noi îți vom trimite toate detaliile.

 • 11

  Angajăm operatori call center din București. Se lucrează de la sediu trei zile și două zile de acasă. Nu acceptăm candidații care nu se pot deplasa la sediu cautand scuze că au probleme de familie. Se oferă Bonusuri pentru fiecare comandă dusă la bun sfârșit. BONUSURI SI COMPENSATI. Pentru fiecare comanda finalizata se oferă un bonus conform graficului. NIVEL COMENZI NIVEL 1. 1-10 Comenzi. - 1360 Lei de fiecare comandă. NIVEL 2. 11-20 Comenzi. - 2040 Lei de fiecare comandă. NIVEL 3. 21-50 Comenzi. - 2720 Lei de fiecare comandă Detalii la interviu in sediul nostru din sectorul 6. Trimiteți CV în limba română pe Wathsap sau email . Pub

 • 87

  Descriere Locuri de munca LUCREAZĂ DE ACASĂ cu nexoria.ro ! VINDE SPOTURI PUBLICITARE Nu mai trăi din salariu pentru a câștiga un salariu, vino și câștigi bani în plus de acasă. Rămâi acasă și câștigă bani online! Găsești clienți și primești IMEDIAT 10% din costul unui videoclip făcut de noi. VINDE CLIPURI PUBLICITARE Este foarte simplu; Găsiți clienți interesați care vor să cumpere videoclipuri publicitare. Firme sau persoane fizice, care vor să-și facă reclamă afacerii sau produselor/serviciilor oferite de aceștia. Dvs și NU noi,veți primi banii, nouă ne veți trimite 85% din costul clipurilor făcute de noi. Oferim seriozitate maximă și cerem același lucru. ===== ====== ===== ====== EXPLICAȚIE PE ÎNȚELESUL TUTUROR; Unii vând ciorapi, parfumuri, haine, pâine, Cola, Pepsi, etc. NOI VINDEM VIDEOCLIPURI PUBLICITARE, PERSONALIZATE DE NOI! Alții oferă servicii de cizmărie, croitorie, spălătorie, curațenie, stomatologie, etc. Noi oferim servicii publicitate online! Puteți vinde clipuri cu 200 lei, unde veți câștiga 20 Lei/buc. Dar puteți vinde servicii de creare magazine online și clipuri cu pachet inclus de promovare, cu 9.000 Lei, unde câștigați 900 Lei/buc videoclip. Câștigul depinde de implicarea dvs. Intr-un cuvânt, dvs VINDEȚI VIDEOCLIPURI PUBLICITARE și opțional servicii de promovare al acestora. VINDE VIDEOCLIPURI PUBLICITARE create de noi! Câștigi 10% pe loc, din prețul fiecărui clip vândut de tine! Începe chiar ACUM propria ta AFACERE ȘA DOMICILIU, dacă ai 18 ani. Plata pe loc. Caută, identifică persoane ce doresc să-și promoveze afacerea/servicul prin viceoclipuri publicitare. Se oferă 10% din prețul de vânzare al serviciilor oferite de Nexoria SRL. NEXORIA Conceptualizare, executare, personalizare materiale video și grafice, pentru ORICE afacere sau serviciu oferit de firme sau persoane fizice. Căutăm colaboratori și afiliați în toată țara! Câștiguri atractive! Câștigă din PRIMA ZI prin activitate la domiciliu (part-time sau full-time). Domeniul este; VÂNZĂRI DIRECTE PRIN RECOMANDARE. Câștigă bani de acasă prin căutarea de clienți interesați de serviciile oferite s.c. NEXORIA srl https://nexoria.ro/magazin

 • sunt un om care mucescr ori ce su sunt pr

 • 8

  Angajam agent de vanzari pentru pomovarea si prezentarea produselor companiei.Cautam persoane comunicative cu spirit de echipa.Oferim training gratuit si posibilitatea de a promova professional. 0738796007

 • Cautam un coleg/colega care sa ne ajute cu gestionarea platformelor de marketplace pe care suntem prezenti, gestionarea site-ului nostru si promovarea pe diverse canale online. CV-urile care nu indeplinesc cerintele din descrierea job-ului nu vor fi luate in considerare. Asadar, NU aplica daca: esti in cautarea unui job REMOTE sau PART-TIME daca nu ai mai lucrat niciodata cu EXCEL daca nu ai o minima experienta in vanzari/online/marketing pe care sa o detaliezi in CV (vanzari online, platforme marketplace, promovare pe retele socializare, administrare site, postare anunturi noi pe platforme, introducere produse noi, etc) Locatia este fixa - biroul nostru fiind in Dr.Taberei - sector 6. Program lucru: 09:00-17:00 (de luni-vineri) Te asteptam cu drag in echipa noastra daca: - ai capacitatea de a te adapta usor unui nou mediu de lucru si inveti rapid procedurile de lucru si produsele, - ai mai lucrat pe acest segment (cu platformele de marketplace enumerate mai jos), -esti pasionat de mediul online, -esti bun cunoscator al platformelor de retele sociale (instagram, tik tok, facebook, youtube, pinterest) cu experienta pe content online (descrieri produse), -esti creativ, familiarizat cu bazele de date in EXCEL (functii, formule), responsabil si serios in rezolvarea task-urilor -esti orientat catre rezultate si catre atingerea tintelor de vanzari propuse in obiective -esti organizat in ceea ce faci si duci la indeplinire taskurile in termenele stabilite - ai abilitati de negociere si stapanesti tehnici de vanzari in relatia cu clientii -daca ai abilitati pe partea de grafica (Corel Draw), acestea reprezinta un avantaj. Platformele de marketplace pe care suntem prezenti sunt: Emag (RO, HU, BG) Cel Vivre (RO, HU, BG) OLX/La jumate/Publi24 Elefant Okazii Altele ( SEAP, bursa de print) Activitatea de baza va fi gestionarea acestor conturi/platforme: introducere produse noi creare documentatie pentru produse ( descrieri, detalii) calcularea si stabilirea preturilor in concordanta cu politica firmei obtinerea de imagini/poze ale produselor promovarea produselor pe platformele pe care suntem prezenti se lucreaza prioritar cu excel - de aceea este foarte important cunoasterea programului excel la un nivel mediu-avansat! postari pe retelele de socializare preluarea comenzilor si a solicitarilor din partea clientilor ofertarea de produse/servicii catre clientii firmei Pentru site-ul propriu ( platforma wordpress) care este relativ nou, avem nevoie de content si introducere produse noi, dar si optimizare/promovare. Ce oferim? VENIT lunar NET incepand cu 2200 lei (in functie de experienta si performantele dovedite), format din: Salariu de baza ( incepand de la 1800 lei in functie de experienta avuta) 400 lei bonuri de masa (in valoare de 20 lei/ zi lucratoare) dupa perioada de proba bonus Craciun/Paste in valoare de 300 lei ( pentru vechime de min 6 luni) bonus din vanzari ( in functie de atingerea targetului de vanzari) sau bonus punctual la obiectivelor trimestriale decontarea abonamentului de transport (STB/metrou) laptop, telefon mobil contract de munca pe perioada nedeterminata Program 8h/zi (09:00-17:00), luni-vineri Va rugam sa ne trimiteti CV-ul dvs impreuna cu raspunsul la urmatoarele intrebari: 1. In ce zona locuiti? 2. Ce v-a determinat sa aplicati la acest job? 3. Ce parere aveti despre modul de a lucra cu targete si obiective lunare/trimestriale, fata de care activitatea dvs sa fie monitorizata? Va rugam sa precizati in CV experienta dvs referitoare la cerintele acestui post si care sunt abilitatile si calitatile dvs care va recomanda pentru acest job. Va asteptam cu drag in echipa noastra! Ne puteti trimite CV-ul dvs atat aici, cat si pe mail -

 • 2

  Operator productie și montaj: fațade comerciale, panouri publicitare, reclame luminoase, autocolante, prelate. Program 8 ore/zi, luni-vineri. Sediu in Buzau, incinta fabricii Contactoare.

 • 2

  Cautam un coleg/colega care sa se ocupe de gestionarea platformei de marketplace a eMAG-ului, gestionarea site-ului nostru si promovarea pe diverse canale online. Activitatile principale pe platforma eMAG sunt: - introducere produse noi - creare documentatie pentru produse (descrieri, detalii) - calcularea si stabilirea preturilor in concordanta cu politica firmei - obtinerea de imagini/poze ale produselor - promovarea produselor pe platformele pe care suntem prezenti - prelucrarea comenzilor online - intocmire facturi - intocmire documente de livrare (AWB-uri) catre curieri Experienta necesara: - Operator calculator, suita MS Office si clienti email. - Operarea platformelor de vanzare online si a firmelor de curierat. - Atentie la detalii Ce oferim: - Salariu atractiv

 • 2

  Profimo Real Estate, agentie imobiliara din Constanta, Bulevardul Mamaia, nr.214, et.4, Biroul 18, angajeaza urgent Agenti imobiliari cu experienta, posesori autoturism, cunostinte minime IT, prezentabili, comunicativi, cu domiciliul in Constanta - program Luni - Vineri ora 10:00 - 18:00.

 • 15

  Ne mărim echipa! Căutăm persoane dornice să înceapă o carieră în domeniul vânzărilor, dinamice și dornice de va învăța lucruri noi. Care sunt cerințele noastre? Permis de conducere (categoria B ), abilități de comunicare, bună dispoziție și dorința de a învăța. Ce oferim? Un loc într-o echipă dinamică și unită, training-uri atât la sediu, cât și în alte țări în care compania noastră activează. Pentru a ne motiva colegii oferim comision la fiecare vânzare + premii în bani sau vacanțe în diverse țări. Oportunitatea de avansare și de a deschide propria afacere în domeniul vânzărilor. Program flexibil (ideal pentru studenți si nu numai). Va asteptam in echipa noastra!

 • Salveaza cautarea