Vrei sa primesti notificari de la Romjob?
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Vrei notificari in timp real pentru anunturile favorite?
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Marketing Publicitate Alba doar cu poze

  • Anunturi

    Anunturi pe pagina: 50 / 20

  • DOAR SERIOS ȘI PERFECT care va promova în mod fiabil proiectul. Muncă de acasă. Promovarea proiectului CE. Un mod special de extragere a criptomonedei prin câștigarea utilizatorilor după preferințele predefinite. CE este cea mai rapidă creștere a criptomonedei în acest an, cu peste 2,8 milioane de utilizatori. Minerarea GRATUITĂ începe prin înregistrarea pe linkul de mai jos folosind e-mailul dvs. https://ecoinofficial.org/referral/r7xzoz0 Imediat ce intri, vei fi recompensat cu mai mult de 980 de monede. Atunci depinde de tine cât de mult comandați. Din perseverență și sârguință. Acesta este proiectul „* AIRDROP”, un proiect de distribuție a criptomonedelor CE. * AIRDROP este opusul proiectelor ICO în care pun monede de vânzare și obțin astfel bani de dezvoltare. Moneda este listată pe piața de monede PROBIT. Cei care se înregistrează și încep să lucreze în această etapă vor beneficia cel mai mult. Nu pierzi nimic prin înregistrare. Nu te costă nimic și nici nu ai costuri de promovare. Timpul de împărțire a monedelor este limitat de cantitate. După aceea, numai achiziția va fi posibilă. Noroc și multa sanatate Kevin PS * Metoda de partajare a criptomonedelor AIRDROP a fost folosită în lumea criptă în ultimii doi ani. Și se bazează pe presupunerea că odată cu răspândirea monedei printre cât mai mulți oameni. În acest fel, dispersia valutară se extinde rapid, iar valoarea crește constant, ceea ce facilitează finanțarea proiectului fără capital suplimentar. Și pentru că proiectul nostru este la început, vom fi primii utilizatori care să profiteze cel mai mult. Profitul va fi de 2x, odată cu achiziția de monede și, eventual, cu creșterea valorii monedelor.

  • URGENT!!! Angajăm #personal pentru lucru la domiciliu JOB pentru doamne și domnișoare Ai nevoie doar de 3 ore libere pe zi si dorinta de a invata. Oferim instruire gratuita. Pentru DETALII lasa mesajul ''VREAU'' si iti voi raspunde in privat.

  • Firma Autorizata în Domneniul Acoperișuri, Mansardari, Acoperire Țiglă metalică BILKA,, Linda,, e.t.c Țiglă ceramică indiferent de Model. Va rugam a citi tot anunțul Nu vă mai încurcaţi cu aşa-numiţi meşteri şi meseriaşi necunoscuţi, apelaţi cu toată încrederea la o echipă de specialişti, doar aşa veţi avea o lucrare de calitate şi veţi economisi banii preţioşi pentru o muncă făcută cu simţ de răspundere! Dacă aveți stricăciuni din cauza intemperiilor sau dacă acoperișul vechi necesită o renovare, echipa noastră vă stă la dispoziție după o evaluare completă a lucrării. EXECUTAM ; Reparatii Acoperis, Montaj orice tip de invelitoare, Dulgherie-Realizare Acoperis Montaj Tigla metalica tip Lindab, Montaj Tigla Ceramica Montaj Tabla Cutata Montaj Parazapezi Montaj jgheaburi si burlane Mansardari Reparatii mansarde si terase Placari polistiren, Hidroizolatii acoperis Avem cele mai bune preturi la reparatiile si montajul de acoperis chiar daca este vorba de tigla metalica sau tigla ceramica. Pentru detalii va rugam sa ne contactati! Un agent se poate deplasa la Dumneavoastră și vă poate pune la dispoziție paletarul de culori dorite sarpanta acoperis lemn centura beton ,stalpi cofraje . asiguram materiale direct din fabrica cu reducere de pret fata de magazinele obișnuite (Ne ocupăm noi de Absolut tot de la A la Z) eventual puteți sa ne trimiteți și poze cu Acoperișul existent 0758188796

  • Salveaza cautarea