Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Marketing Publicitate Ilfov Voluntari

  • Anunturi

    Anunturi pe pagina: 50 / 20

  • Doresc angajare ca ștanțator. Experiență peste 15 ani pe ștanță cilindru Heidelberg și Victoria 180. Am 42 ani și sunt o persoană serioasă și muncitoare. TelMarin Florin.

  • Graficieni creativi si dedicati pentru o firma ce se ocupa cu distributia materialelor/produselor de constructie Responsabilitati - Realizarea conceptului grafic și a materialelor corporate (catalog, etichete, broșuri, materiale comerciale) - Promovarea produselor in mediul online - Adaptarea de branding al produselor la cererile pietei - Respectarea termenelor limita Candidatul ideal - Este familiarizat cu mediul online - Are cunoștințe bune în programe de grafică: Photoshop/Adobe Illustrator/ CorelDraw/Indesign - Cunostinte de design, fonturi si machetare necesare transpunerii materialelor de creatie intr-un format pentru tipar - Experienta in domeniul graficii si design-ului - Creativitate, originalitate, orientare spre rezultate - Zona - Soseaua Bucuresti - Urziceni, la 9 km de Bucuresti ( transport asigurat)

  • Vrei sa castigi bani lucrand simplu de acasa alaturi de copii tai in timpul liber 2 -3 ore/zi dintr-un sistem Share Marketing! Oferim valoare, interes pe nevoia clientului cu instruire gratuita! Primim bucuria unei vieti de calitate cu sanatate si independenta financiara! Cred ca am o Solutie Perfecta pentru Tine si Familia ta! Trimite pe WatsApp +40722570969 Numele tau, Varsta, Orasul, Ocupatia si Studii. De acolo iti voi trimite pasii ce trebuie urmati

  • MPC-Trade Marketing ( http://trade-marketing.ro) angajeaza Operator Introducere si Prelucrare Date RESPONSABILITATI: Completeaza rapoartele de Out Of Stock Se asigura de veridicitatea rapoartelor Out Of Stock Strange si ordoneaza datele Trimite datele clientului in timpul stabilit Asigura o buna imagine companiei pe piata CANDIDATUL IDEAL: Cunostinte operare PC (operare Microsoft Office): Capacitate de adaptare rapida si lucru in echipa; Capacitate de invatare rapida, analiza, sinteza si atentie la detalii; Colaborarea eficienta in cadrul colectivului; PROGRAM Luni-Vineri - 8 ore ( 09:30-18:00) LOCATIE Sos. Pipera nr. 1/VII,Voluntari

  • Angajam personal pentru vanzarea online,promovarea produselor companiei pe diferite site-uri specializate ,oferim salariu fix+comision ,va rugam sa trimite-ti cv-ul la adresa de email:

  • Salveaza cautarea