Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Vrei notificari in timp real pentru anunturile favorite?
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Marketing Publicitate Tulcea

  • Anunturi

    Anunturi pe pagina: 50 / 20

  • Vrei sa devii reprezantant Farmasi? Beneficiezi de 30% discount pentru produsele Dr.C.Tuna si Mr.Wipes si 23% discount pentru produsele Farmasi indiferent de valoarea comenzii Lasa un comentariu cu ''detaii'' si te contactez in privat!

  • Firma serioasa cu experienta,,recrutam part time agenti operatori sondaje pe teren.E o munca frumoasa curata si bine platita.Oferim training gratuit.Se cauta in special studenti/studente si pensionari.Plata este foarte buna raportat la timpul f flexibil de munca care se preteaza oricarui om dornic de un venit serios.Pentru detalii sunati la numarul afisat .Va asteptam cu drag in echipa!

  • Grafician cu experienta Corel , Word etc imi ofer serviciile rog seriozitate

  • Vino in echipa nostra unde nu exista limita la cat poti castiga, salariu tau depinde de tine! Ne dorim sa intregim echipa echipa departamentului de vanzari NextGen. De ce oameni avem nevoie? Ambitiosi si dornici de afirmareprin performanta. Dinamici, sociabili cu atitudine pozitiva si orienare catre client. Postul presupune: - asimilarea informatiilorlegate de avantajele si beneficiile serviciilor companiei - vanzarea serviciilor de telecomunicatii (internet, televiziune, telefonie mobila, telefonie fixa) - munca in teren - imbunatarirea continua a procesului de vanzare si relationare cu clientul Ce beneficii ai? - salariu fix si comision - posibilitatea de avansare training - lucru in echipa si oportunitatea dezvoltarii spiritului competitiv Te asteptam sa ne contactezi la numarul de telefon 0760 306 317

  • Salveaza cautarea