Vei fi notificat de cate ori:
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul a fost adaugat la favorite de tine si alti utilizatori
Devino membru VIP si vei fi notificat imediat ce scade pretul anuntului tau favorit
In plus, ca membru VIP ai urmatoarele beneficii:
Insigna Statut VIP
Mesaje nelimitate
De 2X mai multe poze la anunturile tale
De 2X mai multe repostari gratuite la anunturile tale pe zi
Mesajele tale in topul casutei destinatarului
Notificari in timp real la cautari salvate si anunturi favorite
Acceseaza abonamentul VIP
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Medicina umana Companii Disponibil imediat Disponibil din: 2020-03-07

 • Anunturi promovate (Vizualizare toate)

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 20 / 50

 • 1

  Kinetoterapeut

  Caminul de batrani Ciprian si Iustina (S.C. DRAGO BUSINESS CONCEPT S.R.L.) recruteaza KINETOTERAPEUT cu sau fara experienta. Aplica procedurile de kinetoterapie si masaj, in vederea recuperarii medicale, conform prescriptiilor medicului. Forma de colaborare poate fi cu contract individual de munca sau cu contract de prestari servicii. Program de lucru flexibil: 8 ore/zi, 5 zile/saptamana. Remuneratie atractiva.

 • Angajam kinetoterapeut

  Clinica de Recuperare Total Physio isi mareste echipa si avem nevoie de tine pentru a ocupa postul de Fiziokinetoterapeut. Cerinte: - Experienta in kinetoterapie, fizioterapie si terapii manuale; - Calificare profesionala in domeniu; - Cunostinte de limba engleza la nivel conversational; - Persoana amabila, comunicativa, cu spirit de echipa; - Aviz de libera practica/ certificatul de membru avizat; - Disponibilitate pentru aprofundarea si diversificarea tehnicilor si metodelor de lucru; - Capacitate excelenta de comunicare, relationare, auto-organizare, empatie; - Capacitate de a lucra independent, de initiativa si de luare a deciziilor. Asteptam cv-ul tau pe adresa de email sau pe whatsapp.

 • Recrutăm INFERMIERE pentru a lucra in Italia și Germania

  Recrutăm INFIRMIERE certificate pentru a lucra în centre medicale din Italia și Germania. Contract local cu normă întreagă, asigurare, salariu mare, bonusuri, vacanțe, locuințe oferite și beneficii suplimentare. Curs inițial de perfecționare. Locul de muncă Bologna și Latina (spital privat) și Berlin (reședința de lux pentru bătrâni). Limba italiană/germană - conversațională Începând de acum. Salariu - 3690,40 euro (brut) + sunt alte prime, dar nu o voi scrie aici (Germania). -1953,87 euro (brut) pentru Italia. Trimite CV-uri la

 • Kinetoterapeut

  CENTRUL DE REFACERE SI RECUPERARE MEDICALA FIZIOLIFE DIN CAMPINEANCA ANGAJEAZA PE PERIOADA NEDETERMINATA , FULL TIME, KINETOTERAPEUT SAU FIZIOKINETOTERAPEUT . CONDITII ; ABSOLVENT CU STUDII DE LICENTA, AVIZ DE LIBERA PRACTICA LA ZI SI ASIGURARE MALPRAXIS OFERIM UN PACET SALARIAL ATRACTIV SI UN MEDIU DE LUCRU PLACUT CU APARATUARA DE ULTIMA GENERATIE SI PERSONAL CALIFICAT. RELATII LA RECEPTIA CLINICII FIZIOLIFE DIN CAMPINEANCA STR. CALEA ODOBESTI NR. 408 SAU TRIMITETI UN CV LA ADRESA DE MAIL telefon contact - manager resurse umane.

 • inchiere contratura cabinet stomatologic Targoviste

  Dorsc sa inchiriez contratura cabinet stomatologic in Targoviste zona Piata 2 Brazi.

 • 1

  Asistenta stomatologie

  Cabinet stomatologic din Drumul Taberei angajeaza asistenta part time. Acceptam si eleve AMG an I/II/III sau absolvente de liceu cu diploma de bacalaureat.

 • 2

  angajam farmacist/asistent farmacie

  farmacist /asistent farmacie,experienta minim 1 an,

 • psiholog medicina muncii

  psiholog cu atestat pentru medicina muncii

 • 1

  Infirmiera spital

  Candidatul Ideal Persoana motivata, proactiva, cu un ridicat grad d responsabilitate si seriozitate; Curs d specialitate; Disponibilitate d adaptare la nou. Descrierea jobului Pregăt sc p turile i schimbă lenj ri p rso nelor int rn t ; Efectu ză sau participă l f ctu r a toal tei zilnice perso nelor internate imobilizate, ori de câte ori este nevoie, cu respectarea normelor de igienă; Acordă sprijin persoanelor internate, pentru efectuarea toaletei zilnice; Acordă sprijin persoanelor internate, pentru satisfacerea nevoilor fiziologice (ploscă, urinar, tăvi e renale i altele asemenea); Asigură cură enia, dezinfec ia i păstrarea recipientelor utilizate; Ajută la pregătirea persoanelor internate în vederea examinării; Transportă lenjeria de pat i de corp utilizată în containere speciale la spălătorie i aduc lenjeria curată în containere speciale, cu respectarea circuitelor igienice

 • 1

  Căutăm colaboratori Kinetoterapeuti / Terapeuți Maseuri (acceptăm orice forma legală PFA/SRL)

  CERINȚE KINETOTERAPEUT: - Calificare și cunoștințe în domeniul Medicină fizică și de reabilitare; - Studii superioare finalizate - cel puțin Licență în Kinetoterapie; - Experiență anterioară în recuperare medicală (fizioterapie, kinetoterapie, masaj) constituie un avantaj minim 3 ani; - Autorizație de Liberă Practică valabilă eliberată de Colegiul Fizioterapeutilor din Romania; - Limbile straine cunoscute reprezintă un avantaj; - Bune abilități de comunicare și relaționare, orientare spre nevoile pacientului; - Atitudine pozitivă, promptitudine în realizarea sarcinilor; - Spirit de echipă. PRINCIPALELE RESPONSABILITATI: Efectuarea procedurilor de kinetoterapie; Monitorizarea evoluției pacientului; Utilizarea corectă și cu responsabilitate a echipamentului din dotare; Completarea și actualizarea constantă a fișei pacientului. CERINȚE TERAPEUT MASEUR: - Obținerea Certificatului de Tehnician Maseur; - Se va face un training special pentru a efectua un tip de masaj medical adaptat pe schema de tratament din cabinet (trainingul este făcut de noi); - Experiența în lucrul cu pacienții constituie un avantaj cel puțin 2 ani; - Limbile straine cunoscute reprezintă un avantaj; - Bune abilități de comunicare și relaționare, orientare spre nevoile pacientului; - Atitudine pozitivă, promptitudine în realizarea sarcinilor; - Spirit de echipă. PRINCIPALELE RESPONSABILITĂȚI: Efectuarea procedurilor de masaj din schema de tratament; Mentinerea unui spațiu curat și ingrijit; Să țină în permanență legatura cu ceilalți colegi privind starea pacienților. Condiții: Activitatea se desfașoară exclusiv în cabinetul nostru. Adresa: Str. Sfântul Elefterie, 47-49, Mezanin, Sector 5, București (în incinta centrului Comercial Piața Controceni) Programul de lucru și metoda de plată se vor stabili cu acordul ambelor părți la incheierea contractului.

 • Angajez tehnician dentar

  Laborator de tehnica dentara, situat în sectorul 5, București, angajează tehnician dentar ceramist, cu experienta .Condiții avantajoase. Relații la

 • Salveaza cautarea