Vei fi notificat de cate ori:
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul a fost adaugat la favorite de tine si alti utilizatori
Devino membru VIP si vei fi notificat imediat ce scade pretul anuntului tau favorit
In plus, ca membru VIP ai urmatoarele beneficii:
Insigna Statut VIP
Mesaje nelimitate
De 2X mai multe poze la anunturile tale
De 2X mai multe repostari gratuite la anunturile tale pe zi
Mesajele tale in topul casutei destinatarului
Notificari in timp real la cautari salvate si anunturi favorite
Acceseaza abonamentul VIP
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Medicina umana Disponibil imediat

 • Anunturi promovate (Vizualizare toate)

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 20 / 50

 • Angajam asistenți și asistente in Germania. Calificarea și experiența constituie un avantaj. Salariul este negociabil în funcție de experiența. Mai multe detalii pe WhatsApp. 12,5-18 euro ora. Asistenti Medicali pentru azil bătrâni. Vârsta recomandată 20-45 ani Angajam și infirmieri. Program 8h/zi salariu motivant bonusuri.

 • 5

  Clinica dentara, situata in Bucuresti, zona pta Romana, isi mareste echipa si cauta asistent medical cu sau fara experienta in domeniu. Cerinte: Studii finalizate Experienta constituie un avantaj Capacitate de organizare si planificare a activitătilor curente; Persoana dinamică, comunicativă, organizată, analitică; Atentie la detalii si abilitati excelente de comunicare Beneficii : Pachet salarial atractiv; Mediu de lucru plăcut si profesionist; Locatie ultracentrala Detalii clinica : www.dexclinic.ro

 • Cabinet stomatologic angajaza asistenta cu și fără experienta,salariu variază în raport cu experienta. Zona metrou Gorjului Militari, sector6.

 • 4

  Proiect de integrare unic în România incluzând cursuri de limba germană și susținerea unui examen de limba germană la nivel B2, necesar Recunoașterii diplomei dvs în Germania. Asistenții medicali vor avea pe lângă cursul de limba germană și cursuri de inițiere în ceea ce privește activitatea din Germania. Aceste cursuri se desfășoară online, pe platforma Zoom, cu profesorii noștri specializați. Înscrie-te si tu acum! La firma InterMediCare GmbH de pregatire și plasare a AMG, integrăm în Germania, cu pasiune și profesionalism, personalul medical. Ca firma competentă și de încredere pe piata din Germania, ne caracterizează seriozitatea și transparența, oferindu-vă cele mai bune oportunități de angajare și integrare, cu contract de muncă legal, direct la angajatorul german. Firma germană InterMediCare, recrutează asistenți medicali, oferind locuri de munca sigure în Germania. Partenerii noștri germani oferă contracte de muncă pe perioadă nedeterminată, conform legislației germane. Dacă doriți să lucrați legal în Germania, acum ați întâlnit partenerul de încredere. Daca aveti Recunoasterea ca Asistent in statul german ne puteti contacta direct pentru o oferta de lucru: Altenheim, WG Intensiv, Intensivpflege 1:1, ambulant Pflege, Paleativ Pflege. Acoperim aproximativ toata Germania si angajatorul vă poate oferi cazare in cazul unei relocari sau cand veniți direct din Romania. Nu este obligatoriu să aveți cunoștințe de limba germană. Oferim cursuri intensive de limba germana, cu profesori specializați, care va dura aprox. 4 luni. În cazul în care aveți deja cunoștințe de limba germană, vă putem oferi direct un loc de muncă și obținerea recunoașterii de liberă practică in Germania (dacă nu o aveți deja). Firma noatra organizeaza cursuri speciale de pregatire, pentru asistentiii care au nevoie de examenul certificarii lingvistice, nivel B2, in limba germana. Descriere job: Salarii cuprinse între 2700-3400 Brut/ lună, Program lucru 40 ore/ săptămână, Nu este necesară experiența, Beneficiați gratuit de curs intensiv de limba germană și obținerea la final a certificatului B2, Beneficiați de obținerea Recunoașterii profesionale în Germania, Costurile cursului și obținerea recunoașterii sunt preluate integral de noi, dvs neavând riscuri, Cursuri de specializare după ce ajungeți in Germania, oferite direct de catre angajator, Asigurare medicală și de pensie din prima zi a angajării dvs în Germania, Cazare asigurată de angajator în primele luni, Consiliere și susținere pe toată perioada colaborării cu noi. NU PERCEPEM COMISION!! Nu avem taxe de inscriere! Cerințe: Motivația dumneavoastră de a învăța limba germană și de a lucra cu acte în regula în Germania este necesară pentru a putea colabora. Este nevoie de seriozitatea dvs în tot acest proces. Va rugam sa ne trimiteti un CV/ Mail cu cateva informatii despre dvs, va prezentati in cateva cuvinte.

 • 1

  Clinica Medicala sector 2 angajeaza personal receptie.

 • Caminul de batrani Ciprian si Iustina (S.C. DRAGO BUSINESS CONCEPT S.R.L.) recruteaza KINETOTERAPEUT cu sau fara experienta. Aplica procedurile de kinetoterapie si masaj, in vederea recuperarii medicale, conform prescriptiilor medicului. Forma de colaborare poate fi cu contract individual de munca sau cu contract de prestari servicii. Program de lucru flexibil: 8 ore/zi, 5 zile/saptamana. Remuneratie atractiva.

 • Se oferă: - procent de 50 % + bonusuri financiare în funcție de performanță + procent din încasările provenite din radiologie, ortodonție și implantologie - cabinet dotat cu aparatură la nivel de an 2022 - pacientură formată - asistentă disponibilă - câștig financiar atrăgător, dependent de seriozitatea și capacitatea practică și teoretică de a rezolva cazurile din cabinet - radiologie dentară digitală - posibilitatea de a evolua în timp ca medic dentist precum și realizarea unei echipe solide de medici și asistente într-o zonă cu potențial bun din punct de vedere al pacienților și financiar - medici ortodont și implantolog ( chirurg BMF ) Se cer: - formă de organizare PFA ( CMI ) sau SRL - seriozitate și decență maximă atât în aspectul exterior cât și în ceea ce privește abordarea pacientului - capacitatea de a realiza planuri de tratament elaborate pe baza consultului stomatologic și a unei radiografii panoramice + capacitatea de a trata urgențele dentare - nu e obligatoriu dar constituie un avantaj cunoașterea procedeului de a realiza radiografii digitale, altfel medicul va fi pregătit la fața locului - cunoștințe practice serioase începând de la capacitatea de a realiza anestezii, șlefuiri, amprentare și cimentare plus realizarea de tratamente endodontice predictibile pe o durată satisfăcătoare de timp. Mentiuni: - dorim un coleg competent și pentru colaborare pe termen lung full time sau part time. Alte detalii se pot discuta la fața locului.

 • 9

  Caut asistenta medicala pentru cabinet stomatologic privat, bine localizat, cu deschidere la bulevard, Bdul Iuliu Maniu. Conditii usoare de munca. Personal prietenos. Salariu atragator. Program 6h/zi in ture flexibile.

 • 2

  Pentru ocuparea posturilor vacante de asistent medical cu experienta sau debutant, infirmiere si ingrijitoare Centru Medical Sanconfind recruteaza persoane calificate in domeniu. Se cere: profesionalism, implicare, seriozitate, empatie. Se ofera : salariu motivant, masa calda la pranz, tichete de masa, decont transport . Cei interesanti pot trimite CV-ul si scrisoare de intentie la : sau

 • Asistent balneofiziokinetoterapie și recuperare , tehnician maseur caut colaborare cu un salon de masaj sau cabinet medical de recuperare medicală. Dețin PFA.

 • Asistenta medicala chirurgie estetica Se solicita cunoasterea de catre asistentul medical a procedurilor: - montarea unei perfuzii, recoltari, extragere de fire, tratamente, pansamente; - stapanirea tehnicii de efectuare a injectiei intramusculare, intravenoase, cutanat, subcutanat; - acordarea suportului necesar medicului in efectuarea manevrelor medicale; - cunostinte necesare pentru efectuarea operatiunii de sterilizare a instrumentarului de lucru; - cunoasterea procedurile si manevrelor de acordare a primului ajutor. - - program de lucru: 8 ore, sambata si duminica: liber Descrierea companiei * SC Centrul Medical Apolo SRL - centru cu capital privat in zona 13 Septembrie Bucuresti multiple specialitati Cerințe: * Diploma de calificare - obligatoriu; * Experiența în domeniu - minim 2 ani; * Responsabilitate, seriozitate, implicare * Experienta de lucru relevanta * Atitudine proactiva, pozitiva si profesionista * Precizie in recoltare atat adulti cat si copii * Capacitate de organizare a timpului de lucru * Intocmirea Documentelor medicale specifice ( liste de lucru, Centralizatoare etc ) * Flexibilitate, amabilitate, initiativa, atitudine pozitiva, capacitate de a lucra in echipa si a trata colegii cu profesionalism si respect, disponibilitate: de a trata pacientii cu respect si curtoazie, de a se familiariza cu tehnici de tratament noi, de a mentine contactul si fluxul de informatie intre medic si pacient, de a lua decizii in limita competentei, de a pastra stricta confidentialitate asupra datelor pacientilor si afacerilor interne ale clinicii, familiarizare cu interventiile chirurgicale si asistenta chirurgului in cursul procedurilor, asigurarea asepsiei in timpul procedurilor, protocoale de sterilizare. Ideal dar nu obligatoriu pentru aplicanti: experienta in serviciu de Dermatologie si Venerologie sau Chirurgie Plastica, experienta tratamente IPL si LASER, experienta in Servicii de Medicina Estetica/Cosmetica. Beneficii: * Program de lucru full-time; * Contract de muncă pe o perioadă nedeterminată; * Concedii conform legislației; * Salariu motivant. * Cursuri pentru epilare definitiva, Dermapen 4 si Eximia.

 • 4

  Iti doresti un mediu de lucru confortabil si o echipa profesionista si deschisa care sustine invatarea continua si oportunitati de dezvoltare? Ai excelente abilitati de comunicare, empatie, orientare spre nevoile pacientului, atitudine pozitiva, promptitudine in realizarea sarcinilor, seriozitate si responsabilitate, abilitati de munca in echipa, implicare si esti asistent cu experienta sau la inceput de carier?. Iti doresti un job full time sau part time cu salariu atractiv? Nimic mai simplu depune CV tau la si te vom contacta noi.

 • Angajez full time receptioner( a) clinica medicala Bucuresti zona Pta Romana. Cerinte: energic,empatic,sociabil,engleza,operare PC

 • 1

  Acord îngrijrie la domiciliu constând în tratamente medicamentoase,injecții intra musculare,intra venoase, subcutanate perfuzii,pansamente la indicația unui medic.Va rog să mă contactați cu încredere.NU FAC MASAJ.

 • Caut job asistent medical generalist cu experienta în Târgoviște. Sunt o persoana serioasa, implicata, cu spirit de echipa, empatica.

 • 2

  farmacist /asistent farmacie,experienta minim 1 an,

 • DESCRIERE IDA CARE HOME intermediaza pentru Germania pe termen lung asistente medicale. Recunoastere diplomei se poate face si la locul de munca, cit si dobindirea diplomei certificalului B1 pentru limba. Ar fi de dorit cunostinte minime de limba germana. Nu intermediez infirmieri sau bone. ! Telefon pentru interviu :

 • 1

  Cautam colega într-un camin de batrani ,asistenta medicala !

 • Salveaza cautarea