Vei fi notificat de cate ori:
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Vrei notificari in timp real pentru anunturile favorite?
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Medicina umana

 • Anunturi promovate (Vizualizare toate)

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 20 / 50

 • Clinica stomatologica cu laborator intern de tehnica dentara situata in Cart. Someseni Cluj Napoca, cautam pentru angajare/parteneriat; Tehnician dentar cu urmatoarele aptitudini: 1. Persoana agreabila, comunicativa 2. Abilitati manageriale 3. Experienta in executia de lucrari protetice de toate tipurile, inclusiv protetica pe implant. 4. Experienta sau abilitati in exploatarea urmatoarelor aparate: Aparat laser Sinter Orlas Creator Sisteme de frezare CAD-CAM VHF White Cam Pro (Megagen) Ti-Cam Pro (Megagen)

 • Clinica FASTMED propune Ofertă de Colaborare cu Medic specialist MEDICINA INTERNĂ - FIȘE AUTO. Locație: București, Calea Floreasca, Metrou Aviatorilor, vis-a-vis de Promenada MALL. Pachet salarial motivant. Program: L-V, 4h/8h * Dorim colaborare inclusiv cu medici pensionari. Asteptam CV-ul dvs. la adresa de e-mail Tel.: 0760 376 527

 • Clinica FASTMED propune Ofertă de Colaborare cu Medic specialist ORL - FIȘE AUTO. Pachet salarial motivant - începând cu 1200 euro. Program: L-V, 4h Tel.:

 • Clinica FASTMED propune Ofertă de Colaborare cu Medic specialist OFTALMOLOG - FIȘE AUTO. Pachet salarial motivant - începând cu 1200 euro. Program: L-V, 4h Tel.:

 • Clinica FASTMED propune Ofertă de Colaborare cu Medic specialist NEUROLOG - FIȘE AUTO. Pachet salarial motivant - începând cu 1200 euro. Program: L-V, 4h Tel.:

 • Clinica FASTMED propune Ofertă de Colaborare cu Medic specialist PSIHIATRU - FIȘE AUTO. Pachet salarial motivant - începând cu 1200 euro. Program: L-V, 4h Tel.:

 • 13

  Cabinet stomatologic angajeaza receptioner/a. Cerinte: -abilitati de comunicare si relationare; -orientare catre client,disponibilitate de a asculta si de a oferi suport pacientilor; -cunostinte de operare PC; -abilitati de lucru in echipa; -prezenta agreabila, atitudine pozitiva. Responsabilitati: -preia pacientii si le ofera informatii; -indruma pacientii; -incaseaza contravaloarea serviciilor medicale; -informeaza pacientii in legatura cu diverse proceduri medicale. CV-urile le puteti trimite la adresa noastra de email : sau la cabinetul nostru. Pentru mai multe informatii ,ne puteti contacta la nr de tel:

 • Îngrijesc batrani...in București la domiciliu de Luni pana Vineri. Cu experienta in domeniu medical 10 ani plus recomandari. Rog seriozitate!

 • Am 29 ani..tănară, serioasă, am experiență în ingrijirea bătrâniilor. Am terminat Școala Post.Liceala "Carol Davila" în domeniu de Kinetoterapie. Fac masaj medical sau de relaxare și totodata kineto...depinde de preferințele fiecăruia. Am răbdare, mila de fiecare. Doresc să îngrijesc bătrânii ... cu cedare locuință în București ... bătrânii va rămâne pana la deces în locuință. Am și dovada, de alte familii... Am mai lucrat și la alții bătrâni.

 • Clinica stomatologica din Ploiesti, doreste colaborare cu medic specialist ortodont, 1-2 zile pe luna. Oferim si cerem seriozitate, incredere, pentru o colaborare pe termen lung. Medicii interesati sunt rugati sa ne contacteze la nr. de telefon sau pe email

 • Clinica stomatologica in Ploieste, doreste colaborare medic dentist, stomatologie generala. Oferim si cerem seriozitate, incredere, pentru colaborare pe termen lung. Medicii interesati sunt rugati sa ne contacteze la nr. de telefon: sau email

 • Clinica stomatologica din Ploiesti doreste colaborare cu un medic specialist estetician/dermatolog, care detine SRL,PFI, pentru efectuarea tratamentelor de estetica faciala. Medicii interesati sunt rugati sa ne contacteze la nr sau pe email

 • Dorim ca noul membru al echipei noastre sa poata oferi urmatoarele servicii: - evaluare psihiatrica - prescriere tratament psihofarmacologic - interventie terapeutica Cerinte: - certificat de medic psihiatru cu drept de libera practica - empatie si profesionalism - atentie in ceea ce priveste satisfactia pacientului - PFA, PFI, CMI Avantaje: - mediu de lucru profesionist - program flexibil, 2 zile pe saptamana Se ofera: - pachet salarial atractiv - mediu de lucru placut, intr-o clinica de elita - decont benzina sau transport asigurat de la metrou Pipera

 • 1

  Cel mai mare grup medical privat din Italia doreste sa angajeze Asistenti Medicali din Romania. Salariul brut anual este cuprins intre 20,000 si 35,000 EUR (in functie de experienta si volumul de munca) iar contractele se semneaza pe o perioada nedeterminata. Daca vorbiti bine limba engleza / italiana si aveti diploma de Asistent Medical, va invitam sa aplicati pentru aceasta oportunitate profesionala.

 • 15

  Cautam colaboratori pt. efectuarea de sondaje de opinie in vederea testarii lizibilitatii prospectelor medicamentelor de uz uman.Cerinte:studenti sau absolventi,aptitudini foarte bune de comunicare,seriozitate.Nu se solicita experienta anterioara fiind asigurate sesiuni de formare.Beneficii : program de lucru flexibil,remuneratie motivanta,contract de colaborare.Contact: 0744662136 mail: lianabouris@infostargrup.ro

 • 6

  Cabinet Medical Individual din Constanta (zona Casa de Cultura) angajeaza asistenta medicala cu norma intreaga, experienta MF minim 1 an, asigurare medicala, aviz libera practica - certificat membru ordinul asistentilor, cunostinte operare PC, situatii statistica-DSP etc.

 • 2

  Angajam asistent(a) medical pentru Camin de Batrani,doar in regim intern.Ofer cazare si masa de pranz, salariu incepand cu 2000 ron.Rog seriozitate. Va rog sunati intre orele 9-17.multumesc.

 • Clinica privata-in Oradea angajam ; medici specialisti medicina de familie medic specialist cardiologie medic specialist psihiatrie/neurologie pentru informatii trimiteti Cv pe adresa"officemedrec@gmailcom

 • Clinica medicala din Bucuresti-sector 3, in contract cu CASMB, angajeaza coleg, medic de familie. Oferta salariala in functie de experienta. Pentru programare la interviu, trimite CV-ul tau la adresa de email sau suna la tel. 0734840511.

 • 1

  Clinica medicala din Bucuresti-sector 3, in contract cu CASMB, angajeaza coleg, medic specialist psihiatrie pentru copii. Oferta salariala in functie de experienta. Pentru programare la interviu, trimite CV-ul tau la adresa de email sau suna la tel. 0734840511.

 • Salveaza cautarea