Vei fi notificat de cate ori:
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Vrei notificari in timp real pentru anunturile favorite?
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Medicina umana

 • Anunturi promovate (Vizualizare toate)

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 20 / 50

 • 2

  Cămin de batrani cauta asistent medical/ infirmiera , full time/part-time ,salariu atractiv,decontare transport! Oferim si cerem seriozitate,experienta nu este necesara,se dobandeste! Cerinte: persoana dinamica,serioasa,caruia sa ii placa munca intr-un mediu tineresc si sa aibe documentatia necesara conform normelor:certificatul de absolvire, avizul anual,asigurare malpraxis) Locația se afla in Jud Prahova la 12 km de Ciolpani.

 • 4

  Cabinet stomatologic in Sectorul 3, zona Piata Trapezului (statie de metrou 1Decembrie) cauta asistenta cu sau fara experienta. Program 30 de ore pe saptamana, salariu 2500 lei net. Persoanele interesate sunt rugate sa ne contacteze telefonic la nr. .

 • Tursa auto medicala ARO-uri, pansamente, foarfeca, etc.. Kit complet. .

 • 4

  Laborator nou deschis in Timișoara , angajează personal ...biolog, biochimist , chimist !!! Program de lucru 16.00 - 20.00 Salariu motivant !!!

 • Mă numesc Andrei, am 25 de ani și folosesc un scaun cu rotile în urma unui accident de sport. Angajez full time un kinetoterapeut care să mă ajute atât în recuperare și exerciții fizice cât și cu activitățile zilnice (nu implică igienă intimă). Acesta ar trebui : Să aibă vârsta până în 35 de ani Să dețină carnet de conducere Să aibă răbdare și să nu se aștepte la evoluții spectaculoase Să fie motivat și să motiveze Să fie dispus să meargă și la sala de forță împreună cu mine Să fie capabil să facă un oarecare efort fizic Să își dorească să învețe Acesta ar trebui să mă ajute la: Terapie și exerciții Îmbrăcat Așezatul în scaun și în pat Spălatul feței Pusul mesei Aranjatul camerei Program 8-16 Pentru mai multe detalii mă puteți contacta la telefon.

 • Angajam farmacist cu norma intreaga, program flexibil

 • 1

  Caut loc de munca pe post de asistent medical, receptioner sau in comerț.

 • Ofertă de locuri de muncă vacante pentru Asistente Medicale in Germania și Olanda. Cerinte: Diploma Asistent Medical, experiență de munca min. 1an, test limba germană sau limba olandeză nivel B1. Salariu și condiții de muncă atractive. Persoanele interesate sunt rugate să contacteze direct.

 • Ne dorim persoana entuziasta, perseverenta, cu abilitati de comunicare si relationare, cu minim un an experienta in domeniu care sa faca parte din echipa noastra Care vor fi responsabilitatile tale ? Asistarea medicului stomatolog, pregatirea materialelor dentare si a instrumentelor stomatologice, conform instructiunilor medicului; Pregatirea cabinetului si preluarea pacientilor; Realizarea sterilizarii( spalare instrumentar, sterilizare); Respectarea prevederilor legale in vigoare si a regulamentelor interne, referitoare la acordarea serviciilor medicale. Program de lucru: 11.00- 19.00 ( exista flexibilitate in program, in anumite situatii) Locatie: centrul capitalei, Piata Amzei

 • 14

  Cabinet medical angajeaza asistenta medicala . Se asigura contract de munca fulltime ,bonuri de masa, decontare transport ,trainingul necesar pentru activitatea desfasurata, o atmosfera placuta la locul de munca. Pot accesa postul si eleve ale scolilor postliceale sanitare - de preferat in ultimul an de studii .Puteti solicita informatii suplimentare la telefon 0740 076511.

 • 13

  Clinica stomatologica A-A Dental Clinic cauta asistenta medicala pentru stomatologie. Cerinte: - studii de specialitate; - persoana cu excelente abilitati de comunicare, orientata spre nevoile pacientului, responsabila si organizata, abilitati de lucru in echipa, implicare si promptitudine in realizarea sarcinilor; - este obligatorie cunoasterea materialelor si a instrumentarului specific. Responsabilitati: - asistarea medicului la diverse proceduri stomatologice - igienizarea cabinetului CV-urile se pot trimite pe adresa de e-mail: aadentalclinic @ yahoo.com

 • 2

  Angajăm asistent medical generalist pentru grădiniță cu program fuul time. Bragadiru/Ilfov

 • 3

  Pentru mai multe locatii din Bucuresti . Program full time , punctualitate , experienta in recoltare probe pentru analize , este binevenita o recomandare de la fostul ( actualul) loc de munca.

 • Cabinet optica medicala cauta doctor sau medic rezident oftalmolog pentru colaborare part-time in Deva judetul Hunedoara. Pentru informatii nr telefon 0755062669

 • Sector 1,2,3 Kinetoterapie, masaj, electrostimulare neuro-musculara(la recomandarea medicului) Persoanele interesate sunt rugate sa sune pentru a putea comunica mai usor zona, diagnosticul si alte detalii utile pentru a crea un program de recuperare optim.

 • 3

  Asistenta medicala cu scoala postliceala terminata, Caut sa lucrez ca asistenta medicala(part time) intr-un cabinet medical s-au cabinet stomatologic in TIMISOARA - zona Calea ARADULU s-au Calea LIPOVEI.TEL. 0723714485

 • 5

  Suntem o farmacie cunoscuta in zona, avem o echipa de profesionisti si dorim sa ne marim echipa cu un Farmacist si un Asistent Farmacist. Oferim un mediu de lucru placut, fara presiunea target-ului din alte farmacii, iar daca esti interesat(a) asteptam sa ne contactezi. Daca vrei raspunsuri rapide la intrebarile tale sau pentru a stabili o intalnire, poti sa ne apelezi la numarul de tel. 0743238017. Daca, in plus, te intereseaza: - un salariu peste media din oras la care se adauga - bonuri de masa, - bonuri de vacanta, - prime de sarbatori si eventual - plata transportului pana la si de la farmacie, atunci te asteptam sa ne cunoastem.

 • 1

  Cautam farmacist diriginte pentru farmacie in mediul rural .

 • 5

  Cabinet stomatologic angajează asistentă medicală licențiată. Așteptăm CV-urile dumneavoastră pe adresa de email , care să conțină neapărat fotografie atașată.

 • 5

  Angajez asistenta medicala pentru diverse competitii sportive si evenimente publice.

 • Salveaza cautarea