Vei fi notificat de cate ori:
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Vrei notificari in timp real pentru anunturile favorite?
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Medicina umana Brasov doar cu poze

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 20 / 50

 • 8

  Firma ProCariera recrutează Urgent! Asistente/asistenți medicale/medicali cu normă întreagă pentru azile de bătrâni cu renume din zona Bavaria (Munchen,Nürnberg,Ingolstadt,etc.) Dacă aveți studii postliceale sau universitare,cunostințe de specialitate cuprinzătoare și de actualitate, siguranță și empatie în comportamentul cu oamenii, flexibilitate, trimite-ne un CV! În ceea ce priveste învățarea limbii germane,vă putem oferi posibilitatea de a urma cursuri de limba germană on line gratuite începând de la nivelul 0. Cursurile durează 6 luni. Odată cu sosirea dumneavoastră la locul de muncă vă vom susține în demersurile necesare pentru a vă recunoaste diploma de asistent Salariul este de 3200 euro brut/lună + 1000 euro primă de angajare. Asigurare de sănătate,șomaj și pensie pe toată perioada contractuală. Locatie: Germania,Bavaria Serviciile noastre sunt gratuite pentru candidați, noi fiind remunerați de către client, viitorul dvs. angajator. Atuul nostru constă în faptul că la noi găsiți cel puțin un consultant care stăpânește limba română, inclusiv în Germania în cadrul biroului nostru aflat în Ingolstadt iar contactele de muncă se semnează direct cu angajatorul german. Pentru mai multe informatii ne puteti contacta la numerele de telefon: + 40 (0) 771 460 916 .

 • Căutam medic medicina de familie/specialist: Cerintele postului: Certificare medic familie/specialist (orice specialitate); Domeniul de activitate - infertilitate - departament de reproducere umană asistată și oncofertilitate; Competența vasta/variata; Full time - angajare/colaborare; Oferta financiara atractivă; Cunoștințe avansate in domeniul IT. Clinica Vivamed este locul ideal în care puteți descoperi un domeniu foarte interesant, un mediu de lucru profesionist, o activitate desfășurată conform celor mai înalte standarde de calitate cu cele mai noi standarde medicale academice și științifice europene din acest domeniu. Dacă crezi că ești omul potrivit, trimite-ne CV-ul la adresa de mail: - alexandra.cioroiu @ yahoo. com Doar cele trimise pe adresa de mail menționată vor fi luate în considerare. Va mulțumim

 • 1

  O Clinică de Chirurgie Cosmetică din Emiratele Arabe Unite recrutează Asistente Medicale. Cerințe: Aspect prezentabil, sex feminin, vârsta între 25-40ani, cunoașterea limbii engleze, autorizație profesională validă. Ofertă: Salariu atractiv, cazare, bilet de avion și viză de lucru asigurate de angajator. Persoanele interesate sunt rugate să răspundă prin un CV actualizat.

 • Oportunități de muncă pentru Medici și pentru Asistenți Medicali in Anglia, Irlanda, Germania și Olanda. Cerințe: studii de specialitate, cunoașterea limbii țării respective(Certificat IELTS sau OET pentru limba engleză ori Certificat B1 pentru limba germană sau limba olandeză, autorizație profesională de liberă practică validă, minimum 1an experiență profesională. Ofertă: salariu și condiții de muncă atractive. Persoanele interesate sunt rugate să ne contacteze direct.

 • Ofertă de muncă în Anglia și Irlanda pentru Asistenți Medicali in Anglia și Irlanda. Cerințe: Diplomă Asistent Medical, minimum 1an experiență profesională, Certificat OET sau IELTS. Oferta atractivă de salariu și condiții de muncă. Persoanele interesate sunt rugate să contacteze direct.

 • Centru Rezidential pentru Varstnici din Sanpetru, jud. Brasov, angajeaza infirmiera cu diploma de calificare, cu norma intreaga de lucru. Relatii la tel. .

 • Ofertă de locuri de muncă vacante pentru Asistente Medicale in Germania și Olanda. Cerinte: Diploma Asistent Medical, experiență de munca min. 1an, test limba germană sau limba olandeză nivel B1. Salariu și condiții de muncă atractive. Persoanele interesate sunt rugate să contacteze direct.

 • S.C UNIK OPTIK L.S.D doreste sa angajeze o persoana pt.postul de optometrist pt.optica mobila.Daca ai experienta in a efectua consultatii optometrice si esti dispus la deplasari saptamanale in tara poti suna la nr. pt.mai multe detalii.Se ofera salariu,comision vanzari,cazare,diurna.

 • Salveaza cautarea