Vrei sa primesti notificari de la Romjob?
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Vrei notificari in timp real pentru anunturile favorite?
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Medicina umana Cluj

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 50 / 20

 • Buna ziua! Caut post de ASISTENTA MEDICALA, in Turda! Am experienta in stomatologie si radiologie dentara(pe aparatura Vatech)-efectuarea radiografiilor OPT, Rx, Rx bitewing, efectuarea contabilitatii primare, operarea casei de marcat, etc Va multumesc!

 • Clinica Medicala CARDIOMED SRL angajeaza asistent medical generalist- norma intreaga 8 ore/zi cu urmatoarele responsabilitati:asistare medic in spital chimioterapie , recoltare analize si pregatirea pacientului pentru tratamentul chimioterapic, sterilizare si pregatire instrumentar. Cerintele postului sunt:experienta, seriozitate, manualitate, cunostinte de operare pe calculator.Oferim salariu atractiv.Selectia se face pe baza de CV + Interviu, va rugam transmiteti CV pe adresa de mail : cristina.giurgiuman @ cardiomedcluj.ro, iar persoanele selectate vor fi contactate telefonic pentru prezentarea la interviu.

 • 7

  Clinica Medicala CARDIOMED SRL angajeaza asistent medical generalist- norma intreaga 8 ore/zi cu urmatoarele responsabilitati:asistare medic in cabinet ambulator, pregatire cabinet de consultatii, sterilizare si pregatire instrumentar. Cerintele postului sunt: seriozitate, manualitate, cunostinte de operare pe calculator.Oferim salariu atractiv.Selectia se face pe baza de CV + Interviu, va rugam transmiteti CV pe adresa de mail cristina.giurgiuman @ cardiomedcluj.ro, iar persoanele selectate vor fi contactate telefonic pentru prezentarea la interviu.

 • 16

  Echipa Eurosanclinic te cauta! Esti asistent/a medicala si doresti sa lucrezi intr-un mediu profesionial si armonios, alaturi de noi si pacientii nostri?! Contacteaza-ne! Clinica Eurosan este situata in Cluj-Napoca, str. Aleea Nectarului nr. 8, si este o clinica privata de Recuperare Fizica si Psihica. Daca sunteti interesati va rugam sa trimiteti Cv-ul dumneavoatra pe adresa de e-mail: receptie.eurosanclinic@yahoo.com sau sa sunati la numarul de telefon 0364.267.902/ 0773.996.048.

 • 7

  SPITALUL EUROSANCLINIC: SPITAL PRIVAT DE RECUPERARE MEDICALA FIZICA SI PSIHICA IN CONTRACT CU CAS CLUJ SITUAT IN CLUJ-NAPOCA, ALEEA NECTARULUI NR. 8. Eşti absolvent al Facultăţii de Psihologie ? Vino să îţi începi cariera în echipa noastră! Adu energia şi dorinţa de a te implica, iar noi îţi oferim cadrul şi posibilitatea de a te specializa. Experienta anterioara nu este necesara ! Daca esti interesat contactează-ne aici! Nr. tel: 0364.267.902 / 0773.996.048

 • Cu 3 ani de experienza in tehnica dentară din care 2 ani in stăinătate si un an in țară la Cluj-Napoca. Turnare si pregătire model de lucru, modelarea machetei, turnare si prelucrare structura metalică in Cr-Co si zirconiu, DCR-uri, gutiere bruxism rigide si in Silicon, etc Responsabil, matinal, stiu sa-mi organizez bene lucrul. Disponibil pentru o colaborare pe termen lung.

 • 2

  Policlinica privata cautam colaborare cu medic balneolog.

 • Asistenta medicala cu 9 ani experienta ,caut loc de munca !

 • Ofer asistență medicală,la domiciliul pacientului. Telefon :0741394914

 • 1

  Clinica Dent House aflată în cartierul Grigorescu, anjagăm asistentă de stomatologie cu normă întreagă. Căutăm o persoană dedicată care să facă parte din echipa noastră profesionistă. Atribuții: - Să asiste medicii în timpul manoperelor terapeutice - Să asigure măsurile de asepsie și antisepsie - Să pregătească pacientul pentru intervenția stomatologică - Să țină evidența materialelor și instrumentarului - Să organizeze activitatea în cadrul cabinetului Ce oferim: - Un pachet salarial atractiv - Un mediu de lucru plăcut - Flexibilitate Vă rugăm să ne trimiteți CV-urile la

 • 7

  Farmacie in Cluj-Napoca, angajeaza farmacist, asistent farmacist si farmacist diriginte. Pentru detalii, sunati la 0723-764029.

 • Medic de familie, caut colaborare sau preluare (nu cumparare) praxis in zonele Bihor, Satu-Mare, Maramures, Arad, Brasov, Sibiu. Rog oferte serioase.

 • 1

  Angajam asistenta cabinet stomatologic. Se cauta o persoana tanara, dinamica, absolventa de profil, Se ofera angajare cu carte de munca, salar atractiv, pentru job full time (8 ore/zi). Pentru stabilirea unui interviu sunați sau trimiteti sms la nr

 • Bună ziua! Caut loc de muncă în domeniul medical, sunt asistent medical generalist cu o experiență de peste 4 ani în domeniul medical, experiența de peste trei ani în mediul spitalicesc, inclusiv specializare în Îngrijiri Paliative(experiența de peste trei ani), îmi doresc să fiu angajată ca și asistent medical. Multumesc!

 • Caut loc de munca in Dej, Gherla, Beclean sau imprejurimi.

 • Se caută urgent medic specialist medicina interna in orașul Dorsten (regiunea Recklinghausen, landul Nordrhein-Westfalen), cu activitate in regim de ambulator. Se oferă condiții salariale atractive, orar flexibil, personal bine pregătit care sa va asiste in activitatea zilnică. Trainingul, locuința și la nevoie mașina pot și asigurate de către noi. De asemenea, va oferim asistență si pentru recunoașterea studiilor in Germania (inclusiv Fachsprachprüfung). Cunoștințele de baza de limba germana sunt obligatorii. Va așteptăm cu drag la următoarele date de contact: Alfred Glowania, Südwall 15, 46282 Dorsten, Tel: 00491785011166, e-mail (mailul direct al angajatorului, disponibil doar in limba germana) sau la (limba română). Mai multe informații despre noi puteți găsi și pe www.mvznet.de

 • Se caută urgent medic specialist pediatru in orașul Dorsten (regiunea Recklinghausen, landul Nordrhein-Westfalen), cu activitate in regim de ambulator. Se oferă condiții salariale atractive, orar flexibil, personal bine pregătit care sa va asiste in activitatea zilnică. Trainingul, locuința și la nevoie mașina pot și asigurate de către noi. De asemenea, va oferim asistență si pentru recunoașterea studiilor in Germania (inclusiv Fachsprachprüfung). Cunoștințele de baza de limba germana sunt obligatorii. Va așteptăm cu drag la următoarele date de contact: Alfred Glowania, Südwall 15, 46282 Dorsten, Tel: 00491785011166, e-mail (mailul direct al angajatorului, disponibil doar in limba germana) sau la (limba română). Mai multe informații despre noi puteți găsi și pe www.mvznet.de

 • Salveaza cautarea