Vei fi notificat de cate ori:
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Vrei notificari in timp real pentru anunturile favorite?
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Medicina umana Constanta doar cu poze

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 20 / 50

 • Cabinet stomatologic in Constanta zona Tomis 3 pune la dispozitie persoanelor interesate un post de asistenta medicala Preferabil cu experienta insa daca persoana este "open mind" experienta in stomatologie poate fi acumulata in cabinet. Persoanele interesati pot trimite un cv la coraldent(la)yahoo.com sau ne pot contacta pentru mai multe detalii. Salariul este civilizat, cu forme legale si achitat mereu la timp iar eventualele ore suplimentare se achita suplimentar. Pentru detalii si informatii suplimentare va stam la dispozitie la sediul nostru sau telefonic conrform programului cabinetului.

 • Reprezentanta,,Microchirurgia ochiului’’ Academ. Feodorov Federatia Rusa in Romania incepe programarile pentru consultanta cu medicii acestei clinici pentru perioada 20.09-23.09.2019. Programari tel. 0724.679.028; 0241.613.253

 • 1

  Reprezentanta ,,Microchirurgia ochiului'' Academ.Feodorov din Federatia Rusa deschisa in Romania angajeaza medic oftalmolog cu contract de colaborare. Pentru mai multe detalii la tel. 0724.679028 Persoana de contact Iliescu Vera

 • 17

  Angajăm 2 persoane pentru postul de Kinetoterapeut pentru centru SPA situat în Constanța. Cerințe: Studii: asistent medical / kinetoterapeut / maseur Experienta obligatorie pe un post similar - minim 6 luni Abilitati de promovare, vanzare produse si servicii Seriozitate si amabilitate Abilitati de comunicare si negociere Capacitatea de a invata lucruri noi Condiții: Mediu de lucru modern, cu aparatura si echipamente de inalta performanta Acces la programe diversificate de formare si dezvoltare profesionala Program FULL TIME; Pachet salarial motivant, corelat cu performantele profesionale Responsabilități:​ Efectuarea terapiilor de slabire, remodelare corporala, relaxare, manuale sau cu aparatura Supravegherea tratamentelor de remodelare Vanzarea de servicii si produse in cadrul salonului.

 • 3

  Clinica de chirurgie maxilo-faciala, stomatologie si chirurgie plastica din Constanta angajeaza asistenta cu norma intreaga, program 10-18, cu sau fara experienta. Salariu atractiv, in functie de abilitati si capacitatea de invatare. Daca esti in cautarea unui loc de munca, asteptam CV-ul tau la adresa de e-mail:

 • 12

  - Super-Dent 92 angajeaza asistent medical cu experienta in -domeniul stomatologie (chirurgie /implantologie) - Program 8 ore. - Colaborare persoana fizica autorizata,CMI. - Contact: - Dr.Bogdan Acatrinei - E-mail: - Telefon:

 • Super-Dent 92 angajeaza asistent medical cu experienta in domeniul stomatologie ,specializarea chirurgie implantologie. Colaborare Persoana Fizica Autorizata CMI -Competente necesare : -cunoastetea urgentelor medicale -Recoltare sange -contact: Email:

 • 1

  În aceasta perioadă Fundatia H.A.O. Romania din Constanta, înscrie și recrutează tineri cu dizabilitati pentru oricare din serviciile oferite GRATUIT. Daca raspunsul tau este DA la una dintre aceste întrebări, te poți înscrie și tu. 1. Ai vârsta cuprisă între 15 si 29 ani si ai certificat de încadrare în grad de handicap/ OSP? 2. Esti interesat să beneficiezi gratuit de consiliere și orientare profesională și planificare a carierei? 3. Esti interesat să te angajezi pentru perioada vacantei de vara sau permanent? 4. Ești interestat să îți continuii studiile sau să te califici într-un anumit domeniu? 5. Esti interesat să participi la workshop-uri și ateliere de dezvoltare personală? 6. Esti interesat să devii voluntar, să te implici în diverse activități civice alături de alți tineri? 7. Esti interesat să beneficiezi de consiliere psihologică si psihopedagogică? Sunt Olivia Grigore - Expert Forta de Munca si Somaj și Mă poți contacta la telefon Program de lucru Luni Vineri intre orele 12.00.-16.00 https://www.hao.org.ro/?lang=ro https://www.facebook.com/haoromania/

 • 14

  Angajăm 2 persoane pentru postul de Kinetoterapeut pentru centru SPA situat în Constanța. Cerințe: Studii: asistent medical / kinetoterapeut / maseur Experienta obligatorie pe un post similar - minim 6 luni Abilitati de promovare, vanzare produse si servicii Seriozitate si amabilitate Abilitati de comunicare si negociere Capacitatea de a invata lucruri noi Condiții: Mediu de lucru modern, cu aparatura si echipamente de inalta performanta Acces la programe diversificate de formare si dezvoltare profesionala Program FULL TIME; Pachet salarial motivant, corelat cu performantele profesionale Responsabilități:​ Efectuarea terapiilor de slabire, remodelare corporala, relaxare, manuale sau cu aparatura Supravegherea tratamentelor de remodelare Vanzarea de servicii si produse in cadrul salonului.

 • Descriere Locuri de munca Pozitia disponibila: asistent medical. Specializarea: Psihiatrie. Locatia jobului: Goteborg, Suedia. Se va lucra intr-un spital universitar, unul dintre cele mai importante spitale din Scandinavia Tipul jobului: Full time. Data inceperii: Cat mai repede. CANDIDATUL IDEAL: - absolvent cu diploma asistent medical generalist plus a doua specializare - Psihiatrie; - experienta in domeniu minimum 6 luni - un an; - limba engleza, nivel conversational (scris si citit). Disponibilitate de a invata limba suedeza; - personalitate sociabila, rezistenta la stres, capabila de munca in echipa, dar si individual; - Disponibilitate imediata la relocarea in Suedia, din momentul in care a fost acceptata pentru job. SE OFERA: Angajatorul ofera angajatului cursuri GRATUITE de limba suedeza, pentru a putea sa o vorbească la nivel B1. Totodata, va ajuta cu relocarea in Suedia (cazare, obtinere documente necesare șederii). De asemenea, stabilitatea locului de muncă este esențială pentru noi! Alte beneficii: - 25 de zile de concediu platit / an . Pentru persoanele cu varsta de peste 40 de ani vor fi 31 de zile); - Asigurăre medicala privata; - Traininguri platite de către angajator; - Posibilități de subspecializare, cercetare sau proiecte de dezvoltare, in domeniul dvs.; - Posibilitati pentru o cariera de succes; - Beneficii de sanatate (200 EUR / an); SALARIZARE: De la 2600 euro / luna. Salariul poate fi mai mare, in functie de experienta candidatului. In cazul in care va intereseaza aceasta oferta profesionala, va rugam sa apelati numarul de telefon afisat in anunt. Oferta este limitata! Nu exista niciun fel de comision din partea aplicantului!

 • Se caută infirmieri! INCEPERE IMEDIATA! FARA COMISION! Dacă ești un profesionist în domeniul sanitar și îți dorești o carieră în străinătate, îți propunem un loc de muncă în Italia! Partenerii noștri garantează siguranța locului de muncă, deoarece există poziții disponibile pe întreg teritoriul Italiei! Partenerii noștri doresc să angajeze infirmiere, care să îi ajute în oferirea celor mai bune servicii pacienților lor. Cerinte - Absolvent curs de infirmier - 720 de ore cursul din România, sau cursul OSS din ITALIA (OBLIGATORIU); - Experiență profesională de cel puțin un an (fie în spital, fie în azil / casă de bătrâni); - Cunoașterea limbii italiene la nivel mediu (scris și citit); - persoană aptă din punct de vedere fizic și psihic pentru acest job; - Sociabilă, responsabilă, care prezintă empatie pentru cei din jur și care își dorește să muncească. - Disponibilitate IMEDIATĂ de începere a muncii! Cum se lucrează? Există două ture: de la zile si de la 14: zile. Veți avea o zi liberă pe săptămână Beneficii: - contract individual de muncă în Italia (6 luni pe perioadă determinată, apoi pe nedeterminată); - condiții de muncă decente, mediu de lucru prietenos și profesionist, în același timp; - TEMPORAR (1-6 LUNI) se oferă cazare gratuită de către angajator (camere cu câte două persoane). După această perioadă, puteți să rămâneți în locul de cazare (suportând costurile legate chirie) sau angajatorul vă poate ajuta în găsirea unei locuințe noi; - decontarea transportului, de către angajator, către Italia. - SALARIUL SE DISCUTĂ LA INTERVIU! FOARTE IMPORTANT!!!! Ca urmare a situației cauzate de pandemia COVID-19, persoanele care vor fi acceptate pentru acest job vor trebui să sa prezinte, la plecarea din România, o dovada a testului Covid efectuat cu cel mult 48 de ore înainte de plecare. COSTUL TESTULUI SE SUPORTĂ DE CĂTRE CANDIDAT! La sosirea în Italia (după 48 de ore) candidații vor efectua un alt test Covid, PE CHELTUIALA ANGAJATORULUI. ANGAJATUL TREBUIE SĂ SE VACCINEZE ÎMPOTRIVA COVID-19, ALTFEL NU ARE DREPTUL DE A PROFESA ÎN SISTEMUL SANITAR DIN ITALIA! Costul vaccinului este suportat de către angajator! La plecarea din România, persoanele selectate pentru angajare își vor da acceptul, în scris, cum că acceptă vaccinarea. Persoanele care refuză vaccinarea nu sunt eligibile pentru muncă în acest domeniu, deci vor fi refuzate! Pentru detalii suplimentare va rog sa ma contactati prin numarul de telefon .

 • Salveaza cautarea