Vei fi notificat de cate ori:
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Vrei notificari in timp real pentru anunturile favorite?
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Medicina umana Timis

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 20 / 50

 • Cabinet medical de fiziokinetoterapie și recuperare, angajează fiziokinetoterapeut. Cerințe minime: - studii superioare de specialitate - kinetoterapie - experiență minimă în domeniu - seriozitate - punctualitate - program de luni până vineri Nu vor fi selectați candidații care în prezent efectuează alte studii. CV-urile vor fi transmise pe adresa de mail avsbalneotherapy@gmail.com

 • 5

  Centru de ingrijire batrani CASA HARMONIA din Timisoara cu o vechime de 10 ani , Str Rudolf Walter nr.4 angajeaza ASISTENT MEDICAL - cu o experienta de minim 5 ani - pentru detalii suplimentare va rog sa ne contactati telefonic :

 • 5

  Cerinte: Studii superioare, excelente abilitati de comunicare, cunostinte de utilizare PC ( word, excel), spirit de echipa,flexibilitate la programul de lucru si rezistenta la stres; cunoasterea unei limbi straine de circulatie internationala reprezinta un avantaj Oferim: program de lucru fulll time in 2 schimburi, salariu atractiv. Cei interesati sunt rugati sa trimita CV cu poza pe adresa de e-mail: Informatii la nr de telefon:

 • 12

  Angajez urgent infirmiere chiar si fara curs, femeie de servici, salar foarte bun! Program 2 zile cu 2 libere!Telefon Dr Petru T.

 • 3

  Casa Odobescu Senior Residence îşi măreşte echipa! Pentru că ne dorim ca seniorii noştri să fie cel mai bine îngrijiţi de adevăraţi profesionişti şi pentru că sănătatea şi confortul lor sunt cele mai importante pentru noi, ne mărim echipa! Angajăm INFIMIERĂ! Pentru noi este importantă experienţa în activitatea cu bătrânii pentru a le putea oferi asistenţă de cea mai buna calitate. Oferim pachet salarial motivant, mediu de lucru plăcut, echipă prietenoasă. Dacă vrei să fii alături de bunicii noştri cu atenţie şi cu dedicare, trimite-ne CV-ul tău pe adresa Pentru mai multe detalii îţi stăm la dispoziție la numărul de telefon . Te aşteptăm!

 • 2

  PASUL Nr.1 Citeste anuntul cu atentie PASUL Nr.2 Anuntul Opti-Core - retea de optica medicala extinsa in judetele TM , AR, CS Angajeaza in Timisoara OPTOMETRIST cu experienta sau fara, in vedera atestarii in domeniu. Candidatul ideal cu experienta ar trebui sa aiba: - Studii finalizate de optometrie si atestat de libera practica; - Experienta in domeniul opticii medicale minim 2 ani; - Orientare catre client, bune abilități de comunicare si vanzare.; - Personalitate dinamica, atentie la detalii, bune abilitati de organizare si o atitudine proactiva; - disponibilitate la deplasari L-V , permis de conducere catgoria B minim 2 ani Beneficii: - Pachet salarial motivant: salariu fix + crestere salariala lunara in primul an + beneficii, (comision , prime - detalii la interviu); - Apartenenta la o echipa de succes, intr-o companie aflata in plina extindere si dezvoltare; - Mediu de lucru deosebit axat pe performanta si aparatura de ultima generatie: dioptron / lensmetru Essilor 2019 : Candidatul ideal fara experienta ar trebui sa aiba: - Studii finalizate si experienta in domeniul vanzarilor; - Orientare catre client, bune abilități de comunicare si vanzare.; - Personalitate dinamica, atentie la detalii, bune abilitati de organizare si o atitudine proactiva; - disponibilitate la deplasari L-V , permis de conducere catgoria B minim 2 ani Beneficii: - Pachet salarial motivant: salariu fix + crestere salariala lunara in primul an + beneficii, (detalii la interviu); - Contract pe minim 5 ani; - Pregatire in domeniul optici medicale - cursuri , atestare profesionala , drept de libera practica platite de catre firma ( pregatirea dureaza 12 luni ) - Apartenenta la o echipa de succes, intr-o companie aflata in plina extindere si dezvoltare; - posibilitatea de a dezvolta o cariera intr-un domeniu respectat si apreciat . PASUL Nr.3 Daca esti interesat nu suna, trimite un CV pe numarul de Whats App sub forma 1- Formula de adresate 2- Atasament CV 3- Formula de incheiere : aplic pentru postul de optometrist cu experienta / fara experienta Sau prin mail la adresa cornean_cristian @ yahoo.com avand subiectul aplic pentru postul de optometrist cu experienta / fara experienta Persoanele cu potential vor fi contactate in cel mai scurt timp.

 • 3

  Asistenta medicala cu scoala postliceala terminata, Caut sa lucrez ca asistenta medicala(part time) intr-un cabinet medical s-au cabinet stomatologic in TIMISOARA - zona Calea ARADULU s-au Calea LIPOVEI.TEL. 0723714485

 • 4

  Policlinica Royal Dent din Timimisoara,Piata Badea Cartan cauta asistenta.Pentru mai multe detalii: .

 • Policlinkca Royal Dent din Timisoara,Piata Badea Cartan inchiriaza unit stomatologic.Pentru mai multe detalii: .

 • Asistenta medicala generalista,cu experienta in oncologie, ofer servicii medicale cum ar fi: recoltari probe biologice, injectii im. Iv.sc; tratament perfuzabil, transfuzii sanguine, plasma , trombocite ( detin atestat, diploma transfuzii sangine), etc. Rog si ofer seriozitate! Doresc sa mi se trimita sms la nr.de telefon:

 • 12

  Angajez la cabinet de cardiologie studenta sau eleva postliceala ( de preferat an 1 sau 2 ) de luni pana vineri 2 -3 ore dupa-amiaza de la ora 16 sau doamna pensionara dinamica , sociabila care sa stie sa utilizeze calculatorul .

 • Cabinet privat din cadrul unei policlinici, in contract cu CJASTM, angajez in regim prestari servicii medic cardiolog. Programul este flexibil si salariul atractiv. Pun la dispozitie toate dotarile necesare acestei specialitati (ecg, holtere, ecograf, consumabile). Ofer si solicit seriozitate. Contact:

 • Caut urgent medic stomatolog in Timisoara care face proteze cu pod metalic si capse. Tel

 • Caut un cabinet medical unde sa pot profesa.stiu recolta,pansez,injectii i.m,iv,perfuzii .rog frumos seriozitate

 • Salveaza cautarea