Vei fi notificat de cate ori:
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Vrei notificari in timp real pentru anunturile favorite?
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Medicina umana Valcea doar cu poze

  • Anunturi

    Anunturi pe pagina: 20 / 50

  • Posturile vacante : Medic stomatolog, Patolog, Psihiatru si Radiolog Salariul : 4500 - 6000 euro (primul an, dupa creste cu 50% ) Cazare gratuita pentru toata familia. Suport financiar pentru copil si familie. Curs de limba daneza gratuit Cunoasterea limbii engleze la nivel avansat. Experianta in domeniu intre 3-5 ani. Mai multe detalii la telefon : 0350417794 / 0773345679 Mail :

  • Angajez medic dentist cu sau fara experienta pentru cabinet stomatologic situat in zona Ostroveni.

  • 3

    Beneficii: - Contract de munca pe perioada nedeterminata, full-time, cu posibilitatea de a lucra si ore suplimentare - Veti fi angajatul companiei engleze, veți avea aceleași drepturi si obligații ca un cetățean englez. - Salarizarea pornește de la 8,75 lire brut/ora ( concediul de odihna plătit) sau 9.65 lire brut/ora (concediul de odihna neplătit) - Cazarea este asigurata contra cost - Asistenta in obtinerea NINO si cont bancar Cerinte: - Cunostinte de limba engleza la nivel cel putin conversational - Experienta nu este obligatorie, dar reprezinta un avantaj - Seriozitate si profesionalism !Puteti aplica doar daca sunteti dispusi la relocare - locurile de munca sunt pe tot teritoriul Angliei, angajatorul repartizand candidatul in functie de locurile vacante; Aplica cu CV-ul prin Facebook Messenger sau e-mail: Telefon: Program: Luni - Vineri, 09:00 - 17:00 Brilliant Recruitment - Alegerea ta!

  • Cautam colegi pentru colaborare! Stiu ca in facultate nu ai putut invata foarte multe ! Stiu ca este foarte greu sa incepi o cariera de medic dentist! Stiu ca toti angajatorii iti cer minim 2 ani experienta sau poate ai mai mult decat cei 2 ani de experienta! Vino la noi si iti punem la dispozitie: -Cursuri de dezvoltare personala - Cursuri profesionale - Plan de cariera - Cazare platita de noi timp de 3 luni daca vii din alt oras -Aparatura moderna ( microscop, scanner intra-oral, laborator de tehnica dentara si multe alte echipamente performante) si materiale de calitate intr-o clinica situata in cel mai mare cartier din Ramnicu Valcea. Cu o experienta de 13 ani pe piata stomatologica si cu peste 10.000 de pacienti existenti, ne dorim sa ne dezvoltam si mai mult alaturi de tine!! Daca iti doresti sa lucrezi intr-o atmosfera placuta si un mediu dinamic, asteptam CV-ul tau pe adresa de email: sau ne poti contacta la nr de tel:

  • Salveaza cautarea