Vrei sa primesti notificari de la Romjob?
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Vrei notificari in timp real pentru anunturile favorite?
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Meditatii

 • Anunturi promovate (Vizualizare toate)

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 50 / 20

 • Inginer, absolvent Politehnica, ofer meditații la matematica, clasele 5-12. Ma deplasez la domiciliul clientului. Preț ședința 2 ore 70 lei.

 • 1

  Am studiat limba germana inca de la 6 ani, de cand am urmat toate ciclurile educationale (gradinita, scoala primara, scoala generala, liceu si universitate: licenta + masterat) avand limba materna germana.Efectuez orice tip de traduceri din germana in romana si invers.Pentru informatii sunati la nr. de telefon de contact 0040 753416338

 • Profesor invatamant primar, coordonez in procesul educational, copii de nivel prescolar si invatamant primar si i supraveghez in timpul vacantei.

 • caut o fata / studenta draguta pentru distractie. Ofer ajutor financiar. Mesaj va rog pentru detalii.

 • 1

  Ma puteti contacta la: 0770497675. Ofer pregatire la fizica pentru gimnaziu si liceu,pentru orice nivel. De asemenea,ofer pregatire la matematica pentru clasele 1-8,pentru rezultate bune la evaluarea nationala si la concursuri scolare. Consider ca pot ajuta elevi de orice nivel deoarece am rabdare cu fiecare elev ca sa inteleaga tot.Si sunt si o persoana sociabila ce are o comunicare buna cu elevii lui. Sedintele se vor realiza 1 la 1,eu cu UN SINGUR elev. Preturi: 50 lei(2 ore)

 • Ma puteti contacta la: 0770497675. Ofer pregatire la fizica pentru gimnaziu si liceu,pentru orice nivel. De asemenea,ofer pregatire la matematica pentru clasele 1-8,pentru rezultate bune la evaluarea nationala si la concursuri scolare. Consider ca pot ajuta elevi de orice nivel deoarece am rabdare cu fiecare elev ca sa inteleaga tot.Si sunt si o persoana sociabila ce are o comunicare buna cu elevii lui. Sedintele se vor realiza 1 la 1,eu cu UN SINGUR elev. Preturi: 50 lei(2 ore)

 • Ofer meditatii in vederea promovarii examenelor si restantelor la urmatoarele materii: 1) Microeconomie; 2) Macroeconomie; 3) Finante Publice; 4) Analiza economico-financiara I si II; 5) Gestiunea financiara a intreprinderii; 6) Finantele intreprinderii; 7) Finante Corporative; 8) Finante Corporative Internationale; 9) Fiscalitate; 10) Preturi si concurenta; 11) Statistica / Bazele statisticii; 12) Tehnologia Aplicatiilor Office (Excel); 13) Corporate Finance (engleza); 14) International Corporate Finance (engleza). Tel: 0732.625.852 Email:

 • Bună ziua, numele meu este Pop Florina, sunt absolventa Facultății de Litere. Am terminat Liceul George Coșbuc secția germană maternă și am diploma DSD(Deutsches Sprachdiplom). Ofer meditații pentru clasele primare, gimnaziale și liceale. Lucrez cu elevii de 5 ani și am dobândit experiență lucrând la un after school. Ofer seriozitate și progrese vizibile. Acum si online pe orice platforma se doreste!!! Clasa a 8-a pregatire examene!!! Prețuri: 1h Germană:50 lei (1h30: 70 lei) 1h Română:40 lei (1h30: 60 lei) Pregătire examene naționale: Germană 1h:60 lei (2h:90 lei) Româna 1h: 50 lei (2h:70 lei) Preturi pentru orele online (pregatire examene nationale): Germana 1h:50 lei 2h:70 lei Romana: 1h:40 lei 2h:60 lei

 • 1

  Ofer meditații la Matematică pentru elevii claselor 1-8. ( teme de vară, pregătire pentru anul următor, etc )

 • Ofer meditatii la desen de arhitectura pentru: -admitere facultatea de Arhitectura -liceu -dezvoltarea tehnicilor de desen Relatii la telefon

 • Am 17 ani si sunt eleva la Colegiul National Iulia Hasdeu. Iubesc copiii si sunt diaponibila sa dau meditatii la domiciliul meu, sau al celui mic. Am diplome obtinute (engleza nivele: FCE, A2, B1, B2, C1) (spaniola: B2) pentru ambele limbi straine. Mi-ar face placere sa il invat pe cel mic o limba straina, avand in vedere ca se cere asa ceva peste tot unde te duci. Metodica predarii este una usoara, facuta special pentru copilasi sa inteleaga. O sa studiem intr-un mod distractiv, cu jucarii si desene, astfel incat invatatul sa fie o placere.

 • 4

  Ofer MEDITATII la limba engleza (pentru nivel incepator, mediu, avansat). Experienta in predare cu copii si adulti - 3 ani Pret/ ședință - 55 lei/ o oră jumate Pentru mai multe detalii ma puteti suna la nr. 0721 580 008 .

 • Disponibil online

  Meditații matematica

  Psihopedagog ofer meditatii MATEMATICĂ clasele I-VIII si la limba ENGLEZĂ - doar clasele primare ( 9ani am trăit în UK). Am experienta cu copiii mai bine de 10 ani. Ofer si ajutor la teme la toate materiile (clasele I-IV). Meditatiile le vom tine ONLINE sau la domiciliul meu din Chiajna. 1h30 - 50 lei sau 2h - 70 lei. Tel 07379 12274(Elena)

 • 1

  Disponibil online

  Meditații Matematică

  Profesor de liceu si meditator autorizat acord meditații la matematică, clasele I-XII, pentru orice nivel de pregătire: -îmbunătățire rezultate școlare; -Evaluare Nationala, admitere colegiu, Bacalaureat -Admitere Facultate

 • Meditez romana, mate, engleza, franceza, corijenti, clasele 1 - 10 la domiciliul elevului 15 lei ora

 • Am 17 ani, invat la Liceul Teoretic Ovidius, am fost la olimpiadele de limba si literatura romana multi ani la rand si am avut rezultate foarte bune. Sunt o persoana calma , sociabila si serioasa. Ofer meditatii la romana copiilor din ciclul gimnazial si primar.

 • Hola! Sunt profesor NATIVĂ și ofer meditații de spaniolă/catalană pentru toate nivelurile și pentru toate grupele de vârstă. Ofer fișe si resurse pentru studiu în preț. Sunt nativă, de meserie profesoara de spaniola si traducătoare la firme si scoli din București. Nu mă deplasez. Doar online. 50 lei -1h.15min Os espero!

 • Ofer meditatii/ajutor teme copiilor din clasele primare la romana si matematica. Durata unei sedinte este de 1h si junatate (90 min), iar pretul sedintei este de 70 lei. Mentionez ca intaietate in ocuparea locurilor libere au copiii din sectorul 6 si aceia care locuiesc in apropierea unei statii de metrou ce este aferenta sectorului 6. *De asemnea, trebuie sa stiti ca imi rezerv deptul sistarii sedintelor daca nu observ progres dupa cateva intalniri. Multumesc! Ofer meditatii/ajutor teme copiilor din clasele primare la romana si matematica. Durata unei sedinte este de 1h si junatate (90 min), iar pretul sedintei este de 70 lei. Mentionez ca intaietate in ocuparea locurilor libere au copiii din sectorul 6 si aceia care locuiesc in apropierea unei statii de metrou ce este aferenta sectorului 6. *De asemnea, trebuie sa stiti ca imi rezerv deptul sistarii sedintelor daca nu observ progres dupa cateva intalniri. Multumesc!

 • Profesoară de limba și literatura română, ofer meditații elevilor de primară, gimnaziu și liceu, online/ la domiciliul elevului / la domiciliul meu din zona Lujerului, foarte aproape de Școala Nr. 156. Ședința este cu un singur elev, timp de 2 ore în care, prin învățare pro-activă, metode moderne, dar și clasice, vom atinge obiectivele dorite, și anume promovarea cu notă mare, performanța, succesul. Pentru detalii, mă puteți contacta la telefon.

 • Cursurile se vor susține pe o platforma online, astfel încât, fiecare cursant va putea beneficia, urmării și participa la ședința de curs. Procesul educational gestionat in cadrul patformei electronice faciliteaza accesul la informatii si ofera cursantilor sansa de a valorifica oportunitatile tehnologice multimedia, fapt ce transformă acestă etapă intr-o adevarată experientă personală. Școala EUROTRAINING organizează : a. Cursul de BUCĂTAR- 950 ron/ persoană b. Cursul de Cofetar-Patiser - la pretul de 850 ron/ persoană ( ultimele locuri disponibile !!!) c. Cursul de ADMINISTRATOR DE CONDOMINII - preț de 699 ron/ persoană Perioada de desfasurare: 5 luni/ 20 săptămâni Condiție înscriere: studii minime generale obligatorii Certificat acreditat ANC (diploma) – se obține în urma absolvirii cursului . Certificatele obținute au valabilitate permanentă și sunt recunoscute la nivel NAȚIONAL si la nivelul UNIUNII EUROPENE. Jud. Maramureș, Baia Mare pentru mai multe informații vă stăm la dispoziție : nr.de telefon: 0732970180 NU RATA ȘANSA DE A TE CALIFICA INTR-O MESERIE !

 • Salveaza cautarea