Vrei sa primesti notificari de la Romjob?
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Vrei notificari in timp real pentru anunturile favorite?
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Meditatii doar cu poze

 • Anunturi promovate (Vizualizare toate)

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 50 / 20

 • Ofer meditații informatică şi programare pentru orice nivel de la începători până la avansați. Fie pentru gimnaziu, liceu sau primul an de facultate. Sunt student la facultatea de informatică din Iaşi cu experiență de peste 1 an în meditat. Meditațiile se pot face pentru următoarele limbaje de programare: C/C++ Java Javascript & HTML PHP Assembly, chiar şi pseudocod. Pentru grafică şi Game development: SFML, SDL, Borland Graphics, Java. Pentru mai multe detalii nu ezitați să mă contactați. Preț pentru 2 ore: 45 lei.

 • Ofer meditații la limba engleza, pentru copii ( 4-10 ani). 40lei/ora Pentru mai multe detalii, va rog sa ma contactați la numărul 0757209232

 • Profesoara de limba engleza si limba franceza cu experienta, absolventa de Masterat- sectia “Traductologie”, meditez elevi clasele I-XII si adulti (orice nivel), la domiciliul meu (sectorul 3) sau al cursantului, preferabil in apropiere. In plus, detin atestat de competente lingvistice, autorizatie de traducator si diploma DALF. Tel:0733.589.037.

 • Profesora, dublu licentiata, cu doua module psihopedagogice la activ, cu rabdare, tact pedagogic,rezultate remarcabile si EXPERIENTA DE PESTE 15 ANI IN PREDARE, MEDITEZ EFICIENT limba romana, engleza si franceza, orice nivel, inclusiv adulti si studenti, la un TARIF EXTREM DE AVANTAJOS: 40 lei/ 1 ora; 60 lei/1 h si 30 de minute; 80 lei/ 2 ore. Pentru grupuri de 2 cursanti de acelasi nivel se ofera o REDUCERE SEMNIFICATIVA. Metode de predare eficiente si rapide, material didactic diversificat si GRATUIT, precum si conditii de pregatire exceptionale, la cerere si cu CD-uri deosebit de atractive, in special pentru prescolari si elevi. Ofer si solicit seriozitate. Tel: 0740998623. " Adevaratul profesor te invata din inima, nu doar din carte."

 • Absolvent al Facultatii de Litere si Traducator Autorizat, ofer meditatii la Germana, Engleza si Franceza la orice nivel, la domiciliul clientului. Tarife: Germana 50 RON/2H, Engleza 45 RON/2H, Franceza 40 RON/2H. Telefon 0740027646 e-mail:

 • Buna ziua! Matematica iti da batai de cap? Absolventa a Facultatii de Matematica si Informatica, ofer meditatii la matematica (clasele I-XII), orice nivel. Sedintele se vor desfasura la DOMICILIUL PERSONAL (Zona Soarelui, langa pizzeria Thalia). Sedinta este de 80 de minute/70 de lei.

 • Masteranda a Facultatii de Matematica si Informatica, ofer meditatii la matematica (clasele I-XII) atat pentru recuperarea materiei, teme de vacanta, corigente, teste, teze, examenul de CAPACITATE sau BACALAUREAT. Sedintele se vor desfasura la domiciliul personal, zona Soarelui, langa hotel Lido, inclusiv in Week-end si Vacante! "Invatand matematica, inveti sa gandesti." (Grigore Moisil)

 • Fac pregatire cu elevii din ani terminali pentru a reusi sa trecem cu usurinta de examenele finale. Lucrez cu elevii de gimnaziu si liceu, fiind, totodată, voluntar al unei școli de vară pe departamentul de Matematică în ultimii trei ani. Am absolvit nivelul I al modulului de pregatire al cadrelor didactice, iar în prezent iau parte la cursurile nivelului al II-lea. Sunt absolventă a Facultății de Matematică și Informatică, specializarea Matematică din cadrul Universității de Vest. În prezent urmez cursurile a două mastere: Matematici Financiare (domeniul matematică) și Inteligență Artificială (domeniul Informatică).

 • Pensionar mi, 59 ani, ofițer judiciar, supraveghere copil 8-12ani sector 1 sau 2, între orele 13-16, eventual pana la sosirea părinților, 2-4, zile pe săptămână. Activitatea presupune supraveghere lecții, plimbare în parc, încălzire mâncare. De regula voi fi însoțit de animal de companie, metis, talie medie, disciplinat, carnet de sănătate. Pot conversa la nivel mediu engleza, franceza, lecții de muzica începători, pian sau chitara sau supravegherea pregătirii la aceste instrumente dacă copilul urmează cursuri profesionale. Doresc program flexibil. În funcție de necesitate pot oferi servicii și în week end, dar nu permenent(ex:decese în familie, plecări inopinate în provincie). Salariul începând de la 100 lei pe zi, plata zilnic, negociabil în funcție de cerințele părinților. Ofer și solicit seriozitate. Aștept și răspund la mesaje.

 • Profesoara cu experienta, ofer meditatii la matematica pentru gimnaziu, clasele 5 - 8, la domiciliul meu din zona Soarelui, inclusiv in weekend. Sedinta dureaza 2h, cu tarif de 65 lei. CORIGENTE- 75lei/2ore

 • Toti meditatorii ne-am dori elevi sarguinciosi, cuminti si care stiu deja matematica, cu care sa facem teste si probleme de finete. Experienta mi-a aratat insa ca cei mai multi elevi au probleme in a intelege notiunile de baza ale matematicii si au dificultati in recuperarea materiei scolare. Lucrez cu placere atat cu cei mici din clasele a V a, a VI a si a VII a iar pe cei de clasa a VIII a ii pregatesc special pentru a lua maximumul posibil al fiecaruia la Evaluarea Nationala. Metoda de predare este bazata mai degraba pe progres personal , nu comparativ,pe cresterea increderii in sine si atingerea obiectivelor prin evolutie pas cu pas Pentru clasele mici V-VII totul se petrece cu blandete si intelegere si pe masura ce increderea in sine creste rezultatele apar cu repeziciune .Pentru clasa a-VIII- a, in vederea obtinerii unei note cat mai bune la Evaluarea Nationala, acoperim golurile si lucram probleme de nivelul celor date la examen pana cand elevul va putea face fata cu bine si va putea lua o nota cat mai mare .Pret 80-100 Ron/sedinta.

 • Meditez matematica gimnaziu , liceu facultate pentru Bacalaureat,Evaluare Națională, Admitere Politehnică, Universitate sau alte facultăți. Recuperare rapidă și sistematică a materiei ! Testări periodice pentru fixarea cunoștințelor acumulate.Sedinta se face la domiciliul elevului sau dacă nu este posibil , la Biblioteca Națională din zona Unirii ! Sedinta dureaza 1,5 h sau 2h supa dorința elevului si costa 80/100 lei. La cerere putem face grup de 2-3 persoane iar pretul este 70/80 lei sedinta de 1,5/2h. Rezultate excelente urmare a unei experiențe de peste 30 de ani în activitatea de pregătire a elevilor!

 • Ofer meditatii matematica la domiciliul elevului in orice sector din Bucuresti.Garantez calitatea pregatirii dupa o experienta de peste 25 ani in domeniu.Pregatesc elevi pentru recuperarea materiei, teze corigente si alte examene, orice clasa de liceu.Pregatesc elevii la toata materia din liceu pentru promovarea bacalaureatului si pentru admiterea la facultate.La cerere se poate face pregatire si la fizica, clasele 8-12 si la matematica (analiza, algebra, matematici speciale) pentru studentii din anul I si II, indiferent de facultate! Pret 80 lei 1,5 h sedinta! Sau 100 lei sedinta de 2h .

 • Meditez matematica individual, cls. V-XII, pentru examene nationale, admitere la facultate, imbunatatirea performantelor, orice nivel de pregatire. Am absolvit si cursuri de pedagogie. Experienta in domeniu. Posed material didactic.

 • Aveti examene si interviuri in engleza si franceza, interactionati des cu strainii la serviciu si nu va descurcati prea bine, desi intelegeti foarte multe? Se apropie examenele (Ielts,FCE,CAE,Delf, Dalf), bacalaureatul sau admiterea la facultate? Aveti nevoie doar de un profesor bun, 20 de ani vechime, care sa va indrume si sa va explice simplu si eficient tot ce trebuie sa stiti pentru a avea o comunicare cat mai avansata, complexa, perfecta. Engleza si franceza, acum mai simplu, mai rapid si mai eficient, cu accente mai ales pe conversatie, dar si pe gramatica si lexic, la orice nivel (A1-C1) si in orice domeniu (general, afaceri, financiar-bancar, tehnic, medical, literar). Sedinta individuala sau in grup de 2-3, cu materiale proprii (manuale, culegeri si CD-uri audio-video) de la edituri straine de prestigiu (Oxford, Cambridge, etc), 65-70ron/1-1,5 ore (cl.I-IV), 75-80ron/1,5-2ore (cl.V-XII si adulti) si 85ron/1ora pe Skype, in functie de gradul de dificultate. Profesor si traducator autorizat, efectuez traduceri in/din engleza si franceza, rapid si eficient, 25-35ron/pagina in functie de domeniu si gradul de dificultate. Va astept cu drag la studiu la Piata 1 Mai!

 • Profesor cu 35 ani vechime în învățământ, meditez elevi de gimnaziu la disciplina matematica. Programul de lucru este de doua ore la domiciliul personal.

 • Ofer meditatii la limba romana clasele intai - a opta in timpul saptamanii , cat si in wekend !

 • Meditatii la matematica, cls 5-8, EVALUAREA NATIONALA,individual.Sunt meticuloasa,indragita de elevi,am experienta in domeniu,placuta , dar exigenta si ambitioasa avand rezultate conforme cu seriozitatea Explic notiunile in functie de nivelul de intelegere al fiecarui elev.Urmaresc recuperarea si aprofundarea materiei,verific temele si lamuresc lacunele existente dar si formarea unui sistem de gandire coerent si logic al elevului..Matematica poate fi asimilata si cu drag,respectand in acelasi timp rigurozitatea si exactitatea calculului matematic 90 lei/sedinta de 2 ore

 • Cadru didactic meditez individual studenti la drept la materiile:Drept civil şi Procedura Civilă, atât pentru examene anuale cat si pentru licenta si admitere in profesie (avocatura, sng, INM, executori judecătorești, notari, etc). Programari la telefon: 0744164898

 • Profesoara cu experienta meditez matematica cls 4-12, pentru corigente, evaluarea nationala, bacalaureat, admitere, orice nivel de pregatire. tel 0736566229

 • Salveaza cautarea