Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Vrei notificari in timp real pentru anunturile favorite?
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Meditatii doar cu poze

 • Anunturi promovate (Vizualizare toate)

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 50 / 20

 • Sunt psiholog si profesor in învățământul privat. Predau limba engleza de 5 ani in centre de meditatii si gradinite particulare. Lectiile sunt dinamice, metoda de predare este moderna, iar scopul va fi atins indiferent de nivelul cursantului. Elevul va putea sa vorbeasca fluent si corect, sa cunoasca toate regulile gramaticale, sa nu aiba greseli in scris si sa se descurce perfect in orice situatie. Pentru elevi se urmareste si programa scolara, iar pentru cei care trebuie sa invete limba in cel mai scurt timp, lectiile vor fi special concepute pentru a castiga timp. Tarif: 90 lei 1h 30 min pentru cursuri individuale la domiciliul elevului.

 • Vand manuale noi, recente pentru invatarea limbii germane redactate de editura Hueber. Cartile se numesc SCHRITTE INTERNATIONAL si sunt in numar de 6. Nivelul A1.1 A1.2 pentru incepatori A2.1 A2.2 pentru mediu si B1.1 B1.2. Telefon 0755707380 e-mail:

 • Profesor etnic german serios, din Cluj Napoca, 22 ani experienta, ofer meditatii la limba germana cu multa rabdare. Ma implic pentru ca cursantii (copii si adulti) sa asimileze cat mai bine, folosind metode adaptate in functie de nevoile si de domeniul de interes al fiecaruia. Locuiesc in centru, am studiat in Germania. Detin materiale didactice pentru examenul de limba germana, pana la nivelul B2; C1. Program flexibil. Sedinta este de 90 min. Telefon 0755707380 e-mail:

 • Fast & Smart English Center face angajări pe următoarele poziţii: Profesor limba Germana (full time /part time ) Profesor limba Engleza (full time /part time ) Operator call center (full time /part time ) https://www.facebook.com/englishcenterTM/ ne poți trimite CV-ul tău și te contactăm noi : InfoStrada Gheorghe Lazăr 9 / etaj 3 (Piata 700)

 • Dedicat sigurantei si evolutiei copiilor! Programul nostru de pregatire online pentru Cambridge cuprinde examenele YLE, KET, PET, FCE si CAE. Elevii din ciclul gimnazial si liceal pot studia cu noi de acasa. Sunt meditatii normale, atat ca ne vedem si ne auzim pe platforma noastra online, in loc sa fim in aceeasi incapere. Parintii pot controla evolutia copiilor, nu este nevoie sa va mai asumati riscul deplasarii la un profesor sau aducerii unei persoane necunoscute in casa dumneavoastra. Succesul nostru international la examenele lingvistice este ilustrat de rezultate, testimoniale video si recomandari pe care va invitam sa le vizionati pe pagina oficiala Andreea Berkhout!

 • Absolvent al Facultatii de Litere si Traducator Autorizat, ofer meditatii la Germana, Engleza si Franceza la orice nivel, la domiciliul clientului. Tarife: Germana 50 RON/2H, Engleza 50 RON/2H, Franceza 45 RON/2H. Telefon 0740027646 e-mail:

 • Am experienta muncii cu prescolari, elevi si studenti fiind cadru didactic de profesie . Ofer meditatii la limba italiana in timpul saptamanii si in wekend .

 • Ofer meditatii la limba romana clasele intai - a opta in timpul saptamanii , cat si in wekend !

 • Profesoara de liceu , experiență peste 20 ani meditez matematica orice nivel , teste naționale, bacalaureat, admitere liceu și facultate, olimpiade școlare și naționale, studenti facultate la domiciliul elevului. Seriozitate și performanță.

 • Profesoara liceu, experiență peste 24 ani meditez matematica orice nivel, teste naționale, bacalaureat, pregatire olimpiade naționale, studenți facultate, master la domiciliul elevului. Rog seriozitate. Telefon: 0732734970

 • Experienta peste 24 ani meditez matematica orice nivel, bacalaureat, teste naționale, pregatire olimpiade scolare si nationale , facultate, studenți facultate. Rog seriozitate. Telefon: 0732734970

 • Profesoara de liceu meditez matematica orice nivel, teste naționale, bacalaureat, admitere liceu și facultate, olimpiade școlare și naționale, studenti facultate la domiciliul elevului. Seriozitate și performanță.

 • 0726588025 Profesor matematica,orice zona. Sedinte individuale. Numai la domiciliul elevului 0726588025

 • Masteranda a Facultatii de Matematica si Informatica, ofer meditatii la matematica (clasele I-XII) atat pentru recuperarea materiei, teme de vacanta, corigente, teste, teze, examenul de CAPACITATE sau BACALAUREAT. Sedintele se vor desfasura la domiciliul personal, zona Soarelui, langa hotel Lido, inclusiv in Week-end si Vacante! "Invatand matematica, inveti sa gandesti." (Grigore Moisil)

 • Buna ziua! Matematica iti da batai de cap? Absolventa a Facultatii de Matematica si Informatica, ofer meditatii la matematica (clasele I-XII), orice nivel. Sedintele se vor desfasura la DOMICILIUL PERSONAL (Zona Soarelui, langa pizzeria Thalia). Sedinta este de 80 de minute/70 de lei.

 • PUN ACCENT PE CALITATEA PREDARII,raport pret calitate excelent! Meditator cu experienta,absolventa ASE-master-(nota 10 disertatie)(6 ani experienta de predat)-detin certificat pedagogic nivel II, obtinut in cadrul Departamentului pentru Pregatirea Personalului Didactic,cu practica la Colegiul Economic "A.D.Xenopol" si in cadrul C.N."I.L.Caragiale", meditez matematica, in vederea pregatirii pentru examenul de bacalaureat,corigente,mariri de nota,pentru testele initiale,pentru capacitate, cat si pentru admitere facultate folosind mijloace pedagogice interactive,PENTRU REZULTATE EXCEPTIONALE SI NU DOAR MEDII. Explicatii clare, capitole structurate logic, materiale auxiliare, teste de evaluare. "Dimensiunea succesului tău este măsurata de puterea dorinței tale, de mărimea visului tău și de cum gestionezi dezamăgirile pe drumul către succes. – Robert Kiyosaki" 80 la mine acasa, 100 la elev.

 • Centru de pregatire profesionala angajam persoana pentru birou Suceava pentru o activitate de 2-4 ore. E important sa se se poata raspunda la tel. POate fi si al doilea job. Preferam si pensionari. Se trimite un cv pentru contactare la interviu

 • Profesor de matematica cu experienta in invatamant si metode adecvate nivelului de intelegere al fiecaruia ofer meditatii elevilor claselor IV -XII pentru testari periodice, EVALUARE NATIONALA, BACALAUREAT, (disponibil si in perioadele vacantelor scolare ).Meditatiile se vor desfasura INDIVIDUAL la domiciliul elevului sau al meu, pretul comunicandu-se telefonic .. Pot fi contactat la nr de telefon 0720124462

 • Cu experienta de peste 10 ani in domeniul privat,fac meditatii la limba engleza la domiciul meu,zona TITAN Diham. 50 Ron

 • Profesor cu experienta meditez la biologie pentru admitere medicina,kinetoterapie si bacalaureat la domiciliul meu zona Piata Unirii.Pret 80 roni

 • Salveaza cautarea