Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Vrei notificari in timp real pentru anunturile favorite?
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Meditatii

 • Anunturi promovate (Vizualizare toate)

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 50 / 20

 • Profesoara de Limba si literatura romana ofer meditatii la domiciliul meu, in zona Drumul Taberei (langa Colegiul National Elena Cuza), in vederea imbunatatirii situatiei scolare sau a promovarii examenelor nationale, precum: Evaluarea Nationala si Bacalaureat. Am experienta de peste 10 ani in procesul de predare si am obtinut rezultate foarte bune alaturi de elevii mei. Pun la dispozitia elevilor materiale bine structurate si in conformitate cu programa actuala. Sedinta dureaza 2 h si costa 60 ron. Nr. de telefon: 0725514549

 • Caut invatatoare pensionara pentru copil 9 ani. Cerintele postului se refera la efectuarea temelor si suplimentar. Pentru mai multe informatii, va rog sa sunati la nr de tel 0722670544

 • Studenta la facultatea de geografie, absolventă liceu pedagogic, specializarea învățători educatori, ofer meditatii pt copii intr un mod distractiv și placut: grădiniță, clasele 1-4. Cer si ofer seriozitate!

 • Angajăm profesor pentru predarea unui curs de inițiere în limba germană, nivelul A1, dedicat persoanelor ce urmează să plece în Germania pentru un loc de muncă. Cursul se va desfășura la sediul firmei noastre din Iași. Pentru mai multe detalii ne puteți contacta telefonic la numerele 0785122245 sau 0232707794!

 • Căutăm un coleg care să se alăture echipei Bright and Beautiful Minds din Ploiești, care derulează cursuri pentru copii, după programe educaționale alternative (atelier de aritmetică mentală japoneză). Grupele au 8-10 copii cu vârsta între 5 și 14 ani. Tot ceea ce va preda pedagogul, va învăța în cadrul trainingurilor interne organizate în București de Bright and Beautiful Minds. Studii necesare: Absolvent al unei forme de invatamand superior: psihologie, pedagogie, sociologie, psiho-pedagogie specială sau orice altă formă de învățământ superior care include un modul pedagogic absolvit sau orice altă formare care permite implicarea în activități didactice (cursuri Train of the trainers etc). Atribuții: predă copiilor cursul pentru care este pregătit verifică temele copiilor discută cu părinții despre progresele copiilor oferă feedback copiilor participă la taberele de vară Calități esențiale: răbdare, perseverență, diplomație, plăcerea de a lucra cu copiii. Bonusuri de performantă la fiecare trei luni. Telefoane de contact: 0755092999/0738885464 Adresa de e-mail pentru depunere de C.V.-uri:

 • Caut învățător pentru colaborare after school .

 • Sunt studentă în anul IV la Universitatea Politehnica București și ofer meditații la matematică elevilor din clasele primare și gimnaziale în București. Preț: 50 de lei/2 ore de meditații

 • Lector universitar,meditez matematica pentru bacalaureat și studenti (ISE,politehnica)

 • Profesoara cu experienta, rabdare si profesionalism pregatesc elevi , la matematica,orice nivel. Rezultate garantate.Meditez si in vacanta pentru corigente, Bacalaureat, etc..etc.

 • Cursuri Web IT si Security la preturi mici veti cumpara un manual in format PDF care costa 100 de lei este in Romana facuta de antrepenori de suces, veti fi integrati in lumea securitati cybernetice si hacking ca mai tarziu sa puteti avea un job sau o cariera de suces din asta. Cartea detaliaza numeroase vulnerabilitati web si de system modul de exploatare dar si despre Wifi, Linux. Pentru detali sau pentru a cumpara cartea mesaj aici sau la adresa de email. TheYourFuture @ secmail.pro Format: PDF Tematica: Security & Hacking Pret: 100 lei Email: TheYourFuture @ secmail.pro

 • Studenta ,ofer meditatii atat la Limba si Literatura Romana cat si la Matematica . Mentionez ca am experienta de peste 2 ani ,garantez rezultate mai bune la invatatura. Nivel- ciclu primar/gimnazial. De preferat , meditatiile se tin la domiciliul meu . Pentru mai multe detalii , contactati-ma !

 • Trainer autorizat, cu peste 10 ani de experienta in institutii publice si companii multinationale, instruiesc in utilizarea aplicatiei Microsoft EXCEL - nivel initiere, intermediar si avansat.

 • Trainer autorizat, cu peste 10 ani de experienta in companii multinationale si institutii publice, instruiesc in utilizarea pachetului Microsoft Office (Word, Excel, Powerpoint, Access, Outlook) - nivel initiere, mediu, avansat.

 • Instalatorul pentru instalaţii tehnico-sanitare şi de gaze, trebuie să ştie să măsoare, să taie, să pozeze şi să îmbine conducte, să realizeze treceri prin ziduri şi planşee pentru conducte, să monteze conducte, utilaje, aparate de utilizare, accesorii, să pună în funcţiune instalaţii, să înlocuiască, să repare conductele, îmbinările şi garniturile acestora, să diagnosticheze şi să remedieze defecţiunile constatate la toate tipurile de instalaţii şi utilaje/aparate de utilizare folosite pentru alimentarea cu apă, canalizare, ridicare a presiunii apei, stingere incendii, gaze naturale şi să efectueze lucrări de întreţinere a acestora. Activitatea instalatorului tehnico-sanitar şi gaze se desfăşoară în echipă şi de obicei în interiorul clădirilor, dar pot exista cazuri când această activitate se poate realiza şi în exteriorul acestora, putând fi expus la frig, căldură şi umiditate. Competențe dobândite comunicare şi numeraţie. utilizarea calculatorului şi prelucrarea informaţiei. comunicare în limba modernă. asigurarea calităţii. dezvoltarea personală în scopul obţinerii performanţei. igiena şi securitatea muncii. lucrul în echipă. întocmirea planurilor de instalaţii. performarea instalaţiilor în construcţii. executarea sistemelor exterioare de alimentare cu apă. montarea instalaţiilor interioare de apă. executarea instalaţiilor de ridicare a presiunii apei. executarea instalaţiilor de canalizare. montarea instalaţiilor interioare de gaze naturale combustibile.

 • Studenta la medicina, fosta olimpica la chimie meditez elevi de clasele 7-12 la chimie la domiciliul elevului. Rog si ofer seriozitate. Pret 25 lei pe ora.

 • Meditez la limba engleza copii clasele a III-a pana la clasa a VIII-a in zona Orizont, Micalaca Arad.

 • Scoala de limbi straine privata, cauta profesor limba germana. Persoana cu studii în domeniu, care dorește să predea în mediu privat in primul rand la copii. Angajam si persoane tinere, fara experienta, debutanti. Program flexibil, una două zile pe săptămână, de obicei dupa-masa.

 • Angajam invatatoare/educatoare/institutoare pentru gradinita particulara din sectorul 3, Bucuresti. Va rugam sa trimiteti Cv-ul dvs. pe adresa de mail si va vom contacta noi. Pentru relatii suplimentare ne puteti contacta la nr.de tel.: 0722 – 243.877 ; 031-101.40.69; 031-105.11.26.

 • Profesoara limba engleza si franceza, gradul I, ofer meditatii, clasele I-VIII, zona Freidorf. 30 lei/ora. Telefon: 0732133219.

 • Salveaza cautarea