Vrei sa primesti notificari de la Romjob?
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Vrei notificari in timp real pentru anunturile favorite?
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Meditatii

 • Anunturi promovate (Vizualizare toate)

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 50 / 20

 • Profesor cu experienta meditez la biologie pentru admitere medicina,kinetoterapie si bacalaureat la domiciliul meu zona Piata Unirii.Pret 80 roni

 • Profesor cu vechime 20 ani meditez la chimie pentru medicina,,farmacie si bacalaureat la domiciliul meu pret 80 roni

 • Meditam teorie și practica în științele Contabilității

 • Ofer meditatii la limba germana și italiana ptr începători, 50lei 2ore,in general simbata

 • Toti meditatorii ne-am dori elevi sarguinciosi, cuminti si care stiu deja matematica, cu care sa facem teste si probleme de finete. Experienta mi-a aratat insa ca cei mai multi elevi au probleme in a intelege notiunile de baza ale matematicii si au dificultati in recuperarea materiei scolare. Lucrez cu placere atat cu cei mici din clasele a V a, a VI a si a VII a iar pe cei de clasa a VIII a ii pregatesc special pentru a lua maximumul posibil al fiecaruia la Evaluarea Nationala. Metoda de predare este bazata mai degraba pe progres personal , nu comparativ,pe cresterea increderii in sine si atingerea obiectivelor prin evolutie pas cu pas Pentru clasele mici V-VII totul se petrece cu blandete si intelegere si pe masura ce increderea in sine creste rezultatele apar cu repeziciune .Pentru clasa a-VIII- a, in vederea obtinerii unei note cat mai bune la Evaluarea Nationala, acoperim golurile si lucram probleme de nivelul celor date la examen pana cand elevul va putea face fata cu bine si va putea lua o nota cat mai mare .Pret 80-100 Ron/sedinta.

 • Ofer meditații informatică şi programare pentru orice nivel de la începători până la avansați. Fie pentru gimnaziu, liceu sau primul an de facultate. Sunt student la facultatea de informatică din Iaşi cu experiență de peste 1 an în meditat. Meditațiile se pot face pentru următoarele limbaje de programare: C/C++ Java Javascript & HTML PHP Assembly, chiar şi pseudocod. Pentru grafică şi Game development: SFML, SDL, Borland Graphics, Java. Pentru mai multe detalii nu ezitați să mă contactați. Preț pentru 2 ore: 45 lei.

 • Caut meditatoare pt fetita de cla a 3 a pentru teme la romana si matematica zona ronat...blascovici...mehala...la domiciliul nostru.

 • Ofer MEDITATII la limba engleza (pentru nivel incepator, mediu, avansat). Experienta in predare pentru copii si pentru adulti - 3 ani Pretul e 55 lei pentru 1h:30 minute. Ședințele sunt individuale, cu o singură persoană, nu în grup. Pentru mai multe detalii ma puteti suna la nr. 0721 580 008 .

 • Predau limba engleza/ofer pregatire/meditatii orice nivel pt studenti, adulti sau elevi clasele 8-12 Pregatire test CAMBRIDGE din cele mai recente manuale; La domiciliul meu sau al clientului. Pret: 60 lei sedinta de 1h30min Pentru deplasare la domiciliul clientului se adauga 20 lei/deplasare in Cluj iar pentru Floresti sau Baciu se adauga 30 lei/deplasare. Licentiat/Master of Arts in engleza (Univ. Babes-Bolyai, Cluj/British Council), activitate didactica Liceul Gheorghe Sincai, Facultatea de Limbi Moderne Aplicate (UBB), Universitatea Dimitrie Cantemir Tg. Mures, activitate de 10 ani la Ambasada SUA, rezident 2 ani in SUA, 1 an la Londra, traducator autorizat/interpretariat pt Ambasada SUA, US Air Force, OSCE, UMF Cluj etc Ofer de asemenea servicii de TRADUCERI AUTORIZATE si INTERPRETARIAT engleza-romana. VA ASTEPT!

 • Ofer meditatii la Limba si Literatura Romana elevilor de gimnaziu si de liceu in vederea imbunatatirii performantelor scolare. Durata sedintei poate fi modificata in functie de nevoie sau de preferinta. Pentru mai multe detalii va rog sa ma contactati. Pret sedinta: 40/ora

 • Ofer meditatii lb.engleza/franceza folosind metode si tehnici moderne de invatare, asigur progrese importante si rezultate deosebite. Experienta 30 ani. Zona Titan- Auchan sector 3, Bucuresti. TelefonPret : 40 lei/ora.

 • Ofer servicii meditatii matematica pentru copii clasele V-VIII. O sedinta dureaza 2 ore si costa 80 lei. Se lucreaza individual, cu un singur elev.

 • Meditez matematica gimnaziu!!!!

 • Profesor limba engleza, experiența 19 ani, ofer meditații pentru toate nivelurile și examenele de academie, subofițeri, Cambridge.

 • Ofer meditații la limba engleza, pentru copii ( 4-10 ani). 40lei/ora Pentru mai multe detalii, va rog sa ma contactați la numărul 0757209232

 • Profsor de muzica ofer cursuri de tobe,chitara si canto,la domiciliul cursantului.Cursurile contin si notiuni teoretice de contrapunct si armonie cu aplicabilitate practica.Pretul sedintei este de 100lei 1h.Ofer chitanta sau factura.Tel 0731688108

 • Profesoara de limba engleza si limba franceza cu experienta, absolventa de Masterat- sectia “Traductologie”, meditez elevi clasele I-XII si adulti (orice nivel), la domiciliul meu (sectorul 3) sau al cursantului, preferabil in apropiere. In plus, detin atestat de competente lingvistice, autorizatie de traducator si diploma DALF. Tel:0733.589.037.

 • Ofer meditatii limba italiana, pentru incepatori cat si pentru avansati. Rog seriozitate. Florentina, tel. 0748785944.

 • Invatatoare specializata,ofer meditatii copii clasele 0-IV,teme zilnice,materie in plus fata de teme ,in zonele Prel.Ghencea,Ghencea,Cart.Latin,Dr Taberei.O sedinta poate dura 2-2,5 ore,tariful/sedinta intre 60-70 lei in functie de cerinte si distanta.

 • Profesora, dublu licentiata, cu doua module psihopedagogice la activ, cu rabdare, tact pedagogic,rezultate remarcabile si EXPERIENTA DE PESTE 15 ANI IN PREDARE, MEDITEZ EFICIENT limba romana, engleza si franceza, orice nivel, inclusiv adulti si studenti, la un TARIF EXTREM DE AVANTAJOS: 40 lei/ 1 ora; 60 lei/1 h si 30 de minute; 80 lei/ 2 ore. Pentru grupuri de 2 cursanti de acelasi nivel se ofera o REDUCERE SEMNIFICATIVA. Metode de predare eficiente si rapide, material didactic diversificat si GRATUIT, precum si conditii de pregatire exceptionale, la cerere si cu CD-uri deosebit de atractive, in special pentru prescolari si elevi. Ofer si solicit seriozitate. Tel: 0740998623. " Adevaratul profesor te invata din inima, nu doar din carte."

 • Salveaza cautarea