Vrei sa primesti notificari de la Romjob?
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Vrei notificari in timp real pentru anunturile favorite?
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Meditatii

 • Anunturi promovate (Vizualizare toate)

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 50 / 20

 • Va pot ajuta sa invatati corect limba germana. Sunteti incepator sau avansat si doriti sa va perfectionati? Meditez limba Germana orice nivel. Pentru mai multe informatii apelati cu incredere la tel 0722/192.714

 • Profesoara cu studii in elvetia meditez elevi clasele 2-12 la matematica romana si limbi straine.ma deplasez si la domiciliu.execut si lucrari de licenta la toate nivelele.pregatesc si pe cei ce vor sa dea la scoala de politie.

 • Cursuri Limba Engleza si Limba Romana, orice nivel - pentru examenul de Bacalaureat, admitere facultate/ Academia de Politie, diverse examene internationale (Cambridge, Ielts etc.), angajari, aprofundarea gramaticii si a altor notiuni de limba romana si limba engleza, accent pe nivelul conversational din / orice domeniu. Toate cursurile sunt personalizate, in functie de ceea ce are nevoie fiecare cursant, la aceasta caracteristica adaugandu-se materiale de invatare ce raman in portofoliul acestuia. Cursuri la domiciliul elevului, la sediul profesorului sau pe Skype. Preț 50 RON / 90 minute, indiferent de varianta de curs aleasa. ___ Cursuri Limba Romana pentru straini  Daca sunteti expatriat si locuiti in Romania, daca sunteti student si incepeti sau terminati studiile in Romania, daca sunteti diplomat sau o persoana care lucreaza intr-o organizatie internationala  sau un pasionat al culturii est-europene, atunci aveti toate motivele sa incepeti cursurile de limba romana pentru straini -> cursuri personalizate, pe intelesul tuturor si fiecaruia/ fiecareia, in parte. Cursurile pot avea loc la domiciliul elevului, la sediul profesorului sau pe Skype. Preț 50 RON / 90 minute, indiferent de varianta de curs aleasa. _ Cursuri Limba Engleza pentru companii  Dupa testarea initiala si impartirea pe grupe de nivel, procedura ce se va realiza in stransa colaborare cu departamentul de resurse umane al companiei, urmeaza inceperea propriu-zisa a cursurilor.  Aceste cursuri se axeaza atat pe limbajul general cat si pe cel specializat (in functie de domeniul de activitate al companiei), punandu-se la dispozitie  suporturi de curs, predare- invatare interactiva si asistenta permanenta din partea profesorului.  Pret: 1600 RON/ grupa -1 luna cursuri (2 sedinte de 90 min de 2 ori pe saptamana) _ Traduceri autorizate in si din limba Engleza/ Romana, orice domeniu: juridic, economic, medical, tehnic, beletristic etc. Garantez calitatea si rapiditatea traducerilor. Legalizarea traducerilor se face la notarul cu care colaborez sau la un notar agreat de dumneavoastra - onorariul legalizarii traducerii se achita la notar. Pret traducere autorizata: 25 RON / pagina (cu font Times New Roman de 12). Pret translatie: 150 RON / h. ___ Tehnoredactare si Corectura diverse lucrari/ documente: - carti - lucrari de licenta, masterat, doctorat - ghiduri, brosuri - orice fel de documente ce urmeaza sa fie publicate Pret: 10 RON / pagina (Times New Roman, caracter de 12) https://englezapersonalizata.wixsite.com/englezapersonalizata

 • Scoala privata Bucuresti sector 3, angajeaza Profesoara Limba Engleza. Va rugam sa trimiteti Cv-ul dvs. Pe adresa de mail si va vom contacta noi. Studii - Facultate limbi straine. Daca doriti si alte relatii puteti suna la nr.de tel.: 0722 – 243.877 ; 031-101.40.69; 031-105.11.26.

 • Studenta Litere ultimul an •Ofer meditații pentru : -Evaluarea Națională -Academia de Poliție -școlile de agenți -admitere penitenciare Tg Ocna -bacalaureat. •Lucrez cu un singur elev/2 elevi în grupa ,depinde de nivelul acestora. •Materia se adaptează în funcție de nivelul și nevoile elevului. •Seriozitate și implicare. •Am rezultate foarte bune in ceea ce privește Evaluarea Națională ,Bacalaureatul și admiterea la subofiteri. •Ofer materiale și exerciții în vederea înțelegerii materiei,explic de cate ori este nevoie și păstrez mereu legătură cu părintele/părinții elevului. Daca vreți să vă atingeți scopul,eu vă pot ajuta! Craiova,cartier Brazda 40 lei/ședința(2 ore)

 • Profesor liceu limba franceza cu stagiu de pregătire didactică în Franța si la lFR, absolventa a Facultatii de Litere din cadrul Universitatii Bucuresti, promotia 2007-2010, absolventa a doua masterate, inclusiv a Masteratului de Traduceri-limba franceza, Universitatea din Bucuresti. Lucrez cu elevi ( inclusiv cu cei de la Școala Franceză) și cu adulție. Pregătesc pentru admiterea la Facultatea de Limbi Străine și AS, Academia de Poliție, obținerea examenului de DELF.

 • Ofer meditații la limba engleza, pentru copii ( 4-10 ani). 40lei/ora Pentru mai multe detalii, va rog sa ma contactați la numărul 0757209232.

 • Scoala particulara Bucuresti sector 3, angajeaza invatatoare / educatoare sau institutoare pt.clasele 0-4 & after school si profesoara lb.engleza. Va rugam sa trimiteti Cv-ul dvs. Pe adresa de mail si va vom contacta noi. Studii - absolventa liceu pedagogic sau facultate specializare educator-invatator / institutoare. Daca doriti si alte relatii puteti suna la nr.de tel.: 0722 – 243.877 ; 031-101.40.69; 031-105.11.26; 0771-437.063

 • sc organizeaza cursuri de calificare si autorizare ISCIR in meseriile; automacaragiu ,stivuitorist electrician, mecanic utilaj greu ( buldozerist , excavatorist, ifronist , draglinist)

 • Profesor, fire vesela si comunicativa, cu experienta in domeniu, ofer suport teme elevilor claselor I-VIII.

 • Profesor limba germana,cu experienta in domeniu de aproape 10 ani,ofer meditatii elevilor din clasele I-XII,precum si adultilor care doresc pregatire in vederea plecarii in strainatate. Pretul unei sedinte este de 70 Ron/2h

 • Profesor limba romana, pregatesc pt examenul national, bacalaureat si examenul de admitere la Academia de Politie elevii din claseleI-XII Pretul unei sedinte de 2h este de 60 lei.

 • Meditez matematica gimnaziu , liceu facultate pentru Bacalaureat,Evaluare Națională, Admitere Politehnică, Universitate sau alte facultăți. Recuperare rapidă și sistematică a materiei ! Testări periodice pentru fixarea cunoștințelor acumulate.Sedinta se face la domiciliul elevului sau dacă nu este posibil , la Biblioteca Națională din zona Unirii ! Sedinta dureaza 1,5 h sau 2h supa dorința elevului si costa 80/100 lei. La cerere putem face grup de 2-3 persoane iar pretul este 70/80 lei sedinta de 1,5/2h. Rezultate excelente urmare a unei experiențe de peste 30 de ani în activitatea de pregătire a elevilor!

 • Ofer meditatii matematica la domiciliul elevului in orice sector din Bucuresti.Garantez calitatea pregatirii dupa o experienta de peste 25 ani in domeniu.Pregatesc elevi pentru recuperarea materiei, teze corigente si alte examene, orice clasa de liceu.Pregatesc elevii la toata materia din liceu pentru promovarea bacalaureatului si pentru admiterea la facultate.La cerere se poate face pregatire si la fizica, clasele 8-12 si la matematica (analiza, algebra, matematici speciale) pentru studentii din anul I si II, indiferent de facultate! Pret 80 lei 1,5 h sedinta! Sau 100 lei sedinta de 2h .

 • Procesul de învățare este unul complex. De cele mai multe ori, în calea succesului intervin obstacole pe care cu greu le putem depăși singuri.Meditez matematica pt clasele 5-8,Evaluare nationala. Sunt un profesor inzestrat cu rabdare, indragit de elevi, am experienta in domeniu, avand rezultate de exceptie cu elevii.Explic notiunile in functie de nivelul fiecarui cursant.Urmaresc recuperarea si aprofundarea materiei, verific temele si lamuresc lacunele existente dar si formarea unui sistem de gandire coerent si logic al elevului..De asemenea,urmaresc cresterea increderii in fortele proprii.,facand apel la cunostiintele de psihologie dobandite prin studiu.Matematica poate fi asimilata si cu drag,respectand in acelasi timp exactitatea calculului matematic! zona Pta Iancului. Grupe max.2 elevi La sedintele de pregatire,ating urmatoarele aspecte: -rezolvarea temelor date pt acasa din sedinta anterioara -verificarea temelor pt scoala -predarea notiunilor teoretice -abordarea exercitiilor si problemelor ca aplicatii,pe grade de dificultate,de la usor la complex. -in final,tema pt data viitoare. Impletesc cunostintele de psihologie cu cele de matematica ,in avantajul elevului.

 • Profesoara și traducătoare cu experienta de 15 ani, pregătesc elevi clasele II-VIII, elevi de liceu sau studenți dornici să învețe limba franceză într-un mod interactiv și plăcut. Pregatesc și angajații firmelor care doresc sa-și îmbunătățească nivelul de limba franceză sau persoanele care doresc sa emigreze. Sedințele vor fi individuale, ceea ce-mi permite să personalizez cursul în funcție de nevoile și personalitatea cursantului. Ce mă recomandă: • Studiile filologice (am absolvit Universitatea București, Facultatea de Limbi și Literaturi Străine) • Experiența profesională de profesor, traducător și interpret de limba franceză și spaniolă • Și nu în ultimul rând, rolul de mamă pe care îl îndeplinesc de 9 ani, care mă determină să caut neîncetat metode de predare cât mai prietenoase, moderne și provocatoare. Unde ne putem intâlni? Meditațiile pot avea loc acasă la mine, în Tineretului (blv. Gh. Șincai) sau la domiciliul copilului/cursantului (dacă acesta se află în apropiere: zona Tineretului, Timpuri Noi, Unirii, Eroii Revolutiei, Budapesta). Preț ședință individuală: 80 lei/ședința (1,5 ore) – se recomandă pentru copii clasele II-VIII 100 lei/ședința (2 ore) – se recomandă pentru elevi de liceu și adulți Pentru detalii nu ezitati sa ma sunati: 0744999961

 • O sansa de a lucra in Uniunea Europeana Cursuri de calificare Ingrijitor la unitati de ocrotire sociala si sanitara (OSS ) , COD COR 532104 Ocupatie nou validata in Romania, autorizata de Autoritatea Nationala pt. Calificari, certificata cu diplome eliberate de catre Ministerul Muncii si Ministerul Educatiei , obtinute dupa sustinerea examenului de absolvire .Durata – 12 luni (1000 de ore teorie si practica ) adresa web: operatorsociosanitar.com :e-mail :ebm.management@yahoo.com ,tel .0771447914

 • Angajam invatatoare/educatoare/institutoare pentru gradinita particulara din sectorul 3, Bucuresti. Va rugam sa trimiteti Cv-ul dvs. pe adresa de mail si va vom contacta noi. Pentru relatii suplimentare ne puteti contacta la nr.de tel.: 0722 – 243.877 ; 031-101.40.69; 031-105.11.26.

 • Experienta de peste 20 ani in organizarea de cursuri! Cei mai buni lectori! Practica asigurata! Suport de curs! Cursuri acreditate! Materiale incluse! Program flexibil! Plata si in rate! Reduceri! Diplome recunoscute international!

 • Ofer meditatii la matematica, clasele V-VIII si informatica orice nivel, inclusiv universitar. Relatii la tel. 0740642134

 • Salveaza cautarea