Trimite unui prieten

Trimite

Coach/Antrenor de Engleza pentru adulti sau copii

Valabil din 06.07.2019 11:10:08
Descriere

Coach (antrenor) de engleza. Te ajut sa inveti o metoda prin care sa inveti orice limba straina. Metoda de predare-invatare a lb. Engleze personalizata in functie de varsta si nivelul fiecaruia si scopul studiului la domiciliul propriu.

Engleza Generala pentru examene Cambridge si IELTS.
Engleza pentru afaceri.
English for Specific Purposes (Accounting, Finance, Human Resources, Marketing & Advertising, Sales and Purchasing, Logistics, Commerce, Nursing, Medicine, Engineering, Tourism, etc)

DETIN EXPERIENTA APLICARII UNEI METODE DE INVATARE GARANTATA PRIN REZULTATE. VRETI SA INVATATI PENTRU INTREAGA VIATA?

Sustin meditatii online la limba engleza. Avantajele acestei modalitati de predare fata de metoda clasica sunt numeroase: poti participa la lectii oriunde ai fi , atat in tara cat si in strainatate , studiezi limba engleza eficient si rapid , poti stabili orele de pregatire de comun acord cu profesorul , economisind bani si timp alocat deplasarii la domiciliul acestuia.

Prof. engleza cu 20 ani experienta in domeniu (licenta dubla Romana-Engleza). Meditatia este pentru o singura persoana, nu grup. Rezultate garantate!
Tarife diferentiate.Ofer reduceri la pachetele de sedinte pana laPrima intalnire, de stabilirea nivelului de cunostinte si a materialelor de lucru si programului este gratuita!

Pentru fiecare persoana recomandata care incepe colaborarea cu mine, cel ce recomanda are 2 sedinte gratuite!

Organizez grup de pregătire pentru începători (nivel A1), intermediate (nivel B1) fiecare de maxim 5 persoane, minim 3 pentru învățarea/aprofundarea limbii Engleze, după cum urmează....

Pentru 8 ședințe/o lună de pregătire https://bit.ly/2SaYACI
Ședințele pot fi online sau face-to-face la domiciliul meu.

Anunturi recomandate

Mesaj
Adauga CV

Fisierele acceptate sunt: doc, docx, pdf cu o marime maxima de 10Mb.

    Anuntul e salvat ca favorit!
    Anuntul a fost sters de la favorite!