Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Meditatii Ilfov Voluntari

  • Anunturi

    Anunturi pe pagina: 50 / 20

  • Profesoară cu peste 20 de ani de experiență la catedră, ofer meditatii la limba engleză pentru elevi, începând cu cei din ciclul primar, până la elevii de liceu, la orice nivel, pregătire BAC, admitere licee bilingve, admitere facultate. De asemenea predau cursuri și adulților care vor să se prezinte la examene gen IELTS, TOEFEL sau la interviuri in vederea emigrării sau angajării la o companie multinațională.(business English). Lucrez cu maxim 2 cursanti intr-o grupă şi sunt o persoană cu foarte multă răbdare.. Orele sunt structurate in functie de nivelul si nevoile fiecarui cursant in parte, programul e flexibil, iar materialele folosite sunt moderne si foarte eficiente Prețul unei ședințe de o oră și jumătate este de 70 de lei. Rog şi ofer seriozitate şi profesionalism! Mentionez ca locuiesc in orașul Voluntari, în zona Avangarde. Există mijloace de transport in comun pana la locuinta mea.

  • Profesoară cu peste 20 de ani de experiență la catedră, ofer meditatii la limba engleză pentru elevi, începând cu cei din ciclul primar, până la elevii de liceu, la orice nivel, pregătire BAC, admitere licee bilingve, admitere facultate. De asemenea predau cursuri și adulților care vor să se prezinte la examene gen IELTS, TOEFEL sau la interviuri in vederea emigrării sau angajării la o companie multinațională.(business English). Lucrez cu maxim 2 cursanti intr-o grupă şi sunt o persoană cu foarte multă răbdare.. Orele sunt structurate in functie de nivelul si nevoile fiecarui cursant in parte, programul e flexibil, iar materialele folosite sunt moderne si foarte eficiente Prețul unei ședințe de o oră și jumătate este de 70 de lei. Rog şi ofer seriozitate şi profesionalism!!

  • Cambridge exams: PET, CELS, FCE (A1, A2, B1, B2) si CAE (C1) Profesoara de limba engleza si traducator autorizat cu experienta in invatamantul de stat si privat, pregatesc cu succes pentru obtinerea atestatelor Cambridge la toate nivelele - PET, CELS, FCE levels A1, A2, B1, B2 si CAE level C1, inclusiv pentru examenul de bacalaureat. Efectuez traduceri rapide din diverse domenii - medicina, drept, marketing, beletristica. Disponibilitate pe perioada vacantei de vara si in timpul anului scolar, deplasare la domiciliul solicitantului. Tel: 0743.373.853 / 0740.022.654 Tarif: 130 ron/ sedinta individuala (2 h) 80 ron/sedinta grup (2 h) - grupa 2-3 persoane Emit factura.

  • Salveaza cautarea