Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Meditatii Mures

Categorii

Judete

Localitati

Pret
  • Anunturi

    Anunturi pe pagina: 50 / 20

  • Tânără de 29 de ani, cu cunoștințe de pedagogie și psihologie, vorbitoare de romana, maghiara si engleza, cu experiență în îngrijirea și supravegherea copiilor caut urgent loc de munca ca bonă, ajutor la teme. Ofer meditații pentru elevi din clasele 1-6. Aștept oferte serioase pe mail.

  • Meditez limba romana pentru bacalaureat si engleza la orice nivel,pentru liceeni si adulti. Ajut persoanele cu probleme in invatarea limbii prin plan de studii personalizat. Solicit maxima seriozitate si frecventa. Meditatiile au loc in Dambul Pietros. Pret: 60 lei/2 ore romana si 50 lei/2 ore engleza. Tel:0742195021

  • Absolventa a Facultatii de Litere, Universitatea Babes-Bolyai, Cluj-Napoca, cu o experienta de peste 6 ani de predare. Ofer meditatii de limba germana, nivel incepator, mediu sau intermediar, atat pentru adulti cat si pentru copii de orice varsta. Pret pe sedinta: 38 RON Ofer si cer multa seriozitate. Mai multe informatii la tel. 0740522714.

  • Se ofera sustinere in procesul de integrare scolara - prescolara si adaptare la cerintele scolare si de grup prin metode si tehnici de stimulare psihopedagogica - dezvoltare cognitiva - educarea, corectarea limbajului. Modalitatea de lucru este analiza aplicata a comportamentului pe categorii de varsta. Detalii la numarul de telefon din anunt.

  • Salveaza cautarea