Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Meditatii Mures

  • Anunturi

    Anunturi pe pagina: 50 / 20

  • Meditez limba romana pentru bacalaureat si engleza la orice nivel,pentru liceeni si adulti. Ajut persoanele cu probleme in invatarea limbii prin plan de studii personalizat. Solicit maxima seriozitate si frecventa. Meditatiile au loc in Dambul Pietros. Pret: 60 lei/2 ore romana si 50 lei/2 ore engleza. Tel:0742195021

  • Profesor cu experienta de 15 ani in predare atat la domiciliul elevului cat si online, meditez matematica clasele V-XII. Ma adresez cu precadere celor care urmeaza sa sustina, respectiv celor care au picat Examenul de Bacalaureat. Pretul unei sedinte de meditatii este de 100 de lei; durata de 60 de minute. Pretul pe sedinta este acelasi si daca la ora participa mai mult de un elev. Metoda speciala aplicata face ca fiecare elev sa-si ia Examenul de Bacalaureat la matematica, bineinteles daca exista vointa si motivatie din partea elevului. Durata necesara pregatirii examenului este de 20-40 de ore , functie de nivelul elevului la momentul inceperii pregatirii.

  • Absolventa a Facultatii de Litere, Universitatea Babes-Bolyai, Cluj-Napoca, cu o experienta de peste 6 ani de predare. Ofer meditatii de limba germana, nivel incepator, mediu sau intermediar, atat pentru adulti cat si pentru copii de orice varsta. Pret pe sedinta: 38 RON Ofer si cer multa seriozitate. Mai multe informatii la tel. 0740522714.

  • Tânără de 29 de ani, cu cunoștințe de pedagogie și psihologie, vorbitoare de romana, maghiara si engleza, cu experiență în îngrijirea și supravegherea copiilor caut urgent loc de munca ca bonă, ajutor la teme. Ofer meditații pentru elevi din clasele 1-6. Aștept oferte serioase pe mail.

  • Trainer/Formator cu dobândirea Diplomei de Formator și ultimul studiu absolvit fiind Universitatea de Medicină și Farmacie am scopul de a mă ocupa cu planificarea și implementarea cursurilor specifice personalului ales, cu dorința de a crea și îmbunătății performanța acestora. Împreună cu - calitățile personale dobândite: pasionat de ceea ce fac și căutând să devin tot mai bun, ca să mă dezvolt; cunoașterea subiectul în detaliu; abilități de a comunica clar și adaptarea mesajului corect; abilitatea de a pune întrebările potrivite; abilitatea de a conștientiza că există mai multe tipuri de învățare; curios de părerile participanților; atent la body language-ul participanților; respectuos față de cursanți; cu darul de a motiva pe ceilalți reprezentând un exemplu bun și –trăsăturile: carismatic, entuziast, simț al umorului, organizat, empatic, onest, cu răbdare, implicare, credibilitate, punctualitate, limbaj, atitudine și comportament de lider sunt dornic de a îndruma participanții perseverenți și dornici de învăța în domeniul de sănătate, prin desfășurarea unor cursuri.

  • Salveaza cautarea