Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Meditatii Mures

  • Anunturi

    Anunturi pe pagina: 50 / 20

  • Absolventa a Facultatii de Litere, Universitatea Babes-Bolyai, Cluj-Napoca, cu o experienta de peste 6 ani de predare. Ofer meditatii de limba germana, nivel incepator, mediu sau intermediar, atat pentru adulti cat si pentru copii de orice varsta. Pret pe sedinta: 38 RON Ofer si cer multa seriozitate. Mai multe informatii la tel. 0740522714.

  • Absolventă a Facultății de Științe și Litere, specializarea Engleză-Franceză, ofer meditații la limba engleză, nivel clasele I-VIII. Ședința este de 2h și are loc la domiciliul meu. Prețul unei ședințe este de 50 RON.

  • Profesor cu experienta de 15 ani in predare atat la domiciliul elevului cat si online, meditez matematica clasele V-XII. Ma adresez cu precadere celor care urmeaza sa sustina, respectiv celor care au picat Examenul de Bacalaureat. Pretul unei sedinte de meditatii este de 100 de lei; durata de 60 de minute. Pretul pe sedinta este acelasi si daca la ora participa mai mult de un elev. Metoda speciala aplicata face ca fiecare elev sa-si ia Examenul de Bacalaureat la matematica, bineinteles daca exista vointa si motivatie din partea elevului. Durata necesara pregatirii examenului este de 20-40 de ore , functie de nivelul elevului la momentul inceperii pregatirii.

  • Meditez limba romana pentru bacalaureat si engleza la orice nivel,pentru liceeni si adulti. Ajut persoanele cu probleme in invatarea limbii prin plan de studii personalizat. Solicit maxima seriozitate si frecventa. Meditatiile au loc in Dambul Pietros. Pret: 60 lei/2 ore romana si 50 lei/2 ore engleza. Tel:0742195021

  • Tânără de 29 de ani, cu cunoștințe de pedagogie și psihologie, vorbitoare de romana, maghiara si engleza, cu experiență în îngrijirea și supravegherea copiilor caut urgent loc de munca ca bonă, ajutor la teme. Ofer meditații pentru elevi din clasele 1-6. Aștept oferte serioase pe mail.

  • Profesor învățământ primar, cu multă expriență ( 41 de ani de activitate ) și dăruire, ofer meditații pentru elevi din clasele 0 - IV, secția română, la domiciliul lor, în Târgu Mureș. Preț negociabil. Pentru mai multe informații, tel: 0740 128392 .

  • Salveaza cautarea