Vrei sa primesti notificari de la Romjob?
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Vrei notificari in timp real pentru anunturile favorite?
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Meditatii Timis

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 50 / 20

 • Profesoara de germana si chimie meditez chimie in limba germana si romana. 45lei/sedinta. Tel.0762644238

 • Aveti nevoie de ajutor in realizarea de eseuri, articole, proiecte diverse, licente, disertatii in orice domenii - studii de caz originale - nu ezitati sa ma contactati..Realizez si prezentarea materialelor in programul Power Point. Nu ezitati sa ma contactati sau sa lasati mesaj pentru orice problema, nu costa nimic, raspund in cel mai scurt timp posibil.Preturi in functie de complexitatea lucrarii.

 • Fac pregatire cu elevii din ani terminali pentru a reusi sa trecem cu usurinta de examenele finale. Lucrez cu elevii de gimnaziu si liceu, fiind, totodată, voluntar al unei școli de vară pe departamentul de Matematică în ultimii trei ani. Am absolvit nivelul I al modulului de pregatire al cadrelor didactice, iar în prezent iau parte la cursurile nivelului al II-lea. Sunt absolventă a Facultății de Matematică și Informatică, specializarea Matematică din cadrul Universității de Vest. În prezent urmez cursurile a două mastere: Matematici Financiare (domeniul matematică) și Inteligență Artificială (domeniul Informatică).

 • Masteranda a Facultatii de Matematica si Informatica, ofer meditatii la matematica (clasele I-XII) atat pentru recuperarea materiei, teme de vacanta, corigente, teste, teze, examenul de CAPACITATE sau BACALAUREAT. Sedintele se vor desfasura la domiciliul personal, zona Soarelui, langa hotel Lido, inclusiv in Week-end si Vacante! "Invatand matematica, inveti sa gandesti." (Grigore Moisil)

 • Buna ziua! Matematica iti da batai de cap? Absolventa a Facultatii de Matematica si Informatica, ofer meditatii la matematica (clasele I-XII), orice nivel. Sedintele se vor desfasura la DOMICILIUL PERSONAL (Zona Soarelui, langa pizzeria Thalia). Sedinta este de 80 de minute/70 de lei.

 • Echipa tanara si dinamica cu program flexbil de dupa-masa, part-time job care cautam o persoana deschisa sa lucreze cu copii la teme, invatat si pregatire in procesul lor de invatare. Activitatea se desfasoara in limba germana. Rugam seriozitate si pentru mai multe detalii ne puteti contacta telefonic.

 • profesoara cu experienta meditez matematica clasele V - VIII 0771 495 859

 • Profesoară cu experienţă didactică şi pedagogică meditez geografie pentru examenul de bacalaureat .

 • Bonjour à tous ceux et à toutes celles qui désirent vivement apprendre le français et / ou le roumain, En tant qu'enseignante de FLE et de roumain depuis 2007 dans l’un des meilleurs lycées de la ville, je mets à votre disposition tout le savoir et le savoir-faire que j'ai acquis à travers cette longue formation universitaire que j'ai eue: faculté, suivie d'un master et d'autres formations professionnelles en Roumanie et en France. Née de mère et de père roumains, je maîtrise parfaitement les deux langues, de même que les stratégies dont j"ai besoin pour faciliter l'apprentissage et en vue d'éveiller et de maintenir votre intérêt. Alors, si vous souhaitez prendre des cours de roumain et / ou de français, n'hésitez pas à me contacter au 0726470701. Réussite assurée à 100%!

 • In calitate de profesoara de franceza si de romana, titulara intr-un liceu de elita al orasului, absolventa a Facultatii de Litere, sectia Franceza-Romana, cu studii si formari postuniversitare in tara si in Franta si bursiera in toti anii de pregatire ca urmare a performantelor scolare, avand la baza Liceul Pedagogic, dovedind un nivel excelent de limba si o pregatire metodica de seama, traducator si interpret autorizat, cu mare experienta in predarea limbii franceze cursantilor din domenii diferite (medical, tehnic, scolar etc.), meditez limba franceza, orice nivel, asigurand, prin calitatea muncii mele si prin vointa si efortul depus de fiecare cursant, cele mai bune rezultate (obtinerea unui loc de munca in Franta sau intr-o tara francofona, promovarea evaluarilor lingvistice, inregistrarea unor performante scolare sau progresul intr-un domeniu de activitate profesionala). Pret:35 de lei/ora, sedinta dureaza 2 ore. Tel.: 0726470701.

 • Profesor cu 40 ani experienta meditez studenti la matematica si fizica pentru orice tip de examene.

 • Cadru didactic cu experienta si in domeniul muncii cu elevi cu cerintele educationale speciale (CES) , licentiata in Stiintele Educatiei, Masteranda in Psihologie Educationala, meditez si ajut la teme copii din clasele 0-IV la domiciliul acestora. Tel: 0728160113

 • Centrul de limbi straine Language Express cauta colaboratori pentru predarea limbii germane. Conditie obligatorie: fie absolventi ai Facultatii de Litere ( limba germana), fie experienta dovedita in predarea limbii germane. Disponibilitate cel putin 10 ore pe saptamana. Informatii la tel. 0728.969.285.

 • Profesoara de matematica, cu experienta de peste 20 ani in domeniu, meditez elevi cls. I-XII. Garantez reusita la examenul de Evaluare Nationala (cls. VIII) si Bacalaureat (cls. XII). Orele se desfasoara cu maxim 2 elevi.

 • Meditez elevi la limba si literatura romana pentru imbunatatirea cunostintelor si obtinerea performantelor scolare la examene nationale, olimpiade, admitere academie, scoala de politie, corigente. Pentru a atrage elevii folosesc jocuri pentru cei mici, mijloace moderne de predare, materiale utile pe care le pun la dispozitie astfel incat cele doua ore de lucru intens sa fie cat mai interactive si atractive. Pret 60 de lei doua ore.

 • profesoara tanara meditez matematica pentru capacitate promotii admise numai in licee de elita [ anul acesta medii 9, 9,25, 9,75 si 10 -admitere moisil 2 elevi, cnb si shakespeare ] experienta si metodologie deosebita evaluare in prezenta parintelui empatie foarte buna cu copii ( 20 de ani de practica ) lucru cu copii inclusiv in vacante pentru recuperari ( clasa a 8 a si a 7 a ) standarde de calitate foarte inalte disponibilitate doar pentru inca un elev detalii telefon 0766.995.205

 • Centrul de limbi straine Language Express cauta profesori specializati in predarea limbii engleze adultilor si copiilor. Cerinte: absolventi de studii superioare de specialitate, cunostinte excelente de limba engleza ( C1 sau C2), persoane dinamice si comunicative. Activitatea se va desfasura in baza unui contract de munca ( part-time sau full-time) ori PFA. Mai multe informatii la nr de telefon 0728.969.285.

 • Bacalaureatul se apropie...nu-l lasa sa te ia prin surprindere...sunt aici sa te ajut. Te pot pregati pentru bacalaureat, intensiv, cu rezultate . Cu vasta experienta, metode de lucru moderne, rapide. Totul este sa-ti doresti.

 • Copilul tau incepe un nou an scolar, pe care ti-l doresti cu rezultate frumoase. Nu ai timpul necesar sa-l ajuti? Langa mine, romana poate fi frumoasa...citim, fecem teme, recapitulari, testari, am o vasta experienta in predarea limbii romane, metode moderne de lucru, interactive. Lucrez cu copii din ciclul primar, gimnazial si liceal.Tel 0744840488

 • Meditez istorie pentru bacalaureat, metode simple si eficiente, structurate astfel incat sa puteti intelege usor materia. Rezultate deosebite! Experienta in predare.

 • Salveaza cautarea