Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Vrei notificari in timp real pentru anunturile favorite?
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Meditatii Timis

 • Anunturi promovate (Vizualizare toate)

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 50 / 20

 • Licențiat în matematică. Absolvent al Nivelului I al modulului psihopedagogic. Absolvent al Nivelului II al modulului psihopedagogic. Competente: rabdare, profesionalism, inventivitate, siguranta, punctualitate. O experienta de 4 ani ca profesor de matematica si 7 ani de experienta in domeniul meditatiilor cu rezultate foarte bune la Evaluarea Nationala, Concursurile si Olimpiadele de Matematic Pret sedinta(2h)- 50 lei(prima sedinta gratuita) Sedintele se vor desfasura la domiciliul meditatorului(Calea Urseni)

 • Inginer cu experienta de peste 10 ani, si o bogata experienta didactica, predau limbajele C si C++ pentru elevi, studenti si persoane interesate. Cursurile vor fi atat de natura teoretica, cat si practica cu numeroase exemple si studii de caz. Persoanele interesate sunt rugate sa apelezeNu raspund la mesaje pe PUBLITIM. Pretul este de 80 lei (2 ore). Sedintele sunt organizate individual. La cerere sedintele pot fi on-line via Skype. Persoanele interesate sunt rugate sa ma contacteze telefonic. Nu raspund la SMS / mesaje pe PUBLITIM

 • Inginer software cu o bogata experienta didactica de peste 10 ani, ofer meditatii pentru elevi in vederea pregatirii examenului de bacalaureat / admitere la facultate, sau pentru pregatirea la clasa. Costul unei sedinte de meditatii este de 80 de lei. (durata doua ore) Persoanele interesate sunt rugate sa ma contacteze telefonic. Nu raspund la mesaje pe PUBLITIM sau SMS.

 • Pentru aceia care doresc sa faca primii pasi pentru a intelege si aprofunda limbajul Java si tehnologiile aferente le stau la dispozitie cu programe personalizate de studiu, astfel incat in maxim un an de zile sa puteti face schimbarea de cariera dorita. Consultatiile au loc individual, si utilizeaza materiale de studiu editate in 2017-2018. Ofer de asemenea suport si pentru aceia care doresc sa sustina examenele pentru certificari JAVA Oracle. Subiecte ce pot fi abordate: * Java Core. * JDBC. * Concurenta. * DEsign Patterns. * JavaFX. * JEE. * XML. * Servicii WEB. Pretul unei sedinte este de 80 lei . Durata : 2 ore. Persoanele interesate sunt rugate sa ma contacteze telefonic. Nu raspund la SMS / mesaje pe PUBLITIM.

 • Inginer software cu o bogata experienta didactica, pregatesc persoanele interesate in domeniul de WEB DESIGN : HTML, CSS, JavaScript, PHP / MySQL. Cursurile vor contine numeroase studii de caz si vor adaptate in functie de specificul studentului. Costul unei sedinte este de 80 de lei. Sedintele sunt organizate individual. La cerere se pot organiza sedintele si pe Skype. Persoanele interesate sunt rugate sa ma contacteze telefonic. Nu raspund la SMS / mesaje pe PUBLITIM.

 • Cadru didactic cu experienta si in domeniul muncii cu elevi cu cerintele educationale speciale (CES) , licentiata in Stiintele Educatiei, Masteranda in Psihologie Educationala, meditez si ajut la teme copii din clasele 0-IV la domiciliul acestora. Tel: 0728160113

 • Profesoara de matematica, cu experienta de peste 20 ani in domeniu, meditez elevi cls. I-XII. Garantez reusita la examenul de Evaluare Nationala (cls. VIII) si Bacalaureat (cls. XII). Orele se desfasoara cu maxim 2 elevi.

 • Meditez istorie pentru bacalaureat, metode simple si eficiente, structurate astfel incat sa puteti intelege usor materia. Rezultate deosebite! Experienta in predare.

 • Cu o experienta didactica de peste 20 ani, ofer lecţii individuale, intensiv, la GRAMATICA LIMBII ROMÂNE, pentru admiterea in invățământul superior (Academia de Poliție București, Câmpina), școlile de jandarmi (Drăgășani, Fălticeni), penitenciare (Târgu-Ocna), scoala de Agenți de Frontiera (Oradea). Asigur materiale, teste, evaluari, metode moderne de predare.Sedinta dureaza 1 ora si jumatate.Pret 70 lei. Prin pregătirea pe care o facem împreună, îţi GARANTEZ REUȘITA la admitere!

 • Meditez limba romana, cu rezultate deosebite, clasele primare, gimnaziu, liceu. Pregatire teme, evaluari, teze, examen capacitate, bacalaureat, olimpiade, admitere facultate, Academia de politie. Experienta vasta, rabdare, metode de lucru interactive si moderne. Relatii la tel 0744840488

 • Bacalaureatul se apropie...nu-l lasa sa te ia prin surprindere...sunt aici sa te ajut. Te pot pregati pentru bacalaureat, intensiv, cu rezultate . Cu vasta experienta, metode de lucru moderne, rapide. Totul este sa-ti doresti.

 • Copilul tau incepe un nou an scolar, pe care ti-l doresti cu rezultate frumoase. Nu ai timpul necesar sa-l ajuti? Langa mine, romana poate fi frumoasa...citim, fecem teme, recapitulari, testari, am o vasta experienta in predarea limbii romane, metode moderne de lucru, interactive. Lucrez cu copii din ciclul primar, gimnazial si liceal.Tel 0744840488

 • Masteranda a Facultatii de Matematica si Informatica, ofer meditatii la matematica (clasele I-XII) atat pentru recuperarea materiei, teme de vacanta, corigente, teste, teze, examenul de CAPACITATE sau BACALAUREAT. Sedintele se vor desfasura la domiciliul personal, zona Soarelui, langa hotel Lido, inclusiv in Week-end si Vacante! "Invatand matematica, inveti sa gandesti." (Grigore Moisil)

 • Buna ziua! Matematica iti da batai de cap? Absolventa a Facultatii de Matematica si Informatica, ofer meditatii la matematica (clasele I-XII), orice nivel. Sedintele se vor desfasura la DOMICILIUL PERSONAL (Zona Soarelui, langa pizzeria Thalia). Sedinta este de 80 de minute/70 de lei.

 • Cadru didactic ,ofer meditatii/ curs limba romana pentru straini sau curs limba rusa,orice nivel.Pret :80ron/sedinta.tel.0724895758

 • Profesoara de germana si chimie meditez chimie in limba germana si romana. 45lei/sedinta. Tel.0762644238

 • Profesoara de chimie meditez chimie in limba germana si romana. 50lei / 2 ore. Tel. 0762644238

 • Profesoara meditez matematica in limba romana sau germana. 45lei/sedinta. Tel.0762644238

 • Profesor matematica meditez copii de clasele V-XII,Calea sagului.tel 0724072611

 • Ofer meditatii de limba germana, indifernt de nivel, profesoara cu experienta.

 • Salveaza cautarea