Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Locuri de munca Mehedinti Coada-cornetului

  • Anunturi

    Anunturi pe pagina: 50 / 20

  • Depozit de fructe de padure din Germania angajeaza femei si barbati sau echipe formate pentru ambalarea fructelor de padure in caserole in Germania, zona Ulm.Contractul este pe o perioada nedeterminata, salarii atractive incepand cu 1800 euro+ore suplimentare care se platesc dublu. Se cauta personae serioase, harnice, cu spirit de echipa, responsabile, disponibile de a lucre pe o perioada lunga de timp.Varsta cuprinsa intre 18-58 ani, angajatorul ofera transport Romania-Germania, se ofera cazare si o masa/zi. Se beneficiaza de alocatie copii minori, asigurare medicala. Daca i-ti doresti o plecare rapida, suna acum de L-S intre orele 9-20 la nr. de tel. 0751526977.

  • Companie de constructii din Elvetia cu vechime si experienta in domeniu, cauta urgent muncitori calificati (zidari, betonisti, dulgheri, strungari, frezori si finisaje) si necalificati pentru munca in domeniul constructiilor. Programul este de luni pana vineri, ocazional si sambata. Se ofera cazare, transport si diurnal de catre angajator. Salariul este atractiv, Se ofera un mediu de lucru placut, munca se desfasoara in echipa. Cerinte Capacitatea de a lucra in echipa, rezistenta la stress, respectarea termenelor bunei capacitati de organizare si planificare, persoana harnica si perseverenta.Detalii de L-S intre orele 9-20 la nr. de tel. 0751526977.

  • Fabrica de bauturi racoritoare si carbogazoase din Germania angajeaza: -operatori pentru linia de imbuteliere si etichetare la banda – 1750 euro -soferi cat, B pentru distributie in magazinele si supermarket-ueile din Germania - 2000 euro -stivuitoristi – 2000 euro Se lucreaza pe GPS, se accepta si fara cunoasterea unei limbi straine.Contract de munca pe perioada nedeterminata direct cu angajatorul strain. Avantaje: -Plecari foarte rapide -Contract individual de munca cu posibilitate de prelungire -Nu se solicita cunoasterea unei limbi straine -Transport organizat -Posibilitate de ore suplimentare -Training platit -Cazare si masa asigurate de angajator Pentru mai multe detalii ne puteti contacta de L-S intre orele 9-20 la nr. de tel. 0759850322.

  • Depozit de produse electronice din Norvegia angajeaza femei si barbati pentru ambalat si etichetat produse electronice. Locurile de munca sunt variate, nu se cere experienta, tot ce trebuie sa stiti este sa va descurcati in munca la ambalarea si etichetarea produselor electronice.Sunt acceptate cuplurile si persoanele care doresc o munca pe termen lung. Cerinte: Cazier judiciar curat; Seriozitate si punctualitate; Experienta in productie Atributiile dvs de serviciu includ: impachetarea produselor electronice, scanarea codurilor de bare, verificarea calitatii acestora, etichetarea diverselor componente; aplicarea de folii de protectie. Pastrarea unui mediu de lucru curat la locul de munca. Beneficii: Contract de munca cu angajatorul strain Cazarea, asigurarea medicala si transportul sunt asigurate de catre angajator Transportul de la locul de munca la cazare se face cu masina de serviciu Plata salariului se face saptamanal. Pentru detalii sunati de L-S intre orele 9-20 la nr. de tel. 0751708901.

  • Cautam personal necalificat pentru munca in fabrica, pentru imbutelierea vinului, in Anglia. Cautam oameni seriosi, dornici de munca si dispusi pentru plecare imediata. Salarizarea este de 1800 euro/luna, beneficiati de cazare, masa si asigurare medicala. Plecare rapida! Locurile sunt limitate. Detalii la telefon 0751708901.

  • Caut meseriasi dornici de lucru pentru colaborare pe termen lung in domeniul constructiilor. Pentru exterioare :20 persoane -placat polistiren -plasa+adeziv -decorativa Plata se face de doua ori pe luna si in functie de experienta si abilitatile pe care le aveti. 160-200 de lei pe zi Caut persoane serioase !!!Ofer cazare.

  • Salveaza cautarea