Vei fi notificat de cate ori:
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Vrei notificari in timp real pentru anunturile favorite?
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Menajere doar cu poze

 • Anunturi promovate (Vizualizare toate)

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 20 / 50

 • Bună caut de lucru in domeniul curățeniei, hoteluri, grădinițe, școli, spitale

 • 2

  Locuri de munca pentru femei in domeniul menajer. Curatenie eventual si pregatirea meselor respectiv ajutor general casnic daca e cazul. Plata cu ora 10-20RON ori lunar fix cu contract de munca 500-900 EUR

 • 4

  Caut menajera pentru 3 camere sa locuiască la mn in apartament pentru mâncare și curățenie și fără obligații

 • 27

  Caut menajera pentru apartament cu doua camere !

 • 9

  Familie cu copilas prescolar doresc colaborarea cu o bona/guvernanta cu experineta in lucrul cu copii, energica, pozitiva , comunicativa, joviala.Atributiile solicitate: preluat copilul de la gradinita, insotit activitati, gatit uneori, plimbat in parc. Program 17h-21h.Se cere flexibilitate de program Salariu min 3000 lei Pentru detalii sunati la SELECT FAMILY

 • Doamna, ofer servicii part-time menaj, curatenie, calcat etc, (fara gatit). Trebuie sa mentionez ca am experienta in domeniu. Sunt o persoana curata, onesta si corecta si caut sa fac menaj (curatenie) in garsoniere, apartamente. case, vile, part-time 2-3 zile pe saptamana, sau mai multe in functie de situatie, chiar si in weekend. Mai efectuez si curatenie generala de sarbatori, sau doar cand aveti nevoie. Ofer si cer seriozitate. Pret 150 - 200 Lei/zi. Date de contact: Luminita Constantinescu.

 • 4

  Executam plase anti-insecte orice dimensiune,înlocuirea sitei accesorii,reparații,profile (rama) aluminiu culori: alb,maro,gri antracit,nuc,stejar auriu,Timișoara și împrejurimi, telefon: 0765202944

 • caut loc de munca ,

 • 1

  Caut doamna de 45-55 de ani pentru gatit, menaj si ingrijirea unei persoane in virsta. Postul este in Timisoara, se accepta si doamne din alte localitati, programul este flexibil.

 • 1

  Angajam agenti de curatenie interior/ exterior, pentru Centru Comercial Constanta. Ce ne dorim de la tine? - sa fii o persoana serioasa si muncitoare - sa lucrezi in echipa si sa iti ajuti colegii cand este cazul - sa ai disponibilitate pentru program full-time Atributiile tale vor fi: - asigurarea activitatatii de curatenie din zona indicata - intretinerea curateniei folosind aparatura mecanizata - experienta nu este obigatorie, dar reprezinta un avantaj Ce iti oferim la schimb? - Pachet salarial atractiv; - instruire gratuita; - contract de munca pe perioada nedeterminata cu program de 8 ore + 1 ora pauza de masa / pe zi in ture. Suna la , ca sa afli mai multe detalii si sa te programezi la un interviu.

 • 9

  Handyman angajează agenți de curățenie cu experienta in domeniu, pentru centru comercial Sibiu Dacă te consideri o persoană activă, acum ai ocazia să te alături echipei Numărul 1. Oferim : - Pachet salarial atractiv; - Contract perioada nedeterminata; - Conditii de munca occidentale. Suna la ca sa afli mai multe detalii si sa te programezi la un interviu.

 • 7

  Handyman angajează agenți de curățenie cu experienta in domeniu, pentru centru comercial Brasov Dacă te consideri o persoană activă, acum ai ocazia să te alături echipei Numărul 1. Oferim : - Pachet salarial atractiv; - Contract perioada nedeterminata; - Conditii de munca occidentale. Suna la , ca sa afli mai multe detalii si sa te programezi la un interviu.

 • 2

  Handyman International Srl angajeaza Coordonator echipa cu experienta ( obligatoriu permis auto ) Coordonatori AGENTI DE Interventie Curatenie Oferim : - Pachet salarial atractiv; - Contract perioada nedeterminata; - Conditii de munca occidentale. Suna la , ca sa afli cea mai apropiata locatie de casa si sa te programezi la un interviu.

 • 1

  Cerinte: - Program Full time, cu disponibilitate la deplasari in tara; -Permis categoria B; -Atestat calificare DDD reprezinta un avantaj; -Seriozitate si organizare Oferim : - Salariu Fix plus bonus; - Tichete de masa; - Contract perioada nedeterminata; - Telefon - Conditii de munca occidentale. Pentru mai multe detalii ne poti contacta la 0744355883.Handyman este mai mult decat un job!Te asteptam in echipa!

 • 12

  Handyman angajează agenți de curățenie cu experienta in domeniu, pentru centru comercial Bucuresti. Dacă te consideri o persoană activă, acum ai ocazia să te alături echipei Numărul 1. AGENTI DE CURATENIE in centru comercial sector 2 Bucuresti ! Oferim : - Pachet salarial atractiv; - Contract perioada nedeterminata; - Conditii de munca occidentale. Suna la , ca sa afli mai multe detalii si sa te programezi la un interviu.

 • 2

  Persoana serioasa cu experienta si in putere fac curatenie la scari de bloc, la preturi corecte. Se oferă si factura. Tel. 0774 545 165

 • Salveaza cautarea