Vei fi notificat de cate ori:
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Vrei notificari in timp real pentru anunturile favorite?
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Menaj si ingrijire persoane Timis

 • Anunturi promovate (Vizualizare toate)

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 20 / 50

 • 3

  Firma specializata in prestarea serviciilor de curatenie cauta urgent o doamna pentru curatenie. Locatia: Timisoara si zonele limitrofe. Cerinte: Sa fie apt din punct de vedere medical. Permis cat B. ( prezintă avantaj ) Experienta in domeniul curateniei. Program L- V, 8 ore / saptamana. Se ofera Salar: 2300 lei ( in mana ) Carte de munca. Transport asigurat.

 • 1

  Job part-time, 4 ore, de Luni până Vineri

 • 4

  Incepem curs"Ingrijitoare batrini la domiciliu" diploma elibarata de ANC si recunoscuta in UE, relatii la telefon: secretariat 0356-462024

 • 1

  Servicii de menaj și curatenie case Seriozitate si profesionalism Produse bio .

 • 1

  Persoana fizica - caut bona - menaj usor - 9 ore/zi (cu pauza) la domiciliul nostru pentru o fetita de 3 ani in Dumbravita, zona Hornbach-Mega Image.

 • Persoana fizica - caut bona - menaj usor - 9 ore/zi (cu pauza) la domiciliul nostru pentru o fetita de 3 ani in Dumbravita, zona Hornbach-Mega Image.

 • 42

  FIRMA CURATENIE ANGAJAM PERSONAL CURATENIE BIROURI IN TIMISOARA. ZONA PIATA 700. PROGRAM 4 ORE DUPA AMIAZA/SEARA (17-21) LUNI-VINERI. INFORMATII LA TEL 0737.521.521

 • Căutăm bona potrivită pentru 2 copii adorabili, în vârstă de 1 an și 8 luni și respectiv 7 ani! Dacă ești o persoană răbdătoare, nefumătoare, cu experiență în îngrijirea copiilor și ești în căutarea unei colaborări pe termen lung, atunci ești persoana pe care o căutăm. Responsabilitățile tale sunt strict legate de copii; să îl asiști pe băiat la școala online, suport la teme, dus-adus de la școală când se va relua fizic, hrănit, joacă, ieșit la plimbări, spălat, schimbat (în cazul fetiței). Nu implică menaj. E important să ai disponibilitate de a te deplasa în concedii cu familia (1-2 ori pe an) și să ai cunoștințe de limbă engleză sau germană. Studiile în domeniul Psihologiei sau Pedagogiei reprezintă un plus, la fel și o experiență anterioară în învățământul privat sau de stat. Programul e full-time, de la 8.30 la 17.00, de luni până vineri (e posibil ca, ocazional, să fie nevoie de ore suplimentare, când părinții au ședințe care se prelungesc). Acestea vor fi remunerate. Permisul auto e un plus. Familia locuiește în zona Elisabetin, iar salariul este de 2300 lei/lună (cu contract de muncă).

 • 1

  Caut bona pentru un copil in varsta de 2 ani. Program de luni pana vineri intre orele 12 si 18. Ofer si cer seriozitate. Domiciliul in complexul studentesc

 • 1

  Cautam femei/barbati pentru curatenie scări de bloc

 • 2

  Angajez infirmiere si bucatareasa pentru camin de batrani Timisoara tel .

 • 26

  Agenție de plasare a forței de muncă, localizată în Austria Superioară, cu activitate desfasurată în împrejurimile si respectiv orasele Linz - Salzburg, cu o experienta de aproape un deceniu in recrutare, plasare si comunicare. Căutăm doamne cu sau fără experiență în acest domeniu. Cerințele postului: - Limba germană nivel conversațional; - Răbdare cu bătrânii; - Responsabilitate; - Seriozitate; - Cunoștințe culinare; Ingrijirea la domiciliu a varstnicilor constă in ajutor pentru deplasare, hrănire, menaj, menținerea intactă a contactelor sociale, comunicare minima obligatorie, aprovizionare, păstrarea unui climat sănătos in locuință. Carnetul de conducere prezintă un avantaj. - Salariul O mie cinci sute / O mie opt sute euro/ lună; - Se oferă cazare, masă si transport; - Aceste venituri se iau in calcul la pensii; - Beneficiați de asigurare medicală; - Transportul se decontează.

 • 1

  Am 36 ani locuiesc în timisoara caut doamna sau domnisoara pentru prietenie eventual căsătoria

 • 2

  Angajam : INGRIJITORI/E, INFIRMIER UK pentru azile din LONDRA si LIVERPOOL. Se accepta -FEMEI, BARBATI, CUPLURI vorbitoare de limba engleza. Se ofera: -contract full timere /saptamana -ore suplimentare platite - concediu de odihna platit (28 de zile/an) - salarizarea porneste de la 8.72 lire/ora pentru ingrijitorii incepatori si ajunge pana la 9 lire/ora pentru infirmierii cu experienta -traininguri pentru cei fara experienta - se ofera cazare in apropierea locului de munca contra cost, plata se va face din primul salar -in functie de locatie unele ofera o luna de cazare gratuita - asistenta in deschiderea contului bancar si suport pentru obtinerea nino angajatorul cere: -nivel mediu conversational al limbii engleze pentru a lucra in azile -2 recomandari -experienta reprezinta un avantaj( salariul e mai mare de la inceput), insa nu este necesara! -motivatie, dorinta de a munci, daca esti interesat asteptam cv-ul tau pe e-mail:

 • Cautam bona pentru 3 copii care sa steie permanent cu ei. Perioada de lucru fiind de 6-8 saptamani cu 2 saptamani liber. Pentru mai multe informatii sau salar sunați la .

 • 2

  Căutăm o femeie cu experiență în acest domeniu pt o batrana in Hallein pe 2 aprilie 2021. Cerințele postului: - Limba germană nivel incepator suficient; - Răbdare cu bătrânii; - Responsabilitate; - Seriozitate; Oferim: - Salariul 1480,00 Euro / lună; - Fara comision; - Plus: Se oferă cazare si masă; - Plus: Aceste venituri se iau in calcul la pensii; - Plus: Beneficiați de asigurare medicală, platit de la familia; Mai multe detalii la: zero zero patru trei sase sapte sase trei opt patru trei trei sase trei;

 • 1

  caut o menajera pentru casa în giroc

 • 2

  Femeie 60 de ani, in putere, cu experienta de peste 10 ani, ingrijesc batrani la domiciliu (prefer femei). Informatii la telefon 0736 022762

 • Persoana fizica preiau scari se bloc ptr curatenie.Ofer și rog seriozitate.Multumesc.

 • 1

  Suntem in cautarea unei doamne careia ii place sa gateasca si sa prajitureasca si doreste totodata sa ajute o familie in acest sens. Program: luni, miercuri, vineri Interval orar: 10.00-14.00 Pentru informatii suplimentare si detalii referitoare la remuneratie, va rugam sa ne contactati telefonic la nr: .

 • Salveaza cautarea