Vrei sa primesti notificari de la Romjob?
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Vrei notificari in timp real pentru anunturile favorite?
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Menaj

 • Anunturi promovate (Vizualizare toate)

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 50 / 20

 • Cautam o doamna serioasa in apropiere de locatiile noastre, foarte atenta la detalii, pentru menaj in doua locatii. Avem nevoie de calcat, curetenie generala si curetenie de intretinere in apartament 2 camere zona Constantin Brancusi - Valea Oltului sector 6 si spatiu birouri zona Cotroceni pe Ana Davila, curetenie generala si curetenie de intretinere. Dorim colaborare pe termen lung.Nu se deconteaza transportul Program 1 zi la 2 saptamani 10-12h apartament 1 zi weekend la 2 saptamani 4- 6h birou

 • Manajera serioasa, atenta la detalii, curatenie intretinere + gatit, apartament 2 camere. O data pe saptamana, sambata. Ofer 120-150, functie de ceea ce discutam. Cateva detalii despre dvs, va rog. Lasati mesaj cu nr de telefon si va contactez eu.

 • 2 femei ambitioase in lupta cu mizeria!!!! Nu ai timp, esti prea solicitat la job?.. lasa curatenia in seama noastra! Pentru mai multe detalii va stam la dispozitie la telefon . Sunati cu incredere !

 • Angajam bona cu program 9 ore,Luni-Vineri, complex Greenfield - Baneasa. Baietel 9 luni. Atributiile vor fi legate doar de el. Salariullei. Cerinte: nefumatoare, activa, experienta cu copii mici.. Pentru detalii va rog sa ne contactati la numarul de telefon din casuta verde din dreapta anuntului. Agentia Cleaning@Babysitting, comision 20%.

 • Angajam bona dispusa la menaj usor pentru cei 2 copii de: 11 luni si 4 ani si 8 luni. Program 6 ore, luni-vineri, salariul 3000 Lei/luna. Mamica va fi acasa. Zona Erou Iancu Nicolae. Detalii la 0726334403, 0721796468, 0213135959.

 • Caut sa fac curat la o feata o femeie de 2 3 ori oe saptamana

 • Buna ziua, ne marim echipa cu doamne muncitoare si serioase pentru servicii de curatenie.Posturile sunt cu program part-time de la 06:00 la 09:00, de luni pana vineri. Serviciile se presteaza in cladire de birouri situata in zona Eroilor, sector 5. Va rugam sa sunati la numarul de telefon 0799.741.460 pentru detalii si programari interviuri.

 • Cautam operatoare pentru servicii de curatenie in sectorul 1 din Bucuresti, in cladiri de birouri.Locatiile sunt : Metrou pipera sector 1, interval orar 06:00-09:00, de luni pana vineri, Metroul aviatorilor sector 1, interval orar 14:00-18:00, de luni pana vineri, Metrou victoriei sector 1, in intervalul orar 17:30-21:30, de luni pana vineri.Acceptam si doamne iesite la pensie cu putere de munca, dornice de un castig extra.Pentru mai multe detalii va rugam sa sunati la numarul 0799.741.461.Posibilitate de incepere imediata.

 • Clinica medicala angajeaza femeie de serviciu full-time. Telefon: 0256 490 662 0256 435 438 0720 222 742

 • Cautam 6 doamne pt serviicii de menaj.Se ofera remuneratie atractiva si alte bonusuri.Mai cautam doamna matura pentru coordonare echipa menaj.Rog seriozitate.

 • D-na 56 ani doresc un loc de munca ca menajera intern!

 • Doresc ptr 2 ore sa fac curatenie birouri,apartament intretinere calcat etc

 • Se caută doamna pentru curatenie la birouri in zona Plopior. Program 4 ore / zi de luni pana vineri. De la ora 18 la 22. Tel 0745-173.416

 • Roaldavid Trans Spedition angajeaza femeie de serviciu Atributii: Asigura curatenia generala; Spala si curata grupurile sanitare si asigura materialele igienico- sanitare necesare; Sterge praful, spala geamurile, usile etc. Candidatul ideal: Persoana energica, gandire pozitiva; Rezistenta la stres, seriozitate; Abilitati bune de comunicare. Oferim: Pachet salarial atractiv; Transport asigurat din Pitesti.

 • Cautam o doamna cu varsta intre 40 si 50 de ani dar nu mai mare de 50 de ani cu experienta si recomandari de la familiile anterioare pentru postul de bona copilului nostru in varsta de 8 luni.Locuim in zona Barbu Vacarescu sector 2 atributiile vor fi strict legate de copil si tot ce tine de acesta.programul este de 10 h pe zi l-v incepand cu ora 07-17.Dorim sa specificam faptul ca va trebui sa ramaneti o noapte pe saptamana la noi si daca va fi nevoie in weekend sa avem nevoie de dvs sa stabilim de comun acord liberele in timpul saptamanii.Salariul oferit este de 3000 ron /luna.Dorim o persoana stabila cu recomandari plina de viata vesela pt a fi partenerul de joaca a puiului nostru

 • Angajam, pe termen lung, o doamna responsabila, serioasa si de preferinta cu experienta in domeniu, pentru curatenie intr-un spatiu de birouri, in urmatoarele conditii: Norma de lucru: 8 ore/zi (06:00 - 14:00), de luni pana vineri. Loc de munca: Calea Lugojului (mijloc de transport M11). Salariu atractiv ( 2.000 Ron NET + bonuri de masa), carte de munca, un mediu de lucru placut, un colectiv stabil si agreabil. Rugam a se citi anuntul cu atentie si a telefona in cazul in care aveti disponibilitate pentru programul si zona mentionata.

 • Persoana fizica executam curatenie la domiciliu Case apartamente dupa zugravire si nu numai

 • Medplanet S.R.L., cu sediul in Timisoara, angajeaza femeie de serviciu. Cerinte: studii liceale medii, seriozitate, profesionalism, cunostinte de limba engleza nivel convesational.

 • Ofer servicii de curatentie la domiciliu sau la birou. Calitatea este garantată! Sunt in masura sa raspund urmatoarelor nevoi: * Curatenie generala la domiciliu * Curatenie de întreținere *Preturile pot suferi modificări în funcție de gradul de murdărie și de suprafața locului!* Mai multe detalii la nr de telefon: 0740488346

 • Cautam persoana dinamica si receptiva pentru curatenie in gradinita noastra. Program: 18 ore saptamanal distribite in 3 zile, dintre care una este sambata. Adresa: strada Toamnei, nr. 78, sector 2, zona Piata Gemeni. http://www.livadacucopii.ro

 • Salveaza cautarea