Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Vrei notificari in timp real pentru anunturile favorite?
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Menaj

 • Anunturi promovate (Vizualizare toate)

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 50 / 20

 • Supraveghez copii cu varsta de 5 ani si scolari dupa programul de scoala..la domiciliul meu..Dr taberii sector 6(parc moghioros)..incapand cu ora 12-18..Am lucrat in innvatamant ceea ce cred ca este un mic avantaj pt cei care doresc sa avem o colaborare intr un mediu ambiant..Ajutor teme..relaxare..mici proiecte privind materia 0732689941 Multumesc anticipat..

 • Ofer servicii de menaj usor si de călcat rufe

 • Sc Pm Technic Elements Srl- punct de lucru Domnesti Ilfov angajeaza femeie de serviciu pentru asigurarea curateniei in incinta locatiei. Cerinte: Persoana discreta si amabila Spirit de ordine si observatie Atentie la detaliu Descrierea job-ului Asigura zilnic curatenia in spatiile interioare (birouri, grupuri sanitare, sala de mese, spatii comune, etc.) conform ordinii si orarului stabilit; Asigura suportul in cazul organizarii de evenimente interne (ex: intalniri de sfarsit de an, organizarea de evenimente pentru clientii societatii); Asigura zilnic curatenia in spatiile exterioare stabilite; Asigura rezervele de consumabile pentru grupurile sanitare si sala de mese si sesizeaza seful direct in cazul in care apar deficiente; Participa la curatenia generala a imobilului Beneficii: Conditii placute de desfasurare a activitatii Bonuri de masa Asigurare medicala PM TECHNIC ELEMENTS produce, importa si distribuie produse si accesorii pentru PVC, lemn si aluminiu.

 • Cautam o doamna pt menajul unui apartament cu 3 camere in zona Rond Alba Iulia. Acces de la Metrou Muncii, autobuz 104, 123, tramvai 19,23,27. Se lucreaza doua zile/saptamana. Atributii:curat,calcat. Se ofera 150RON/zi.

 • Prima care m-a descoperit a fost, evident, mama... În clasa a II-a îi făceam deja cu mare drag curățenie în toată casa și curtea părintească. Cu experiență și foarte serioasa in tot ceea ce fac, ofer servicii impecabile de curățenie (casa, curte, grădină) și călcat rufe.

 • Persoană serioasă, cu experiență, ofer servicii impecabile de curățenie, călcat rufe și tot ceea ce ține de casă.

 • Familie deosebita angajeaza o doamna comunicativa, harnica si organizata pentru menajul unei case (4 membri). Locatia se afla in zona Dorobanti. Accesul este facil cu mijloacele de transport in comun. Cea mai apropiata statie de metrou este Stefan cel Mare, iar statiile autobuzelor 131,182,301,330,331,335 se afla la circa 5 minute de locatie. Programul de lucru este de 8h/zi, de luni pana vineri, incepand cu ora 07:00. Atributiile cuprind activitati precum curatenie, mentinere a curateniei, calcat. Nu se solicita gatit. Salariul: 3000RON/luna si Contract de munca. Angajarea este imediata. Se doreste o colaborare de lunga durata!

 • Cautam urgent o persoana cu varsta 35-50 ani sa faca menaj cu regim intern intr-o casa locuita de sot si sotie. Dorim o persoana energica, harnica, cinstita, comunicativa si sa aiba permis de conducere. Locuim in Pipera-voluntari. Salariul il negociem si va fi pana la 3000 ron. Va primi o zi pe saptamana, miercuri sau joi, liber. Asteptam sa ne contactati la tel. 0736656520.

 • Angajam doamna pentru a realiza menajul zilnic complet al unui apartamento de 4 camere in zona Calea Mosilor cu Fainari (aproape de metru Bucur Obor, foarte bine comunicat): curatenie, calcat si gatit precum si ingrijirea unei doamne de 68 de ani, aflata in convalescenta dupa o operatie. Ingrijirea doamnei presupune realizarea igienei personale, schimbarea asternuturilor, pregatirea si oferirea micului dejun si al pranzului, precum si orice alta solicitare din partea dansei care s- ar putea produce. Se cauta o persoana serioasa, amabila, respectuoasa, curata si disciplinata si ordonata, capabila sa tina casa si sa ingrijeasca o persoana cu mobilitate limitata. In apartament locuieste un cuplu, domnul fiind autonom nu are nevoie de ingrijire. Orarul de munca: de L pana V de la orele 8.00 pana la orele 13.00. Salariu: 1200 RON / luna. Persoanele interesate sunt rugate sa ataseze CV pe email si sa prezinte cazier.

 • program de luni pana vineri 8 h de la ora 07:00-15:30(30 de min reprezentant pauza de masa).firma serioasa din Aviatiei angajeaza o doamna pe postul de femeie de serviciu la birouri salariul este de 2000 ron pe una carte de munca bonuri de masa si concediul de odihna platit.suntem in zona aviatiei.ne doprim pe cineva din apropiere pt a ii fi mai usor sa ajunga la noi

 • Ofer servicii de curatenie si deratizare. Pt informatii suplimentare contactati -ma la nr. de tel: 0735018420.

 • curatenie, barbati pentru maturat platforma, strans hartii, in incinta unui depozit de ciment in zona Glina. Salariul 2000 lei in mana, contract de munca. Program 8 ore/zi L-V,

 • Caut menajera pentru casa tip duplex cu un etaj si mansarda in Pipera-Voluntari, foarte aproape de rondul Mc Donald's/OMV. Ofer 170 lei (curatenie de întreținere+ calcat), o data pe săptămână. Casa este minim mobilata. Doresc recomandări. Tel 0729996184

 • Caut să fac menaj 1 zi pe săptămână sâmbăta

 • Caut o persoana pentru menaj-curatenie-calcat etc 5 zile pe saptamana 7-8 ore pe zi aproximativ.Venit net de la 1700 ron/luna

 • Familie romana cu 5 copiii cautam doamna adventista sau reformista pentru ajutor in casa/copii,in Austria/Wiena . Mai multe detalii prin mesaj.

 • Caut o fata sau domnisoara menaj curatenie,pentru mai multe detali la telefon.

 • Caut să fac menaj 1zi pe săptămână sâmbăta

 • Angajez menajera 2, 3 zile pe saptamana, sau zilnic program scurt, in functie de disponibilitate, detalii la telefon: 0745656891.

 • Am un copil de 1 an si jumatate

 • Salveaza cautarea