Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Menaj Bihor

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 50 / 20

 • Firma specializata in curatenie angajam personal pentru clientii din Oradea- zona borsului, Rogerius, centru . . Program de lucru 8 ore de luni-vineri. Salarizare atractiva 2000 lei net cu posibilitate de castig suplimentar, bonusuri pentru realizari, echipament de lucru , masina de firma ,instructaj periodic gratuit ,cafea dimineata , respect si multe alte beneficii. Permis de conducere constituie avantaj. Persoanele cu varsta pana la 45 de ani le promovam pentru echipa operativa ,cele peste la locatii fixe. Detalii suplimentare la interviu. Va asteptam in echipa myclean.

 • Ofer un loc de munca unei femei care nu are unde sa locuiasca (mai amarata) . Tre sa faca servicii de menaj! ofer si salariu!

 • Firma cauta persoane serioase si harnice pt curatenie la case si birouri full time si/sau part time. Detalii la nr.tel 0749807859 L-V 08:00-15:00

 • caut femeie pentru menaj si mancare in casa si curte in Biharkerestes . ofer mancare ,cazare, salar. max 50 de ani. nr tel:0733146454

 • Profesional Academy cauta o doamna responsabila care sa mentina curate salile de teorie si salile de practica in cadrul centrului de formare profesionala. Program de lucru: 4 ore / zi de luni pana vineri Salar net 660 lei.

 • Angajez persoana pentru firma de curatenie full time. Cerințe: - dorința de a munci intr-o echipa prietenoasa - disponibilitate de a lucra in echipa sau individual - permis de conducere constituie un plus. Beneficii: - contract de munca pe perioada nedeterminata - mașina pentru deplasări - echipament de lucru - posibilitatea de avansare - bonusuri de performanța

 • Caut o persoana serioasa pt curatenie ..informatii

 • Angajez menajeră pentru pensiune în Sânmartin pentru perioada iunie – august. Informații la telefon

 • Angajam personal curatenie intr-o cladire de birouri. Program flexibil, salariu negociabil. Asteptam CV-ul dumneavoastra.

 • caut colaborare Fata pentru bucatarie-gatit Nu este nevoie de experienta. De ce o persoana mai tanara? -deoarece colegialitatea si tineretea in care ai fost obisnuit ramane o echipa de care nu te poti desparti prea curand. Activitate: servicii casnice de bucatarie - gatit si preparare preparate culinare de casa . - gatit - preparare alimente - utilitati casnice usoare de bucatarie Descriere Activitate: Ai gatit sau ai pasiunea de a invata sa gatesti ori sa experimentezi practic activitati culinare de gatit ? Esti binevenita intr un cadru placut, elegant, rafinat, amplasat in locatia linistita a unui apartament curat, ingrijit, modern cu toate dotarile necesare unui imobil. Nu este nevoie de experienta ci numai dorinta de a efectua simple activitati culinare de bucatarie si preparate culinare numai de tine stiute ! acum si aici le poti prezenta in practica Despre mine... ce pot sa spun, tanar, marketer si programator ( junior) cu un program incarcat , de dimineata de la primele ore si pana seara. Deci dupa o intreaga zi de activitate online in vederea promovarii firmelor si paginilor web prefer pe cineva care sa se poata ocupa de partea bucatariei. Beneficii: Poti invata puterea marketingului online digital si iti poti forma rapid o noua cariera in domeniul, poate cel mai cautat de pe mapamond : Publicitate ! cu salarizari si venituri ce pot atinge flexibil comisioane de pana la 3000 eur . lunar Cum ? - promovand magazine online, firme, afaceri mici si mari, saloane cosmetice, agentii travel sau aviatie, imobiliare sau auto. etc. Program: program flexibil de 2-3 ori saptamana. fara un orar anume

 • Caut o doamna serioasa pentru curățenie in Tărian pe termen lung. O data la 2 saptamani, curatenie generala

 • Angajam femei pentru curatenie in Oradea. Iti oferim : - salariu motivant + bonusuri - ore suplimentare platite - promovare in functie de rezultate - instruire pentru activitatea prestata - contract de munca pe perioada nedeterminata Atributii: - asigura activitatea de curatenie din zona indicata - intretine curatenia folosind aparatura mecanizataprogram full time sau part-time Cerinte : - aspect ingrijit - persoana serioasa si muncitoare - experienta constituie un avantaj! Pentru mai multe detalii, va stam la dispozitie la telefon.

 • Angajam femeie de serviciu pentru curatenie birouri , program de lucru 5 ore / zi; 3 zile pe saptamana.( L-V). Salarizarea se discuta la interviu.

 • Firma, situata pe Calea Borsului nr.31 cautam femeie serioasa pentru curatenie la birouri cu jumatate de norma. Va rog sa atasati CV la mesaj.

 • detin experienta si dau calitate foarte buna in orice tip de curatenie generala, lucrez si in wekeend doar la 15 lei ora , sunt cu multa indemanare la luru,detin pasiune multa si lucru facut bine Va multumesc de intelegere

 • Domn 44 ani, fac menaj si gătesc pentru persoane ocupate.

 • Societate comerciala angajam persoanl cu 8 ore.Mai multe detalii la numarul de telefon 0773714921.

 • Persoana fizica autorizata ofer servicii de curatenie in apartamente, case, vile, birouri etc..... Pretul este 25 lei pe ora. Puteti sa ma sunati (sau mesaj) la nr. de tel. 0722636788 sau 0720018050.

 • Caut loc de munca curatenie la scari

 • Salveaza cautarea