Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Vrei notificari in timp real pentru anunturile favorite?
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Menaj Brasov

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 50 / 20

 • Angajam personal curatenie Brasov, sedii banci si birouri

 • Societate comerciala angajează operatori curatenie(femei). Relații la tc 0755068165.

 • Avem posibilitate de a oferi cazare. Candidatul ideal: -sa asigure igiena si curatenia zilnica a fatadei celor 2 cabane, camerelor, holurilor, toaletelor, casa scarilor, a curtii interioare si foisorului . -raspunde de lenjeria si prosoapele pe care le are in gestiune. -spalat, calcat lenjerie si prosoape -foloseste cu atentie detergentul si solutiile dezinfectante conform diluatiei pentru bai, gresie, faianta, chiuvete, pardoseala si mocheta. -raspunde de starea si pastrarea maturilor, carpelor, ustensilelor pentru curatenie pe care le are in dotare. -verifica si raspunde de inventarul pentru fiecare camera la plecarea turistului. -uda si intretine cu atentie florile din dotarea cabanelor si din incinta acestuia. Cerinte: -Seriozitate, punctualitate. Responsabilitati/ Beneficii: -Program 8 h/zi -Concediu: 20 zile lucratoare/ an -Posibilitate cazare -Salariu motivant

 • - locație Brașov (necesită deplasări ); - salariu minim (1400 lei); - program luni - vineri; - daca nu răspund trimiteți un mesaj.

 • VA ROG CITITI BINE ANUNTUL !!! Locul de munca este disponibil din luna : Septembrie 2019 — pe termen nelimitat ! VA ROG CITITI BINE ANUNTUL !!! SE ACCEPTA DOAR FEMEI LA PENSIE (dar in putere), PENSIONATE ANTICIPAT, PENSIONATE PE CAZ DE BOALA SAU CU PENSII SAU AJUTOARE DIN STRAINATATE !!! Firma este in parcul industrial din Ghimbav - sediu de birouri/vestiar/sala mese/bai. Se asigura transport din Brasov cu autobuzele firmei. Se lucreaza cate 2 femei/schimb, practic munca se imparte in jumatate. Acum lucreaza o singura d-na si se descurca ok. Se platesc 1800 lei in mana, cu posibilitate de crestere !!! Se lucreaza 8 ore/zi de la 6.30-14.30 de luni-vineri. Nu se face carte de munca.....va iau asociata in firma si asa aveti dreptul sa munciti fara a pierde pensia anticipata sau alte venituri din tara sau din strainatate !! Locul de munca pe tremen lung! Cerinte : - disponibilitate pe termen mediu/lung - doamna/domnisoara aspect placut - harnica,muncitoare si mai ales serioasa. - nu se accepta persoane de e.t.n.i.e

 • Angajam agent curatenie, femei,Rasnov, part-time

 • Angajam ospatar/ ajutor ospatar, se ofera cazare si masa gratuit, contract de munca pentru o perioada nedeterminata si salariu atractiv + alte bonusuri si beneficii. Pentru mai multe informatii va rugam sa ne contactati la 0744608393.

 • Familie cu 2 copii (10 si 12 ani), angajam menajera interna. Sarcini: tot ce presupune o locuinta. Locuim la curte.

 • Menajera pentru apartamente in regim hotelier – ANGAJARI URGENTE Firma Rent4Conform (https://www.rentforcomfort.com) angajeaza urgent menajere pentru intretinerea si curatenia mai multor apartamente in regim hotelier. Cerintele postului: - Sters praful, spalat baia si bucataria, aspirat, Schimbat lenjerii si prosoape, spalat pe jos dupa fiecare eliberare de apartament de catre client (Apartamentele sunt dotate cu echipamente si produse de curatenie (aspirator, mop + galeata, lavete, solutii curatenie). Constituie avantaj: - Experienta anterioara in regimul hotelier - Permis de conducere Categoria B constituie avantaj (Se va deconta combustibilul pentru transport intre locatii) - Recomandarile de la locurile de munca anterioare. Conditii de lucru: - Contractul de munca se poate incheia pe perioada nederminata 8 ore/zi SAU pe numar de interventii in apartamente. - Asigurarea transportului intre locatii/curatatorii (pentru lenjeriile si prosoapele folosite de clienti)

 • REGINA MARIA angajeaza menajera si infirmiera pentru spitalul din Brasov. Rețeaua de sănătate REGINA MARIA și-a câștigat poziția de lider pe piața medicală românească datorită calității serviciilor oferite și grijii permanente, manifestate atât în interiorul companiei, față de angajați, cât și în exterior, față de pacienți și parteneri. Responsabilitati menajera: - Asiguri curatenia si igienizarea zonelor cu si fara paturi si a spatiilor comune din spital si/sau din ambulatoriu, in conformitate cu regulile, procedurile interne si circuitele functionale. - Curati si dezinfectezi saloanele, incaperile sanitare, salile de interventie si cabinetele de consultatii; - Mentii curatenia uzuala a spatiilor comune, inclusiv coridoare, scari, etc; - Respecti si asiguri conformitatea cu normele de asepsie si antisepsie; - Gestionezi eficient si responsabil materialele si consumabilele cu care lucrezi. Responsabilitati infirmiera: - Acorzi sprijin pacientilor privind igiena corporala, satisfacerea nevoilor fiziologice, mobilizare; - Esti principalul responsabil in circuitul lenjeriei; - Esti principalul responsabil in circuitul alimentelor. Asteptam CV-ul tau pe adresa de email sau datele de contact daca iti doresti sa faci parte din echipa REGINA MARIA. Pentru detalii ne puteti contacta la numarul 0739 844 035

 • Angajam ingrijitoare in clinica privata, full time/doua schimburi

 • Tipul de curatenie si tarife PRETURI CURATENIE GENERALA Garsoniera de la 330 lei Apartament 2 camere de la 400 lei Apartament 3 camere de la 500 lei Apartament 4 camere de la 600 lei Case /vile < 200 mp de la 8 lei/mp Case/ vile > 200 mp = 7 lei/mp CURATENIE DE INTRETINERE Garsoniera: 150 -250 lei Apartament 2 camere: 250- 350lei Apartament 3 camere: 350 – 500 lei Apartament 4 camere: 400 – 600 lei Vile sub 200 mp: 3.5 – 5 lei / mp Vile peste 200 mp: 4 – 6 lei / mp CUTATENIE SEDIU FIRMA In functie de suprafata intre 1 – 6 lei / mp CURATENIE DUPA CONSTRUCTOR In functie de suprafata intre 1 – 6 lei / mp SPALAREA GEAMURILOR In functie de suprafata intre 2 – 5 lei / mp EXECUTAM CURATENIE PENTRU SCARI DE BLOC De la 5 lei / apartament ABONAMENTE CURATENIE Garsoniera: 350 Lei / 2 interventii / luna Apartament 2 camere: 450 Lei / 2 interventii/luna Apartament 3 camere: 550 Lei / 2 interventii/luna Apartament 4 camere: 650 Lei /2 interventii/ luna PENTRU INFORMATII SI PROGRAMARI VA STAM LA DISPOZITIE LA URMATOARELE NUMERE DE TELEFON: 0746148040, 0744366738 https://www.facebook.com/serviciu.curatenie.brasov Tarifele sunt informative, sunt negociabile in functie de marimea suprafetelor si ritmicitatea lucrarilor. Compania isi rezerva dreptul de a modifica tarifele fara notificari prealabile.

 • Ofer unei studente,serioasa,aspect fizic placut,manierata,1800 lunar,menaj usor si masa'j relaxare,,fara experienta,de trei ori pe saptamana,flexibil,in centru,ofer seriozitate,te invit !

 • pentru masa-j de relaxare ,o d-na sau d-ra,cu/fara experienta,aspect fizic placut,ingrijita,serioasa,program flexibil,de comun acord,15oo-luna,seriozitate maxima si discretie.

 • Îți cauți de munca ,dar nu ai calificare ? Te simți respinsă la interviuri ca ești prea Invarsta sau ne calificata ?Te ajutam noi ! Căutam camerista harnică și serioasă ,oferim salariu atractiv ,cazare(unde este nevoie ) și masa . Telefon :0268339906 0722381210

 • program flexibil,de 3 ori/sapt,preferabil orar 22-06, pentru masa'j de relaxare,o d-na aspect fizic placut,central,ofer si cer seriozitate,1600 ron/luna,plata la zi.

 • Caut o d-na sau d-ra ,serioasa,feminina,manierata,pentru menaj usor si masa.j relaxare,central,plata la zi,seriozitate,te invit ! 0799.18.88.31.

 • Doresc o d-na serioasa,placuta,feminina,menajera personala,detin locuinta de vacanta,central,in week-end, de vineri seara pana luni dimineata,ofer cazare,masa,1600 ron/luna,plata pe week-end,seriozitate.

 • cu program part-time,doresc o doamna,placuta,sensibila,aspect fizic placut,menajera personala,preferabil orar 21-07,plata pe loc,150 ron,ofer si cer seriozitate.

 • Ofer unei d-ne sau d-re,placuta,feminina,part time,un venit complementar,menaj usor si m.asaj,zona centrala,domn serios,manierat,te astept. o799.18.88.31.

 • Salveaza cautarea