Vrei sa primesti notificari de la Romjob?
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Vrei notificari in timp real pentru anunturile favorite?
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Menaj Ilfov

 • Anunturi promovate (Vizualizare toate)

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 50 / 20

 • Complex Rezidential Ambasad'Or Home din Otopeni, Str. Drumul Odaii nr. 27, angajeaza camerista cu norma intreaga, 1 masa calda in fiecare zi. Detalii suplimentare la numarul de telefon : 0799.102.501

 • Ne extindem echipa si angajam Agent Store Service, care va lucra intr-un centru comercial de renume din Balotesti. Ce ne dorim de la tine? - sa fii o persoana serioasa si muncitoare. - sa stii sa lucrezi independent. - sa ai disponibilitate pentru program full-time Atributiile tale vor fi: - etichetarea produselor la raft; - verificarea preturilor; - aranjarea marfii pe raioanele specifice -introducere de date minime in system; - experienta nu este obigatorie, dar reprezinta un avantaj Ce iti oferim la schimb? - salariu bun + tichete de masa + decont transport; - ore suplimentare platite; - training gratuit in primele 2 saptamani de la angajare; - contract de munca pe perioada nedeterminata, program de lucru de 8 ore pe zi de luni pana vineri. Suntem un angajator care oferă șanse egale și încurajează pe toată lumea să aplice, inclusiv femei și minorități.

 • Handyman angajează 6 agenți de curățenie interior/ exterior pentru noul centru comercial din zona Balotești. Dacă consideri că ești o persoană activă cu înclinații către curățenie, acum ai ocazia să te alături echipei numărul 1 de profesioniști în domeniu. Pentru detalii suplimentare, nu ezita să ne contactezi la : 0799012109 Îți oferim un pachet salarial foarte atractiv, bonusuri în funcție de realizări și evaluări, echipament de protecție, scule și ustensile de ultimă generație, precum și un mediu de lucru plăcut la un program de 8 h / zi + 1 ora pauza de masa. Suntem un angajator care oferă șanse egale și încurajează pe toată lumea să aplice, inclusiv femei și minorități. Handyman este mai mult decât un simplu job! Te așteptăm în echipă!

 • Tegado Investment SRL Angajam femeie de serviciu program zilnic de la ora 08:00 la 16:00 salariul 1800lei net + tichete masa, dorim seriozitate, decontam transportul. Locatia este jud. Ilfov, Pantelimon, str. Gradinarilor nr. 1D. Contact: 0722589500.

 • Firmă de curățenie oferim servici pt asociatii proprietari, birouri spații comerciale ,incepere imediat în anumite situații suntem disponibili sămbata și duminica.

 • Familie serioasa , angajez menajera cu experienta . Program de L-V. 8 h pe zi . Salariu 2700 lei pe luna . Locatia : Pipera. Tel: 0721 750 857. Rugam seriozitate .

 • Familie serioasa cautam menajera cu experienta, harnica pentru menaj saptamanal, part-time, in zona Gradina Zoologica, Iancu Nicolae, Voluntari la o casa de 250 mp (parter, etaj si mansarda). Oferim 250 RON/zi.

 • Menajera cu experiență și recomandări,caut familie pentru menaj.Disponibila 2zile pe săptămână.Experienta 10 ani la familii.Bragadru. Cornetu,Bucuresti zona Cora Alexandriei si împrejurimi.Multumesc.

 • Doamna casatorita serioasa fac menaj familii (fara animale) calcat articole imbracaminte fara lenjerie, cabinete stomatologie, birouri mici dimensiuni.

 • Luni si Vineri 8 ore / zi 1000 net + acordare concediu si toate sarbatorile legale. Casa Pipera, 2 persoane, acces usor Ratb sau maxi-taxi

 • Angajez menajera pentru menaj usor, eventual si calcat (fara gatit si spalat), 3-4 zile pe saptamana. Familie de intelectuali, 3 adulti, fara copii mici sau batrani in ingrijire. Dorim colaborare pe termen lung cu o persoana seriosa, de incredere, punctuala. Experienta poate fi un avantaj.

 • ANGAJAM INGRIJITOR CURTE ZONA MOGOSOAIA. PERMIS DE CONDUCERE CATEGORIA B. VARSTA MAXIMA ADMISA 55 ANI. SALARIU NET 2000LEI + CAZARE SI MASA. TEL: 0723.587.633 Va rog sunati intre orele 9:00-17:00.

 • Cautam femeie sau barbat de curatenie zona Cernica pentru ansamblu rezidential.

 • Cautam menajera cu experienta pentru o vila din zona Pipera-Tunari Program L-V 8:00-14:00 Salariu atractiv Carte de munca. Atributii: curatenie casa si ingrijit curte, spalat, calcat. Cerinte: experienta, cu recomandari, activa si disponibila pentru colaborare pe termen lung.

 • Sc Pm Technic Elements Srl- punct de lucru Domnesti Ilfov angajeaza femeie de serviciu pentru asigurarea curateniei in incinta locatiei. Cerinte: Persoana discreta si amabila Spirit de ordine si observatie Atentie la detaliu Descrierea job-ului Asigura zilnic curatenia in spatiile interioare (birouri, grupuri sanitare, sala de mese, spatii comune, etc.) conform ordinii si orarului stabilit; Asigura suportul in cazul organizarii de evenimente interne (ex: intalniri de sfarsit de an, organizarea de evenimente pentru clientii societatii); Asigura zilnic curatenia in spatiile exterioare stabilite; Asigura rezervele de consumabile pentru grupurile sanitare si sala de mese si sesizeaza seful direct in cazul in care apar deficiente; Participa la curatenia generala a imobilului Beneficii: Program de lucru : 4 h/zi Conditii placute de desfasurare a activitatii Bonuri de masa Asigurare medicala PM TECHNIC ELEMENTS produce, importa si distribuie produse si accesorii pentru PVC, lemn si aluminiu.

 • Caut sa lucrez ca menajera o data pe saptamana. Pentru o familie serioasa.

 • Salveaza cautarea