Vrei sa primesti notificari de la Romjob?
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Vrei notificari in timp real pentru anunturile favorite?
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Menaj Mures

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 50 / 20

 • 2

  Candidatul ideal - harnica, punctuala, discreta; - abilitate de a lucra in ritm alert si atentie la detalii; Descrierea jobului Responsabilitati: - asigurarea curateniei in spatiul comercial si in anexe; - colectarea si debarasarea gunoiului si evacuarea acestuia la rampa. Beneficii: - oportunitate de angajare pe termen lung - salariu fix+bonuri de masa - spatii moderne de lucru Prin transmiterea cv-ului dvs sunteti de acord cu preluarea si prelucrarea informatiilor personale, ce vor fi accesate de persoanele responsabile cu procesul de recrutare in cadrul companiei CASA RUSU. Informatiile din CV vor fi utilizate numai in scopul recrutarii, vor ramane confidentiale si vor fi stocate timp de 1 an. Prin transmiterea datelor dvs. personale sunteți de acord cu utilizarea acestora in scopul recrutarii in cadrul companiei CASA RUSU. Daca aveti intrebari, nelamuriri sau doriti sa accesati, corectati sau stergeti datele personale, va rugam sa ne anuntati.

 • 2

  Firma de curatenie ,cautam d-na din Tg.Mures,pt.angajare,loc de munca stabil,program de 8 ore,de la 7 - 15 ,de luni pana vineri .Informatii la telefon.0725896530

 • 1

  caut persoana pentru curateni la casa PROGRAM FLEXIBIL CONTACT : - 0730580789

 • 1

  Responsabilități: - curăță spațiile din Rezidență și din zona aferentă (spații verzi, alei); - igienizează spațiile comune, grupurile sanitare și spațiile exterioare; - răspunde de ordinea şi curățenia din Rezidență. Cerințe: - persoană harnică, ordonată și responsabilă; - atitudine prietenoasă, optimistă, orientată spre clienți; - atentă la detalii. Se oferă: - contract de muncă pe termen lung; - salariu competitiv; - mediu de lucru modern în care se răsplătește performanța; - masa de prânz în cadrul Rezidenței; - transport gratuit asigurat cu microbuzul rezidenței, dus-întors, din Tîrgu Mures și Iernut. Locație: Rezidența Valea Izvoarelor, Sat Valea Izvoarelor, Comuna Sânpaul, Jud. Mureș. Pentru informații: telefon 0722 185 214, Anca Ursu, e-mail sau pe profilul de facebook.

 • caut doamna sau domnișoara pentru a face curățenie la domiciliu aștept mesaj cu poza va rog

 • Efectuez curățenie săptămânală în Târgumureş sau fac menaj part time. Gătit, cumpărături, igiena corporală pentru vârstnici. Sânt ő doamnă serioasă de încredere şi cu experiență.

 • 1

  Societate comerciala angajam persoana pentru curatenie (femei),cu norma intreaga 8 ore zi de luni pana vineri.Mai multe detalii la numarul de telefon 773714921 .

 • 1

  Suntem aici pentru a construi o rețea de sănătate care să arate comunității în care trăim că ne pasă de oameni în mod autentic. Rolul tau este de te asigura că pacienții au parte de îngrijire în cele mai curate și sigure spații. Ai un impact pozitiv în starea de bine și confortul pacientului. Esti gardianul tăcut și perseverent care protejează sănătatea tuturor celor care ne trec pragul. Responsabilitati: - Cureţi şi dezinfectezi cabinetele medicale, încaperile sanitare, sălile de recoltare; - Menţii curaţenia uzuala a spatiilor comune, inclusiv coridoare, scări etc.; - Respecţi şi asiguri conformitatea cu normele de asepsie şi antisepsie; - Gestionezi eficient şi responsabil materialele si consumabilele cu care lucrezi.

 • 1

  Echipa de profesioniști de la LunaCleaning își extinde echipa! Daca vrei sa faci parte dintr-o echipa care crede in munca, in performanta si in „lucrul bine făcut” suna la 0745858330! Detalii: * PROGRAM DE LUCRU 8H * TRANSPORT DECONTAT * SALARIUL PLATIT LA TIMP * POSIBILITATE DE AVANSARE IERARHICA * BONUS LUNAR DE RANDAMENT

 • Salveaza cautarea