Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Munca in strainatate

 • Anunturi promovate (Vizualizare toate)

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 50 / 20

 • Duc grupuri de fete sau doamne la mare sau la munte gratuit,rog seriozitate,sofer cu auto personal.Braila.sau orice oras din tara.0746361542.

 • Ofer locuri de muncă săptămânal în Anglia,Scoția și Irlanda .Oferte disponibile în restaurante ,takeaway-uri chinezești ce conțin cazare și masă asigurate de angajator .Salariile medii pentru începători și pentru persoanele cu experiență se discută în particular .Acceptăm bărbați ,femei și cupluri indiferent de nivelul de engleză al fiecăruia.Mai multe detalii în privat.

 • Caut dulgheri si ferari pentru plecare in olanda contract direct cu angajatorul se lucreaza 8 ore pe zi plus ore extra salariul 510euro la 40 de ore plus bani de concediu plus asigurare.conditii de cazare singur in camera internet gratuit casa utilata cu tot ce este necesar.se pleaca cite 3/4 la o masina unul dintre colegi este necesar sa vorbeasca engleza sau germana mai multe detalii la numarul de tel.0726031758.

 • Elvetia, cluburi de lux, cautam fete carismatice, cu personalitate placuta, motivate si pricepute in arta seductiei, cu varsta peste 18 ani. Infowhatsapp0041762786037. Cele mai bune castiguri din Europa.

 • barbat 47 ani vorbitor avansat limba germana scris ,citit si engleza conversational experienta in comert,turism bun cordonator si organizator menegerial caut loc de munca in germania ,austria,elvetia,olanda,belgia zonele unde se vorbeste limba germana rog agentile,intermediarii, excrocii sa se abtina in a ma contacta tel. 0040744980098

 • Recrutam pe perioada lunga: femei, barbati si cupluri la fabrica de impachetat telefoane in SK. Plecari asigurate saptamanal din Tg.Mures. Limita de varsta: 18-45 de ani. Clinic sanatos. Flexibilitate de a lucra in schimburi. Asigurat: cazare 2-3-4 pers/camera. Transport de la cazare-fabrica si retur asigurat. Echipament de lucru. Cu contract de munca, asigurare medicala. Se lucreaza in 2 schimburi, program 8 ore cu posibilitate la ore suplimentare. Pachet salarial atractiv. Bonuri de masa. Bonus de prezenta. Pentru mai multe informatii ne puteti contacta la urmatoarele nr. de telefon: 004.0751.533.444 sau 004.0745.971.524.

 • Societate de transport italiana cu sediu la sud de Milano, angajiaza sofer profesionist , pentru TIR cu prelata si cunostinte de mecanica ,posibilitata de angajare in Italia sau Romania, cu urmatoarele cerinte : Permis auto categoria C si E Atestat sofer profesionist transport marfa Cartela tahografica Fara cazier judiciar Fara antecedente rutiere grave ( penal sau cu permis suspendat) Contract de munca in Italia sau Romania Iteresatii trimitere curriculum vite dettagliato e-mail :

 • Angajam sofer profesionist pentru TIR si mecanic cu bune cunostinte de mecanica ,posibilitata de angajare in Italia, cu urmatoarele cerinte : Permis auto categoria C si E Atestat sofer profesionist Card tahografic Vizita medicala si aviz psihologic

 • Cautam 2 persoane pt o ferma de vaci Oferim 9.15 pt incepatori 10.30 pt cei cu experienta (brut),24 de zile de concediu pe an se lucreaza 190 de ore 6 zile cu 2 liber se lucreaza 8.5 ore pe zi.ne gasiti la nr 0743169223

 • Cautam muncitor ferma pt mulsul vacilor pt mai multe detalii sinati la 0743169223

 • Club in Elvetia cautam noi colege DescriereElvetia, cluburi de lux, cautam fete carismatice, cu personalitate placuta, motivate si pricepute in arta seductiei, cu varsta peste 18 ani. Infowhatsapp0041762786037. Cele mai bune castiguri din Europa.

 • Ești tinara de 18+, te consideri sexy,extrovertită si fără prejudecăți ? Îți poti schimba viața in mai bine! Idea-Bar in Elveția îți oferă cistiguri substanțiale ,permis de lucru legal in Elveția intr-un mediu sigur,luxos si civilizat.info auf whtsapp 0041795020602

 • Firmă de plasament a forțelor de muncă oferă posturi de chelneri, barmani, bucătari și cameriste. Limba engleza sau greaca de vorbit la un nivel elementar este necesara și un minim de experiența în domeniu. Se oferă cazare și masa plus salariu și tips lunar. Solicitantii sa trimita CV-uri in limba engleza si o fotografie personala. NU SE PERCEP COMISIOANE!

 • Locuri vacante de cameriste! Trimiteți un CV și o fotografie.tel: 0035799909656

 • Post vacant de receptionist pentru Hotel de capacitate mare în Cipru. Trimiteți CV-ul dumneavoastră și vă vom contacta.

 • Angajam sofer TIR pentru curse Franta - Luxemburg. Se lucreaza in deplasare 3 luni in Franta cu 3 saptamani pauza in Romania sau 2 luni Franta cu 2 saptamani pauza in Romania. Salariu fix in Romania + diurna. Eperienta ca sofer in comunitate este esentiala si reprezinta un criteriu principal de selectie pentru acest post. Se lucreaza pe Mercedes Actros in stare excelenta de functionare.

  Repostat automat
 • Elvetia, cluburi de lux, cautam fete carismatice, cu personalitate placuta, motivate si pricepute in arta seductiei, cu varsta peste 18 ani. Infowhatsapp0041762786037. Cele mai bune castiguri din Europa.

 • Salveaza cautarea