Trimite unui prieten

Trimite

Angajam ingrijitoare varstnici in Germania cu contract legal

Valabil din 03.09.2019 10:31:37
Descriere

Lucreaza cu noi in Germania ca ingrijitoare varstnici!
Cerinte: limba germana, experienta in ingrijire (se ia in considerare si experienta din familie)
OFERIM: Salariu si bonusuri atractive, contract legal, suport telefonic permanent si suport organizatoric din partea Managerului de Contract. GRATUIT: transport dus-intors, cazare, masa, asigurare medicala privata.
Suna sa stabilim interviu sau sa iti oferim alte detalii: 0772 203 291 .

Sunt de acord cu prelucrarea datelor mele personale pentru a putea primi oferte pentru postul de supraveghetor de la Promedica Care Sp. z o.o. cu sediul la Varsovia (00-807) Al. Jerozolimskie 94, Polonia.
Va informam cu privire la posibilitatea de retragere a consimtamantului in orice moment trimitand un e-mail sau prin telefon la numarul: +40316302347, sau in scris la adresa: Aleje Jerozolimskie 94, 00-807 Varsovia, Polonia sau personal. Retragerea consimtamantului nu va afecta legalitatea prelucrarii, care a fost facuta pe baza consimtamantului inainte de retragerea acestuia.
Administratorul datelor dvs. personale este Promedica Care Sp. z o.o. cu sediul la Varsovia (00-807) Al. Jerozolimskie 94, Polonia.
Datele dvs. personale vor fi procesate pentru a va oferi oferte de locuri de munca in calitate de ingrijitor persoane varstnice. Informatii complete privind protectia datelor personale ale dvs. le gasiti pe site-ul

Anunturi recomandate

Mesaj
Adauga CV

Fisierele acceptate sunt: doc, docx, pdf cu o marime maxima de 10Mb.

    Maria S.

    Vezi toate anunturile
    Anuntul e salvat ca favorit!
    Anuntul a fost sters de la favorite!