Vrei sa primesti notificari de la Romjob?
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Vrei notificari in timp real pentru anunturile favorite?
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Munca in strainatate Bucuresti

 • Anunturi promovate (Vizualizare toate)

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 50 / 20

 • 1

  Angajator privat din Cipru, prin reprezentantul din Romania, - firma autorizata - ofera 6 contracte de munca pentru jobul de muncitoare la curatatorie chimica ( toate tipurile de lenjerie ) si 2 contracte pentru jobul de soferi pentru domni detinatori de permise de conducere cat B si C . Conditii de acceptare a aplicatiilor din Repulcica Moldova : pasaport biometric moldovenesc, seriozitate la locul de munca, caractere bune, fara vicii , varsta minima 25 de ani – maxima 30 ani, infatisare placuta. In cazul soferilor este necesara cunoasterea minimala a limbii engleze sau greaca si experienta . Se ofera : cazare foarte buna – doua persoane intr-o camera , aer conditionat la locul de cazare ca si la locul de munca, utilitati complete la bucatarie. Salariu este de minim 1000 E/ luna pentru muncitoare ; minim 1300 E/luna/ pentru soferi. Asigurarile sociale si medicale sunt platite de angajator. Plecarea la locul de munca se face in baza vizei legale de munca ce se elibereaza nominal de catre Ministerul de Interne din Cipru. Contractul de munca este de maxim 4 ani. In acest caz, documentele necesare obtinerii vizei de munca vor fi comunicate aplicantilor la cererea acestora. Pentru aplicantii din Romania : nu se impun conditiile mai sus enuntate. Rugam seriozitate in constituirea aplicatiilor.

 • 4

  Cursuri de calificare in meseria de crupier cazinou, cu predare in limba engleza/germana/franceza (terminologie specifica meseriei). Cursurile pot fi individuale sau in grupe de min 5 cursanti, cu oportunitati de angajare dupa absolvire. Preturile si durata variaza, in functie de numarul si tipul de jocuri invatate, dar si de varianta aleasa (grupe/individual) Certificat de aptitudini recunoscut internaational.

 • Experienta necesara in lucru cu masini si camioane mai ales in diagnoza computerizata. Diploma in domeniul tehnic de mecanic auto sau mecanic de camioane experienta minimum 2 ani in domeniu Program de lucru flexibil ( se poate lucra si sambata). salariu de la 15€ brut/ ora + beneficii (bonus lucru in weekend si anual, beneficii pentru copii, transport gratuit de la cazare la locul de munca in Belgia). CV in engleză la adresa

 • 2

  Caut Meserias,Zidarie ,Tencuiala Asiguram ,cazare precum si ajutor la obtinerea documentelor de rezidenta. Pentru mai multe informatii 004915175513737.

 • 1

  Nu exista taxe sau comisioane! Angajatori Germani selectează o persoana bărbat cu vîrsta cuprinsa intre 20-50 de ani in domeniul Horticol in Germania. Cerințe: -Vorbitor de limba Germana nivelul A1. -Experienta dovedită in acest domeniu de activitate(horticultura). -Experienta in mici lucrări de construcție. -Carnet de conducere categoria B. -Voința de a lucra -Serozitate -Punctualitate. Se oferă: -Contract de munca pe perioada nedeterminata direct cu angajatorul German -Salariul de 11 Euro BRUT,cazarea inclusa. -Concediul anual de 30 de zile. Pentru detalii si trimiterea Cv-ului va rugam sunați la numărul de telefon:0771130918,in intervalul orar de luni-vineri intre orele9.00-19.00.Mulțumim! Va rugam sunați daor persoanele cu experienta in domeniu si vorbitoare de limba Germana.Mulțumim! Succes!

 • 7

  Se cauta persoane serioase, responsabile, cu experienta, dornice de munca, in diferite sectoare Cum ar fi: - constructii (betonieri, tamplari, dulgheri, instalatori, zidari,electricieni, etc) - domeniul naval (prelucrare lemn) - instalatori, electricieni, sudori cu experienta in energie eoliană - persoane experimentate in izolarea acoperișurilor cu bitt-um Se cere limba engleza, germana sau olandeza la nivel B1-B2. Plata se face saptamanal prin transfer bancar, Depinzand de calificare si experienta fiecaruia Se stabileste plata pe ora de lucru. Se asigura cazare!!! Contractul se semneaza in Olanda sau Germania. Fiecare angajat este luat in evidenta i se face numar social si asigurare. In agricultura (sere de legume și fructe) și depozite angajam bărbați, femei și cupluri. Posesia de permis auto și cunoașterea limbii engleză constituie un avantaj. Cei interesati pot trimite CV la adresa de mail mai jos mentionata. Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ne contactati pe adresa de mail: Tel/whatsaap. 0040727650433 In speranța unei colaborări !

 • Tehnician sisteme de securitate cu expeienta de lucru in sisteme de curenti slabi solicit angajare in domeniul electric de preferat curenti slabi (alarmare la efractie / incendiu, CCTV, control access, LAN, HVAC) Cunostinte in operare PC, BIM360, Autodesk Limba engleza Posesor masina Posed scule pentru orice proiect de curenti slabi si MT BSN VCA NEN3140 GPI Installatie

 • 4

  Un salariu cuprins intre 1,500 si 2,000 EUR pe luna este oferit persoanelor cu varste cuprinse intre 18 si 55 de ani care au un nivel bun/ foarte bun de engleza si care doresc sa lucreze in Nursing Homes din Anglia. Salariul este de 8,5 lire pe ora si se lucreaza doar 4 zile pe saptamana (12 ore pe zi). Angajatorul britanic ofera training pentru aceste posturi precum si cazare gratuita in primele 2 luni de sedere in Anglia. Asteptam cu interes CV-urile dvs. in engleza.

 • WORK INTERMI EXPERT angajează pentru client din GEREMANIA- santier civil. 7 ZIDARI CU EXPERINTA PE ZIDARIE APARENTA SI COSMETICA PLECARE URGENTA!!!! Salariu: 9 euro/ h; Transport și cazare asigurata; Experinta obligatorie; Pentru mai multe detalii sunati la: 0726.850.665 sau lasati mesaj privat.

 • 2

  Quanta Resurse Umane recruteaza Sudori si Lacatusi pentru o companie ce opereaza la nivel mondial în proiectarea, furnizarea și ridicarea structurilor complexe din oțel. SUDORI Cerinte: Experienta in sudura cu sarma plina - 135; Experienta in tabla groasa de 30 mm; Cunostinte temeinice de sudura multistrat; Obligatoriu autorizatie valabila. Responsabilitati: Se sudeaza tabla; Se lucreaza in hala cu temperatura controlata; Executa platforme maritime pentru industria petroliera; Disponibilitate pentru program prelungit. Beneficii: Salariul este de 13,5 EUR net/ora; Se asigura cazarea, transportul si o masa pe zi; Contract de munca pentru 1 an, cu posibilitate de prelungire. Va exista o proba de lucru in Bucuresti (zona Vulcan) ce va implica sudura cu sarma plina, vertical si orizontal. LACATUSI Cerinte: Cunostinte temeinice de desen tehnic; Interpreteaza, citeste si executa dimensiunile cotate intr-un desen de executie; Calificare in domeniu – avantaj; Nu este necesar sa cunoasca o limba straina; Capabil sa lucreze independent, de la citirea planului tehnic pana la executia finala a piesei. Responsabilitati: Se lucreaza in hala cu temperatura controlata; Executa platforme maritime pentru industria petroliera; Disponibilitate pentru program prelungit. Beneficii: Salariul este de 13,5 EUR net/ora; Se asigura cazarea, transportul si o masa pe zi. Contract de munca pe 1 an, cu posibilitate de prelungire. Va exista o proba de lucru in Bucuresti, zona Vulcan. Pentru detalii: 0731.099.805 Datele cu caracter personal pe care ni le transmiteti, vor fi prelucrate cu scopul de a va ajuta la identificarea unor posturi potrivite, pentru care sa aplicati. Aceasta include trimiterea CV-ului dvs catre posibilii angajatori, mentinandu-va informat cu privire la viitoare oportunitati de munca prin metodele de comunicare furnizate de catre dumneavoastra. Conform Regulamentului European 2016 /679, ati fost informat(a) ca, in orice moment, veti avea dreptul de a accesa datele dvs. cu caracter personal, dreptul de a rectifica datele dvs. cu caracter personal daca datele sunt incomplete sau inexacte, dreptul de a restrictiona prelucrarea datelor cu caracter personal (in cazul in care respectiva restrictie este justificata din punct de vedere legal) dreptul de a depune o plangere la autoritatea de supraveghere pentru protectia datelor si dreptul de a solicita incetarea prelucrarii datelor cu caracter personal in orice moment prin transmiterea unei cereri scrise la adresa de email:

 • 24

  Plecare rapida! Daca iti doresti sa lucrezi intr-o echipa dinamica, cu un salariu avantajos, si o plecare rapida poti pleca acum prin noi la fabrica de zahar in Suedia la ambalat, etichetat zahar. Salariul incepe de la 2600 euro + posibilitate de ore suplimentare. Cazare gratuita. Vei beneficia de: -cazare asigurata si platita de firma angajatoare, inclusiv cheltuielile de intretinere -contract de munca incheiat direct cu angajatorul strain pentru o perioada nedeterminata -asigurare medicala -dezvoltare si avansare pe plan professional O masa calda la pranz Dreptul la pensie si alocatie Indrumare si consiliere permanenta din partea echipei noastre; Dezvoltare si avansare pe plan profesional; Echipament de lucru asigurat; Se lucreaza 8 ore pe zi, 40 de ore pe saptamana, in doua schimburi, cu posibilitatea de ore suplimentare, care vor fi platite dublu. Pentru mai multe detalii va rog sa sunati la 0758738360 sau 0741364552 sau 0752855425 sau 0751965917. Cristea Nicoleta

 • 15

  Societate acreditata ITM , angajeaza pentru fabrica de produse cosmetice din Norvegia, in Bergen. Salariul de 2300 de euro. Beneficii: -Contract de munca -Asigurare medicala -Cazarea gratuita -O masa calda la pranz -Majorari salariale anuale; Concediu de odihna; Ajutor si consultanta in vederea deschiderii unui cont bancar si a indeplinirii altor fomalitati; Indrumare si consiliere permanenta din partea echipei noastre; Echipament de lucru asigurat; Cerinte: -Cazierul judiciar este obligatoriu; -Sa fiti apt fizic -Sa fiti serios si disciplinat, sa va respectati colegii; -flexibilitate, dinamism, tenacitate; Se lucreaza 8 ore pe zi, 40 de ore pe saptamana, in doua schimburi, cu posibilitatea de ore suplimentare, care vor fi platite dublu. Pentru mai multe detalii va rog sa sunati la 0758738360 sau 0741364552 sau 0752855425 sau 0751965917. Cristea Nicoleta

 • 7

  Fabrica de mezeluri Germania- Hamburg, angajează personal. Se lucreaza la banda , 8 ore pe zi, 5 zile pe saptamana - ambalare, sortarea și etichetarea produselor. Salariul net este de 1600 euro/luna, se oferă cazare gratuită, asistență medicală și o masa pe zi inclusa. Exista posibilitatea de a efectua ore suplimentare, care vor fi plătite în funcție de performanțele fiecăruia. Plecarea se face în 5 zile de la semnarea contractului. Mai multe detalii puteți obține la nr. de contact 0753.388.806. Andreea.

 • 40

  Recrutam urgent femei si barbati, cupluri sau grupuri pentru depozit farmaceutic, in oras Manchester, Anglia. OFERTA SALARIALA: -se ofera 1700 Lire net/luna, dupa 3 luni salariul se renegociaza in functie de implicare si interesul acordat+al 13-lea salariu -program de lucru 1 schimb, 8h/zi, L-V -orele suplimentare se platesc dublu sau transformate in concediu. PERIOADA CONTRACTUALA: -contract pe perioada nedeterminata PACHET DE BENEFICII: - cazare gratuita in conditii bune, 1 / 2 persoane maxim in camera, TV in camera, minifrigider, conexiune la internet - masa calda/zi (pranzul) - transportul asigurat cu autocarul de la locul de cazare la locul de munca si invers - asigurare medicala pe toata perioada contractului Experienta si cunoasterea limbii nu sunt necesare. Pentru detalii suplimentare sunati la urmatoarele numere de telefon 0757 962 968 / 0758 738 052 / 0753 506 025 de Luni-Vineri intre orele 08:30-16:30, Popa Alexandra.

 • 30

  Firma elvetiana angajeaza: muncitori necalificati parchetari , zidari ,faiantieri,zugrav,electricieni Se lucreaza 8 ore pe zi ,5 zile pe saptamana cu posibilitatea de a efectua ore suplimentare platite dublu. Salariul 2750 EURO / Net / Luna Se ofera cazare gratuita langa locul de munca. Contract pe perioada nedeterminata cu perioada de proba 3 luni. Pentru mai multe detalii sunati la 0741516869.Cristian

 • 7

  Buna ziua! Dorim sa va informam ca firma Chaplin Solutions isi va redeschide activitatea in curand. Prin urmare, va invitam sa vizionati anunturile noastre cu privire la locurile de munca in Franta. Pentru mai multe informatii cu privire la oferte sau la orice aspect informational,ne puteti contacta la numerele de telefon afisate In anunturi. Multumim si va uram o zi frumoasa in continuare! Companie cu capital francez avand sediul in Bucuresti angajeaza SOFER PROFESIONIST categoriile CE pentru transport marfa supermarket-uri, in Franta ( Aix en Provence) Beneficii: • Cazare si transport asigurate de angajator; • Contract pe perioada nedeterminata in Romania, cu detasare 6 luni in Franta si cu posibilitate de prelungire a acestei detasari; • Salariu: 1500-2700 euro net/luna pentru 169 ore/luna + ore suplimentare + tichete de masa (echivalentul „cosului de masa” din Franta); • Salariul pentru o luna intreaga variaza in functie de competente Cerinte • Permis de conducere categoriile CE (experienta manevrare remorca) • Atestat marfa, card tahograf • Experienta in domeniu minim 5 ani • Limba franceza si engleza, nivel conversational • Avantaj experienta internationala Este foarte important sa puteti lucra in echipa dar si sa fiti autonom, adica sa fiti capabil sa va descurcati si singur, sa aveti o buna conditie fizica, sa fiti serios si responsabil. Contact de L-V, intre orele 09:00-18:00 0753066555 (Mihaela) 0753066444 (Elena)

 • 1

  Buna ziua! Dorim sa va informam ca firma Chaplin Solutions isi va redeschide activitatea in curand. Prin urmare, va invitam sa vizionati anunturile noastre cu privire la locurile de munca in Franta. Pentru mai multe informatii cu privire la oferte sau la orice aspect informational,ne puteti contacta la numerele de telefon afisate In anunturi. Multumim si va uram o zi frumoasa in continuare! Companie cu capital francez avand sediul in Bucuresti angajeaza FINISORI - AMENAJARI INTERIOARE IN FRANTA Beneficii: • Cazare si transport asigurate de angajator; • Contract pe perioada nedeterminata in Romania, cu detasare 6 luni in Franta si cu posibilitate de prelungire a acestei detasari; • Salariu: 1500-1800 euro net/luna pentru 169 ore/luna + ore suplimentare + tichete de masa (echivalentul „cosului de masa” din Franta); ! Salariul pentru o luna intreaga variaza in functie de competente Cerinte: • Experienta minim 2 ani in amenajari interioare (gresie, faianta, glet, linoleum, zugraveli etc.); • Detinerea unei diplome de calificare; • Permis de conducere categoria B reprezinta un avantaj; • Avantaj experienta in Franta; • Avantaj limba franceza si engleza,nivel conversational; Este foarte important sa puteti lucra in echipa dar si sa fiti autonom, adica sa fiti capabil sa va descurcati si singur, sa aveti o buna conditie fizica, sa fiti serios si responsabil. Contact de L-V intre orele 09:00 - 18:00 0753066444 (Elena) 0753066555 (Mihaela)

 • Nu exista taxe sau comisioane! Agentie selectie personal cu sediul in Marea Britanie reccruteaza personal medical pe pozitii ca ;infirmiere,infirmieri,asistente medicale,asistenti medicali pentru Angajatori din Marea Britanie . Cerinte: -Calificari in acest domeniu. -Experienta dovedita in acest domeniu intre 1-3 ani in functie de pozitie. -Lmba engleza OBLIGATORIU la un nivel intre B1-C2 in functie de pozitie; -Pentru anumite pozitii ca Domiciliary Care Workers carnet de conducere categoria B. -Doua referinte de la ultimele locuri de munca. Se ofera: -Contract direct cu Angajatorii din Marea Britanie -Suport profesional pe toata durata perioadei de angajare -Cazare asigurata pentru multe dintre pozitii de Angajatori(contracost variabil in functie de locatie). -Salariu de 9,20 lire pe ora la 17 lire pe ora in functie de pozitie. -Alte benefici. Pentru detalii suplimentare si pentru stabilirea unui interviu va rugam sunati la numarul de telefon:0771130918,de luni-vineri in intervalul orar 9.00-19.00.,simbata 9.00-14.00.Multumim!

 • 2

  Pentru o companie din zona Koekelare suntem in căutare de zidar. Clientul nostru se ocupa cu construcția caselor noi, fundații dar și renovări. Ce așteptăm de la dumneavoastră: * engleza la nivel conversațional * minim 3 ani de experiența in domeniu * citirea desenelor tehnice * cunoașterea dulgheriei este un plus * permisul de conducere la fel, un plus Ce oferim: * salariu competitiv, începând de la 15.314 E brut/ora (2051 E/luna pentru 38 ore/săptămână lucrate) * un job cu program întreg și posibilitatea contractului pe perioada nedeterminata * chirie pentru 95 E/săptămână (apa, electricitate și internet incluse) * o primire călduroasă din partea echipei Axintor Detalii: +32 58 620 200, birou Veurne, persoana de contact Cornelia

 • Pentru o companie care este producător de mașini agricole, suntem în căutare de sudor semi-automat. Sarcini zilnice: Ca sudor semi-automat asamblați mașinile agricole. Începeți de la planurile tehnice și sudura semi-automata. Puteți lucra cu un cilindru și o macara montata pe perete iar dacă aveți experiență cu stivuitorul este un plus. Se cere: * educație în industria metalului * limba engleza la nivel conversațional * Experiență intre 2-5 ani în domeniu * permisul de conducere este un plus Agenția noastră poate oferi chirie și transport - contra cost. ( 95 E/săptămână cu utilități și internet incluse ) Detalii: + 32 51 212 065, birou Roeselare

 • Salveaza cautarea