Vrei sa primesti notificari de la Romjob?
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Vrei notificari in timp real pentru anunturile favorite?
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Munca in strainatate Bucuresti Sector-3

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 50 / 20

 • Cautam persoane calificate in domeniul constructiilor pentru Belgia.Se incheie contract de munca in baza legislatiei belgiene ,salarizarea inepand de la 10 euro pe ora in functie de experienta dovedita.Deasemenea cazarea si hrana sunt asigurate in conditii decente si sunt parte din beneficii.Detinerea permisului auto reprezinta un avantaj.Transportul pana in Belgia este asigurat de catre firma.Plecarea estimata este in jurul datei de 01 iulie .Relatii la telefon 0788987565 Adrian.

 • 1

  Angajam urgent electricieni pentru santierele din Strainatate si Romania . Informatii la tel 031 42 56 076.

 • 4

  Angajez instalatori sanitari , instalatori centrale termice și șef șantier cunoscător italiană și instalații industriale civile , pentru producție . Obligatoriu pentru toți să știe să citească și să lucreze după plan și cît de cît italiana . Cazarea asigurată , salariul confidențial ! ANTI ALCOOL !! Pentru toate informațiile , care vă interesează ,sunați la numărul : 00393498575471 , persoana de contact Denis , ( angajatorul , este român ) !

 • Stim cat este de greu sa gasiti cel mai bun personal in care sa aveti incredere si pe care sa va puteti baza.Asiaticii sunt persoane muncitoare,constiincioase, responsabile si usor adaptabile. LGD Recruitment vine in intampinarea dvs.,ajutandu-va sa angajati personalul de care aveti nevoie,la cele mai mici costuri. Pentru mai multe detalii,apelati la nr de tel.afisat sau lasati in mesaj datele dvs.de contact si va sunam noi.

 • 3

  cautam: - muncitori necalificati pentru depozit central kaufland cehia, praga.si olomouc - muncitor calificat, motostivuitorist pentru cehia, praga.si olomouc - muncitori necalificati pentru depozit curierat, cehia, praga.si olomouc - doar persoane de sex masculin, cu varste cuprinse intre 18-40 ani cerinte: - disponibilitate de a lucra in : program: : 06:00-16:45 . -18.30-05.30 - limba straina nu este obligatorie. oferim:  - contract de munca, posibilitate de prelungire pe perioada nedeterminata. - asigurare medicala inclusiv - salariu atractiv, oferit saptamanal pentru cheltuieli de intretinere, diferenta pe data de 25 a lunii. mai multe detalii sunati la numarul de tel: romania, intre orele 10:00-23:00. +420603937739 cehia

 • Cautam tehnicieni, sudori si strungari cu experienta si limba italiana pentru zonele TOSCANA si BERGAMO, tara Italia dupa cum urmeaza: - 2 tehnicieni intretinere utilaje mecanice in fabrica. Oferim salariul de 1550 euro, program 8 ore pe zi si cazare asigurata - 2 sudori (sudura normala -electrica- cu electrod). Oferim salariul de 1550 euro, program 8 ore si cazare asigurata - 1 tehnician mecanic-strungar - care sa lucreze ca tehnician si strungar manual. Oferim salariul de 1900 euro, program 8 ore si cazare asigurata. (acest job este pentru zona Bergamo, Italia) Nu este obligatorie diploma, insa experienta si limba italiana sunt conditii obligatorii. Orele extra sunt platite suplimentar. Rambursam dupa inceperea activitatii parte din transportul catre Italia, iar drumul de la cazare pana la locul de munca este asigurat de catre societate. Cei care indeplinesc conditiile si sunt interesati sunt rugati sa apeleze numarul 0753122111 de luni pana vineri in intervalul orar 11.00 - 17.00.

 • Doresc angajament pentru o firma pe șantier în Germania.Responsabilități specifice postului.Am experiență de lucru în Germania ca Polier și Șef de șantier.

 • Locuri disponibile la o ferma de morcovi si praz in Olanda. Lucru incepe de pe data de 8 Iunie. Se accepta doar tineri CU EXPERIENTA intre 18 si 25 de ani, inclusiv grupuri sau cupluri. Salariul porneste de la 7 euro / ora si poate creste in functie de randament. Plata se face saptamanal. Programul de lucru este de 9 ore pe zi, optional si Sambata. Firma ofera gratuit: - Asistenta la obtinerea actelor necesare pentru a lucra in Olanda - Asistenta la gasirea cazarii. - Echipament de lucru Rugam ca cei fara experienta sa nu ne contacteze ! Tel. +31633015677 ( disponibil si pe Whats App ) 0720729263

 • 18

  Angajam personal pentru ingrijire batrani ( Badante ) in nordul Italiei, zona - Milano, Bergamo, Lodi, Cremona, Piacenza, Pavia, Brescia . Oferim : CONTRACT ITALIAN, Cazare, mancare si SALARIU de la 800 - 1200 €uro . CERINTE : SERIOZITATE MAXIMA, Experienta minim 6 luni cu cel putin una din urmatoarele boli : Altzhaimer, Parkinson, Diabet, Dementa senila...... Imobilizati la pat. Se cere spirit de colaborare, limba italiana vorbit mediu, , stare buna de sanatate fizica si psihica. Este necesara depunerea C.v-ului cu FOTO, varsta intre 29 - 59 ani. PRIORITATE au persoanele cu experienta in acest domeniu, care au mai lucrat in Italia. Va rugam sa cititi cu ATENTIE ANUNTUL !!! NUMAI DACA INTRUNITII CERINTELE atasati CV-ul dvs cu foto si nr.telefon ! Va multumim pentru colaborare !

 • 2

  Oferim: - salarii intre 460 si 700 Euro / saptamana ( net) - curs de 2-3 zile pentru a-i intrui pe oameni cum se lucreaza in Olanda; - cazare gratis ( singur in camera ), casele arata f bine; - scule de mana; - scule electrice; - echipament de munca; - masina si combustibil gratis; - ajutor in obtinerea documentelor necesare ( cont bancar, BSN, VCA ) - posibilitatea de a lucra cu ZZP ( salariile sunt intre 27 si 32 Euro / ora ) - posibilitatea de a lucra aproape oriunde in Olanda; Cerinte: - nivel bun de engleza; - permis de conducere; - experienta de minim 6 luni. - calificari ( certificate ), care sa nu fie mai vechi de 2-3 ani;

 • 1

  Acest tip de ingrijitor este acea persoana care are grija de “copii” cu nevoi speciale si anume: dificultati de invatare, dificultati in vorbire, autism, sindromul Down, etc. Nu cred ca mai este nevoie sa specific faptul ca si aici ne trebuie un nivel bun al limbii engleze pentru a lucra cu acest tip de rezidenti. Munca in acest sector nu se desfasoara in azile ci in centre special, unde numarul de rezidenti variaza intre 1 si 10. Si aici, ca si in azil se lucreaza in schimburi si ideal ar fi ca aplicantul sa poata lucra, prin rotatie, orice tura. In ceea ce priveste beneficiile si cerintele, sunt exact la fel ca si la infirmierii din azile; acceptam si barbate si femei, plata este la fel, cazarea la fel, etc. Actele de care candidatii au nevoie in momentul in care ajung in UK sunt explicate la punctul “A”. Informatii generale, valabile pentru orice candidat: ● Fiecarui candidat, cand ajunge in Anglia i se va face cazier de Anglia care se numeste DBS. Acest DBS se obtine doar cu 2 acte de identitate si doavada de adresa ( de aceea cerem CI + Pasaport + Permis de conducere sau extras de cont bancar ); ● Orice candidat o sa plateasca taxe in Anglia ca si orice cetatean Britanic. Informatii despre cate taxe se platesc, ce anume este gratis si asa mai departe se gasesc pe urmatorul link, direct de pe site-ul Guvernului Britanic: https://www.gov.uk/income-tax-rates ● Nu avem locuri de munca part-time, doar full-time; ● Nu putem sa ajutam candidatii cu bilete de avion sau bani de mancare; ● Toti candidatii trebuie sa aiba absolut toate documentele mentionate in primul email, altfel nu avem cum sa le facem cazierul de UK si fara cazier de UK nu pot lucra in acest domeniu; ● Toti candidatii trebuie sa vorbeasca engleza. Daca cineva nu poate comunica in engleza, nu are cum sa se inteleaga cu rezidentii si nu isi poate face treaba; ● Oricarui candidat I se va comunica din timp unde si cum trebuie sa ajunga in UK, astfel incat sa poata sa-si planifice plecarea. ● Niciun candidat nu incepe sa ne trimita acte inainte sa ii trimitem noi o oferta de munca; ● Nu asteptam candidatii in aeroport. Le dam adresa exacta, le explicam cum si cu ce pot ajunge la destinatie, insa nu ii preluam din aeroport; ● Orice candidat, in momentul in care ajunge in UK trebuie sa aiba un numar de telefon pe care sa poata fi contactat. ● Tinem in permanenta legatura cu cei care pleaca. In cazul in care apar probleme ( absolut nimic in aceasta viata nu e perfect ) trebuie sa ne anunte imediat si le remediem. Poate pierd un avion, poate pierd un autobuz, poate intarzie, poate lipseste o incuietoare la usa de la cazare, poate nu gasesc o adresa; indiferent de problema, ne suna si toate problemele au rezolvare atata timp cat exista comunicare si acest lucru trebuie mentionat foarte bine inca de la inceput fiecarui candidat. Suntem aici sa-I ajutam, nu sa ne batem job de absolut nimeni.

 • 10

  Angajam servanti pompieri, cu sau fara experienta Bucuresti, Mobilitatea postului: Locatie stabila Tip job: Full time SC SENZOR POMPIERI SRL - COD CAEN 8425 avizata ISU BIF cu SPSU P 3 - angajeaza 24 persoane cu calificarea de servanti pompieri / cond. autosp. categ. C ( cu sau fara experienta ) !!! OBIECTIVE tip P 1 - P 2 in Municipiul Bucuresti !!! - obiectiv ISOVOLTA, sector 3, Bucuresti; - obiectiv zona Militari, statia de metrou Pacii, sector 6, Bucuresti, PROGRAM: 12/24 - 12/48, 24/72 ore. Conditii bune de munca si de salarizare. - contract individual de munca pe perioada nedeterminata; - certificat de calificare servant pompier; - stabilitatea jobului in cadrul obiectivului ( contract 3-5 ani ); - salariu pe card, lunar banca Transilvania si bonuri valorice de masa ( fara intarzieri nejustificate ); - concediu de odihna 21 de zile; - gratuitate transport METROREX; - echipament de serviciu si de interventie modern. Rugam seriozitate !!! DETALII: TEL. NR..: 0733.063.448 / 0727.767.840 si la interviu . Va asteptam !!! Rugam seriozitate maxima !!!

 • 1

  In Olanda se face zidarie aparenta, care nu are nicio legatura cu zidaria care se face in Romania si anume: sunt 5-6 stiluri diferite a aseza caramizile una peste alta. Casele nu se tencuiesc dupa ce sunt construite caramizile, deci trebuie sa se lucreze foarte curat astfel incat sa se vada frumos modelul facut. Zidaria aparenta se mai face in Belgia, Germania si Anglia; cei care au mai lucrat intr-una din aceste tari posibil sa aiba idee despre zidaria aparenta. Cazamizile cu care se lucreaza au urmatoarele dimensiuni: 20 cm x 10 cm x 6,5 cm. In perioada de iarna, exista aproximativ 2-3 saptamani in care nu se lucreaza, cand temperatura in Olanda scade sub 4 grade Celsius. In rest se lucreaza tot timpul. Pentru acest job avem nevoie ca oamenii sa aiba macar un minim de experienta in constructii. Chiar daca au lucrat la interioare sau rigips sau salahori, au fost pe un santier de constructii si au macar o mica idee. Nu putem angaja pe cineva care toata viata a lucrat intr-un birou pentru ca este f putin probabil ca acea persoana sa se descurce. Ce ofera angajatorul: - Scolarizare pentru cei care nu au experienta in zidarie aparenta. Aceasta scolarizare depinde de fiecare candidat cat dureaza; cu cat candidatul invata mai repede, cu atat iese mai repede la munca. Scolarizarea se face de obicei la locul de cazare ( exista o hala unde toata ziua se face practica cu un professor. Se construiesc ziduri dupa modelul care o sa le fie explicat ). De obicei, pentru cine a mai pus man ape o mistrie, scolarizarea dureaza 2-3 saptamani. Cine nu a mai lucrat ca zidar posibil sa trebuiasca sa stea vreo 4 saptamani in scoala. Scolarizarea nu este gratis; aceasta se plateste cand candidatul incepe sa primeasca salariu, i se retrag in fiecare luna cate 250 Euro pana cand suma totala este acoperita. Intrucat dorim ca fiecare candidat sa iasa cat mai repede din scoala, cu cat invata mai repede, cu atat au mai putin de platit si anume: ● Pentru 1-2 zile de training – Gratis; ● Pt. o saptamana de training – 300 Euro; ● Pt. 2 saptamani de training – 650 Euro; ● Pt. 3 saptamani de training – 1050 Euro; ● Pt. 4 saptamani de training – 1500 Euro. De retinut faptul ca fiecare candidat, in momentul in care ajunge in Olanda, la cazare, este testat. Daca respectivul stie ce are de facut, a doua zi este pe santier, nu mai sta in scoala deloc. Interesul fiecaruia este sa vedem candidatii pe santier; - Cazare gratis; atat pe durata scolarizarii cat si dupa scolarizare; - Taxele platite de catre angajator, inclusiv asigurare de sanatate; - Masina de serviciu; - Loc de munca garantat dupa terminarea scolii ( daca este cazul ); - Contract pe termen lung; - Diploma de zidar; - Salariu conform productivitatii: Foarte atragator (detalii la telefon)

 • Caut meseriasi sau echipa pentru placari polistiren in Germania.Pentru detalii relatii nr. contact 01742085137- Robert.

 • Lacatus si Sudor plastic 14 ani experiena , caut de lucru in strainatate. Germania, Olanda, sau Belgia Vorbesc Engleza, Franceza , Germana. Pt Olanda am VCA, BSN , asigurare si card.Pt Germania am asigurare si card. Am carent auto B si masina personala Telefon 0771-260.173

 • 3

  AB2PRO angajeaza pentru santiere din regiunea Rhone-Alpes : 1 echipa de 2 sau 4 instalatori Cerinte: . - seriozitate - vehicul propriu pentru deplasarea in Franta (Necesar pentru deplasarea de la santier la cazare si mai ales pentru uzul personal în zilele libere) Acte necesare pentru angajare : Buletin de identitate, copie certificat de nastere (Modelul nou UE), extras bancar (cont euro) Va oferim: - Condiții contractuale franceze - Orele nelucrate datorita intemperiilor, sunt platite - Cazare garantata si gratuita - Taxe si impozite platite de noi - Salariu competitiv, în functie de experienta (1900 € - 2400 € net) Daca sunteti interesati, va puteti depune candidatura pe pagina Facebook Ab2Pro Romania (Messenger), e-mail sau completati formularul de mai jos (click pe link) : https://goo.gl/forms/4MBuzX9cCp2STFYC2

 • Infirmierii la domiciliu sunt acei infirmieri care locuiesc in aceeasi casa cu persoana / persoanele de care au grija ( in unele cazuri – 10% - pot avea grija de 2 batrani, in 90% din cazuri au grija de o singura persoana). Acesti infirmieri, pe langa faptul ca trebuie sa aiba grija de acel batran ( schimbat pampers, ajutat sa manance, stat la povesti, etc) trebuie sa faca si curatenie prin casa, sa pregateasca si masa, probabil sa calce, deci sa aiba grija si de casa, nu face doar ingrijire. Infirmiera are 2 ore libere pe zi si se lucreaza in fiecare zi. Pentru acest tip de job cautam femei care sa aiba minim 6 luni experienta lucrat si care poate fi dovedita cu referinta/e, femei care sa vorbeasca foarte bine limba engleza ( intrucat o sa locuiasca singure cu persoana de care au grija, nu acceptam persoane cu nivel scazut al limbii engleze ). Ca si remuneratie, salariile pleaca de la £450 si ajung pana la £600 pe saptamana. In functie de cat de dificila este persoana de care o sa aiba grija sau in functie de cat de bolnava, salariul poate creste pana la suma mentionata anterior. Cand candidata ajunge in UK o sa aiba o saptamana de training, platit de angajator. Pe durata cursului vor avea cazare gratis la hotel. Dupa curs incep munca; atata timp cat lucreaza, chiria si mesele sunt gratuite. Transportul din Romania in Anglia este platit doar de candidat, noi nu asiguram niciodata transportul; Pe durata scolarizarii o sa-I trebuiasca bani de mancare. Femeile care vor lucra live-in o sa lucreze 2-3 luni, dupa care isi vor lua 1-2 saptamani pauza, se duc acasa, se relaxeaza putin si apoi se pot intoarce. Ca si locatii in UK, pot fi aproape peste tot in Anglia. Nu discutam de tot teritoriul UK, doar England. Nord – Liverpool, Sud – Bournemouth, Est – Norwich, Vest – Bristol ( in acest perimetru ). Nu avem locuri de munca in Londra. Actele de care avem nevoie au fost mentionate in primul email si in contractual de colaborare. Actele de care are nevoie candidata cand o sa fie in UK: a) NINO – national insurance number – numar de asigurare sociala. Acesta se obtine cu programare la Job Centre Plus – 0044 800 141 2075 doar dupa ce candidata ajunge in UK. Orice candidat poate lucra pana la 3 luni fara acest NINO, deci fiecare are destul timp sa-l obtina dupa ce incepe munca. b) Card bancar in UK – acesta de asemenea se obtine doar in UK. In cazul in care se intampina dificultati in deschiderea unui cont, putem sa ajutam noi candidatii sa obtina un cont.

 • 2

  Agenție Engleză mediere:  Angajează personal femei,bărbați,cupluri pentru angajatori din Marea Britanie la locuri de munca ca operatori depozite de diverse produse amplasate în locații ca:ex (Londra) Responsabilități ale candidatului: - depozitarea produselor     - manipularea produselor  - verificarea mărfii si a produselor din stoc.  -mutarea diverselor produse din magazii în depozite.  -selectarea,etichetarea si ambalarea produselor din depozite.    Se lucrează full time,Nr ore pe săptămână:40 ore.(orele suplimentare se plătesc conform legislației în vigoare din Marea Britanie)    Beneficii : -contract de munca semnat Uk pe perioada nedeterminata.  -. Salarizare de la 8,5 Lire /ora.  - Plata se efectuează săptămânal(în fiecare vineri),cel tîrziu în ultima zi lucrătoare din  saptamina.  -Metoda de plata Cec sau Transfer Bancar.  -Concediu anual  20 de zile.  -Asigurare medicala plătită de angajatori.    Cerinte : - vîrstă cuprinsă între 18- 48 ani .    -NIVELUL  DE VORBIRE A LIMBII ENGLEZE MEDIU /CONVERSATIONAL - CERINTA OBLIGATORIE PENTRU OBTINEREA JOBULUI!!( -NIVELUL de vorbire a limbii  engleze va  fi testat înainte de a ajunge în Uk..    Cazare: Apartamente,Case ,costurile diferă de la oraș la oras între 280-310 Lire /luna.   (în această sumă este inclus depozitul returnabil cu anunțarea cu 4 saptamina înainte de plecare,plata chirii /saptamina si taxa broker ului imobiliar care va va aștepta la aeroportul unde ajungeți va va conduce la domiciliu apoi prima dată va merge cu dumneavoastră la depozitul unde veți lucra).    Transport ROMANIA-MAREA BRITANIE  ,este plătit de CANDIDAT. Pentru detalii sunați la numărul de telefon: ATENTIE!!: NU SE PERCEP TAXE SAU COMISIOANE DE LA APLICANTI!!    SERIOZITATE -SE SUSTIN TREI TESTĂRI DE VORBIRE A LIMBII ENGLEZE!!

 • Postul de munca este ca zidar, cu caramida aparenta. Program: Luni-Vineri 6:00-15:00 sau 7:00-16-00 Programul este in functie de lucrare​. Daca este nevoie se pot face ore suplimentare. Plata: 11,25 euro net/ora. Salariul se da odata la 4 saptamani. Saptamanal se ofera un avans de 200 euro. Norma de munca pentru o zi este de 450 caramizi zidite. Cazarea: Este asigurata si platita integral de catre angajator. Stau 1 sau maxim 2 persoane in camera, 5 sau 6 persoane in casa. Echipament: Candidatul trebuie sa aiba propriul echipament de munca (salopeta si bocanci), de asemenea sa aiba uneltele de munca de baza (mistrie, ciocan, etc.) Transport: Transportul din tara pana in Olanda este asigurat de fiecare candidat. La locul de munca se ofera transport, se fac echipe de cate 4 persoane si se ofera o masina la fiecare echipa. Cerinte: 1. Candidatul trebuie sa fie cunoscator de limba engleza (nivel mediu conversational), sau sa detina permis de conducere. 2. Candidatul trebuie sa stie a lucra si sa aiba experienta cu acest tip de zidarie. Atentie! ​​ In cazul in care un candidat nu este suficient de pregatit pentru a lucra la nivelul de calitate care este cerut de catre constructor, acesta va urma niste cursuri de pregatire pentru zidarie aparenta. Scolarizare: Durata scolarizarii este de 1,2 sau 3 saptamani maxim, in functie de cat de repede se ridica candidatul la standardul necesar. Pe toata perioada scolarizarii candidatul va beneficia de cazare gratuita si de un avans saptamanal de 150 euro (bani care o sa fie retrasi esalonat din urmatoarele 2 salarii).

 • Job Description: We are looking for health care assistants in Banchory, Aberdeenshire Job Offer * Salary of £8,75 to £9 / h ( depending on experience ) * Contracted hours - 36 / week * Overtime available * Day and night shifts * Accommodation provided at £55 / week ( bills will have to be paid ) * English B1 * Experience - not necessary

 • Salveaza cautarea