Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Munca in strainatate Sibiu

 • Anunturi promovate (Vizualizare toate)

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 50 / 20

 • Cautam personal necalificat fabrica hartie igienica in Bonn. Se ofera cazare gratuita , instruire la locul de munca , contract de munca pe o perioada nedeterminata, Se lucreaza 8 ore pe zi de luni pana vineri. Se pot face ore suplimentare care sunt platite dublu. Salariul este de 1600 euro /luna . Pentru mai multe informatii suplimentare va rugam sa sunati la nr de telintre orele 9-17 de luni pana vineri.

 • Descrierea postului: -actiuni de prelucrare a pieilor naturale la scurt timp dupa sacrificare -confectionat materie prima -operat produse din piele sarata umeda, de mai multe culori care vor fi pregatite pentru comercializare -pieile vor fi trasate mecanic -este o munca de dificultate redusa -firma dateaza de peste 100 de ani in industrie -se lucreaza intr-un singur schimb de dimineata Cerinte: -Este nevoie de o echipa formata din 6 persoane (Cel putin 2 vorbitori de limba engleza si detinatori ai permisului de conducere) -Atentie si rabdare in indeplinirea sarcinilor -Persoana cu experienta in munca intr-o fabrica de productie (textile, tabacarie,marochinarie) - Cunostinte de limba engleza -Permis de conducere cat. B (de preferat) Oferta: - Salariul de 10,25 euro brut/h – 1300-1350 euro net /luna (suma neta dupa ce sunt achitate chiria si asigurarea medicala) -Plata salariului se efectueaza saptamanal. -Asigurare locuinta -Transport asigurat la locul de munca Pentru mai multe detalii va rugam sa ne contactati la numarul de telefon 0786-240067 sau trimiteti CV-ul pe adresa de e-mail - si va contactam noi.

 • program de lucru de luni pana vineri de la 9-17 salariu motivant

 • Avem locuri disponibile! Plecari imediate din toate localitatiile din Rmania! Pentru interviu si detalii, sunati intre: 9.00-13.00h si 14.00-16.00h sau lasati un nr. de tel. pe mesaj. Turele sunt de minim 3 Luni consecutiv, la cerere si mai mult. Cerem si oferim seriozitate si corectitudine ! *Oferta: Venit de la: 1450 eur/Brut/Luna, asigurari si Wko incluse. Cazare si masa gratuita. Venitul se primeste din doua in doua saptamani in mana de la familie, direct. Comision legal doar in Austria. *Cerinte: Doamne: -cu varsta intre 25-60 ani din toate judetele tarii, nivel lb. GERMANA: propozitii simple; COMUNICATIV! si experienta in treburile casnice si/sau INGRIJIT persoane. Tel. 0753 11 88 00 Firma are sediul in Austria, peste 13 ani de activitate si peste 4000 locuri de munca oferite cu contract! Ne gasiti pe: -Facebook: Erich Lahner u. Simona Lahner - Seniorenhilfe -Web/Google: Erich Lahner Seniorenhilfe, Salzburg.

 • Joburile sunt cu incepere imediata si sunt localizate in Caithness, Marea Britanie. Salarizare incepand de la 8.21 lire/ora; Cazare asigurata; Experienta nu este necesara, veti face training la job; Se accepta si cupluri; Cautam persoane motivate si responsabile; Limba engleza la nivel minim! NU se achita comision in tara!

 • Angajez sofer pe comunitatea europeana pentru autoutilitara 3.5 tone,necesita doar categoria B,cunostinte de limba germana sau engleza nivel mediu Se lucreaza pe teritorul Germaniei in proportie de 90%.Se accepta doar persoane care au mai condus autoutilitare pana la 3.5 tone sau macar au cunostinta despre ele.Se fac intre 10000-15000 km pe luna.90% din curse pe timp de zi. Puteti depune cv - ul pe mail .Salariu se va negocia .Rog seriozitate.

 • Angajez șofer categoria b vorbitor de limbă germană pt curse Romania - Germania , și se mai sta și în Polonia cate 2-3 zile ,detalii m ai multe la telefon.

 • Selectam personal ( doar badante femei ) pentru locuri de munca ingrijire batrani in nordul Italiei, zona Milano, Bergamo,Lodi, Cremona, Piacenza, Pavia, Brescia. Oferim : contract italian, cazare, masa si salariu de la 800 €uro !!! Cerinte : seriozitate maxima, experienta minim 6 luni , spirit de colaborare, limba italiana vorbit minim,stare buna de sanatate fizica si psihica. Batranii sufera de cel putin una din urmatoarele boli : altzhaimer, parkinson, diabet, dementa senila, imobilizati la pat. Se cere depunerea c.v-ului cu foto, nr.contact, varsta intre 29 - 57 ani. prioritate au persoanele cu experienta in acest domeniu si care au mai lucrat in Italia. Va rugam frumos sa cititi cu atentie anuntul !!! Numai daca intrunitii cerintele atasati cv-ul dvs cu foto si nr.telefon !!! Multumim pt colaborare, ne puteti contacta zilnic de luni - sambata intre orele 10-20 la nr de telefon 0762952072 referintele de la alte locuri de munca anterioare sunt obligatorii, in caz contrar va rugam nu deranjati.

 • NU AVEM COMISIOANE SAU ALTE TAXE! Cautam meseriasi in construcții în diferite domenii! -Rigipsari -Zugravi -Dulgheri - Instalatori -Zidari Mecanici auto. Cerințe: Limba engleză la nivel mediu conversational. Masina personala (1 Masina la fiecare 2 oameni) Se ofera: salariul saptamanal 680-700 euro net. Cazare gratuită singur in camera Oferim si cerem seriozitate! Persoanele interesate sunt rugate sa trimita urmatoarele documente la adresa noastra de email - brokervacantstrainatate(@)gmail.com, va contactam noi. - CV - COPIE ACT DE IDENTITATE IN FORMAT PDF ( COPIE SCANATA NU POZE ) - COPIE PERMIS SAU ALTE DOCUMENTE - RECOMANDARE ( DACA ESTE CAZUL )

 • SALARIU:1350EURO LOCALIZAREA:25474 Bönningstedt ÎNCEPEREA MUNCII:28.07.2019 PERIOADA:2 luni SEXUL:Femeie VÂRSTĂ:80 de ani Un loc nou Ofertă urgentă Descrierea ofertei: Pacienta cântărește 80 kg, are grad de boală, are probleme de auz, are probleme de vedere, are probleme de vorbire, Informații suplimentare: Locuiește la marginea orașului Trăiește într-o casă detașată Contact pentru mai multe detalii: Tel.: +40369630048 E-mail:

 • Se lucreaza ca sofer in orasul Hamburg, Germania Salariul 2000 Euro NET /Luna, plus bonusuri in functie de performantele fiecaruia Cazarea este asigurata de angajator contracost, iar transportul este oferit in mod gratuit de catre angajator. Se primeste indemnizatie pentru copiii minori, daca candidatul face dovada copiilor minori. Program 8 ore pe zi, 5 zile pe saptamana. Contract perioada nederminata. Detalii suplimentare si programari la numarul de telefon : 0740282831 Vlad Pop

 • Pentru impachetare de produse alimentare (mezeluri, carnati, carne feliata) cautam forta de munca in Germania (femei, barbati, cupluri). Este lucru pe banda, produsele enumerate mai sus sunt puse in caserole de plastic, ambalate si etichetate. Nu se cer cunostinte de limba germana. Salariul este intre 1200-1400 de euro/luna in functie de orele lucrate (se pot lucra ore suplimentare in zilele de sambata). Cazarea este asigurata de catre angajator.

 • Societate comerciala angajeaza personal necalificat pentru ambalare produse alimentare in Germania.Relatii la numarul de telefon 0269564663.

 • MUNCITORI FABRICA RECICLARE Firma noastra cauta pentru clientul sau angajator olandez candidati cu experienta in mediul industrial pentru a asigura activitati de productie si reciclare metale. Cerinte: - Se lucreaza intr-un singur schimb de luni pana vineri - Activitati productie metale (cabluri, motoare electrice, transformatoare produse care sunt reciclate) - Activitati de colectare si manipulare (echipamente de reciclare in parcul masinilor) -Metalele sunt condensate si transformate ulterior in resurse reutilizabile - Organizarea activităţii din domeniul colectării deşeurilor - Atributii simple - Abilitati de munca in echipa dar si autonom - Sunt necesare cunostinte de limba engleza - Permis de conducere cat B ! Cautam o echipa formata din 2-4 persoane ( cel putin 2 posesori de permis de conducere si vorbitori limba engleza) Oferta: Locatia locului de munca este Doetinchen-Olanda -Contract de munca pe termen lung -Se ofera plata saptamanal -Asigurare medicala -Se asigura cazare -Transport asigurat de la cazare la munca Salar net intre 1300-1300 euro pe luna.

 • Se cauta ingrijitoare , cu plecare pe saptamana viitoare ,pe o perioadă de 3 luni, in Germania ,in Bamberg , pentru o doamna de 91 ani cu Dementa usoara , noaptea doarme,este mobila ,locuieste singura, familia dansei locuieste aproape ,are nevoie de ajutor la imbracat, dezbracat, pentru gatit ,curatenie. Se ofera, camera separata , Tv.,internet. Se cere limba germana. Transportul se asigura de la destinatie la destinatie ,pentru mai multe informatii despre caz ,ma puteti contacta la nr de telefon 0771 545 362.

 • Poziţia : Muncitor Necalificat Locaţie : Cross Hands, Tara Galilor Salariu: 8,21£/oră Descrierea locului de muncă: Suntem in căutare de muncitori necalificaţi intr-un mediu de lucru aglomerat din Cross Hands. Program: se lucrează 38-47,5 ore pe săptămână cu posibilitate de ture suplimentare (la cerere). Fabrica funcţionează de la 5 la 7 zile pe săptămână, cu ture de zi si de noapte. Orele de lucru vor fi atribuite pe baza unui program de tip rota. Locul de muncă este iniţial temporar, cu posibilitatea de a deveni permanent pentru candidatul potrivit. Nu este nevoie de experienţă, fiind oferit un training complet. Atribuţiile locului de muncă ar putea include: • Impachetarea cărnii produse • Operarea maşinăriilor ( training va fi oferit ) • Sarcini de expediere • Inspectarea pachetelor pentru a nu avea defecte • Aplicarea de etichete suplimentare la nevoie • Impachetarea produselor finale in cutii/lăzi • Respectarea regulilor de impachetare a clientului şi a standardelor Controlului Calităţii • Indeplinirea celorlalte atribuţii • Folosirea cuţitului ( training va fi oferit ) • Munca in diferite departamente, in funcţie de necessitate Pentru mai multe detalii va rog sa ma contactati in privat sau ne puteti contacta la telefon

  Repostat automat
 • Recrutam electricieni pentru constructii Germania Candidati trebuie sa detina calificare si experienta de minim un an pe un post similar. Salariu este de 12 euro brut/ora plus 15 euro /zi diurna Cazarea este asigurata contracost 250 euro/luna Se lucreaza 39 ore/saptamana cu posibilitatea de ore suplimentare.Documente necesare: CV, buletin/pasaport,diploma de calificare(daca detinteti) cazier judiciar ( fara antecedente grave), adeverinta medicala ( apt de munca, clinic sanatos). Persoanele interesate ne pot contacta la nr. de telefon: 0770972040 / 0746600559 sau email: office@angajarioriunde.ro

 • Plecare urgenta,pe o perioadă de 3 luni, in Germania ,in Kempten, pentru o doamna de 90 ani care a suferit o operatie la spate , este mobila, cu o Dementa usoara locuieste singura la casa,are nevoie de ajutor la imbracat, dezbracat, pentru gatit ,curatenie. Se ofera toate conditiile, camera separata , Tv.,internet. Se cere limba germana. Transportul se asigura de la destinatie la destinatie ,pentru mai multe informatii despre caz ,ma puteti contacta la nr de telefon 0771 545 362.

 • Doamna 44 de ani , caut o colega care isi doreste sa munceasca in car wash Anglia , din Sibiu doar , sa mergem impreuna . Doresc ca doamna respectiva sa fie serioasa , muncitoare . 0755147431

 • Locuri disponibile in Anglia la Spalatorii Auto, pentru băieți ,fete si cupluri ! Transportul este asigurat până la adresa locului de muncă ,iar salariul incepand cu 50 \55 de lire pe zi ! Detalii la tel. 0758282278!

 • Salveaza cautarea