Vrei sa primesti notificari de la Romjob?
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Vrei notificari in timp real pentru anunturile favorite?
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Munca in strainatate Timis

 • Anunturi promovate (Vizualizare toate)

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 50 / 20

 • Lacatus tevar,cu permis de conducere,pentru Italia,se asigura cazare,mancare si transport,castiguri peste 2000 de euro.Tel.:(0724) 815 215.

 • Esti viitorul nostru Coordonator de Magazin Destocaj - Franta ? Ai nevoie doar de: - un nivel mediu de limba franceza - dorinta de a calatori si a locui in Franta - permis de conducere categoria B Postul NU necesita experienta anterioara ! Trimite CV la adresa / Detalii la telefon /+40 770 355138

 • REDUCERE !! Cursuri infirmieri/e , acreditate , cu aprobarea Ministerului Sanatatii.Absolventii nostri lucreaza in Spitale si Clinici medicale. Pret 780 lei .pentru programul de calificare ( 720 ore ) Conditii - Minim 10 clase, varsta 17-59 ani. Incepere imediata! Cursurile se desfasoara la Spitalul de pediatrie Louis Turcanu TIMISOARA Inf la 0740145457

 • Operator depozit Anglia Octombrie 2019 - fara intermediari, relatie directa, interviu telefonic cu angajatorul. - engleza minim conversational, barbati, femei, cupluri pana in 55 ani - disponibilitate de plecare rapida la munca. Contract legal cu asigurari. - cazare: 335 lire sterline/persoana. Se achita la intrarea in cazare. -Locatii: diferite pe teritoriul UK. Locurile se ocupa in functie de sosire la job. - Salariul: 8.5-11.3 lire sterline / ora. Ore suplimentare platite extra - se pot lucra 10-12 ore/schimb, cate 5 zile/saptamana. 2 zile libere. - aranjat, sortat, etichetat, paletat marfuri conform normelor interne - training asigurat, NINO. Primul salariu la 2 sapt. apoi saptamanal. - plecari rapide, start job imediat Pentru aplicare specificati: Nume/Prenume, disponibilitate plecare si nr telefon de contact Fiecare candidat va fi contactat pentru interviul de informare.

 • Angajăm fierari betoniști, izolatori termici (polistiren) si muncitori necalificați,care au mai lucrat în domeniile respective. Munca se prestează în Austria. Se asigură cazare. Pentru relații suplimentare sunați la nr. de tel. 0743 020758.

 • Post Vacant Constructor de ventilație m/w/d Descrierea/ sarcinile postului  Montaj , reparatii sau intretinerea sistemelor moderne de ventilatie  Avem nevoie de lucratori calificati si experimentati  Inginerii noștri de ventilație au abilități pregătite pentru a suda, a presa sau a înșuruba conductele  Fabricarea de conducte de ventilație  Conexiunile conductelor de sudare sau înșurubare  Măsurați valorile de emisie  Întreținerea sistemelor de ventilație  Verificați eficiența  Instalarea de plăcuțe, supape și filtre  Efectuarea testelor de scurgere locuri de muncă Toata Germania data de începere Imediat Contract de Muncă Nedeterminat 40 ore pe săptămână programe de lucru 1 Schimb: 08:00 – 17:00 Câștiguri p. oră 10,85 € Brut indemnizații +25 % Ore suplimentare +16,70-40,70€ bonus de diurna Câștiguri p. lună Net 1600-2080 € Net Cazare/ Pensione  Costuri: Gratuit  paturi pe cameră: 1-2  distanța de lucru: 1-20 Km  WC/ baie/ mașină de spălat/ frigider  locuri de parcare masina Cerințele companiei limbi: Abilitățile lingvistice în limba germană ar trebui să fie atât de bune încât o comunicare ușoară este posibilă. Alternativ, engleză bună notă  Transportul în Germania se deconteaza dupa primele doua saptamani  Ar trebui să ai 150 € pentru tine.  Trebue sa vii cu masina personala  Dupa prima saptamana lucrata se poate acorda un avans PMZ S.R.L. Strada Paris 2A Etaj 4, Camera 403A (Registrul Comerțului) 300003 Timișoara Mail: Web: www.pmz-srl.ro Tel: +40 7 2020 8181 Luni până vineri între orele 9:00 și 17:00.

 • Caut doamne interesate sa ingrijeasca persoane varstnice in Germania si Olanda. Salariul cuprins intre 1300-1700 euro net, cazarea si masa sunt oferite la domiciliul pacientului. Se lucreaza cu contract de munca, asigurarile sunt platite de catre firma. Puteti beneficia de transport gratuit daca lucrati minim 2 luni. Turnusuri de 30, 60, 90 sau 90+ zile. Se cere sa cunoasteti limba engleza sau germana, nivel mediu. Persoanele interesate ma pot suna la numarul de telefon 0742 244 820.

 • Cautam cupluri interesate sa lucreze in Zundert/Olanda la un depozit de flori. Activittatile sunt variate (se ingrijesc plantele, se eticheteaza ghivecele, se pregatesc ornamente, etc.) Se cere limba engleza nivel A2 (conversatie de baza) Se cere ca unul dintre candidati sa aibe permis de conducere. Salariul: 10,05 euro/ora (brut) Contract olandez Cazare: 280 euro/luna Persoanele interesate sunt rugate sa sune la numarul: 0742 244 820

 • Post Vacant Instalator de incalzire m/w/d Descrierea/ sarcinile postului  Instalarea sistemelor de încălzire  lucrări de reparații și service  Monitorizarea dispozitivelor de măsurare și control  Întreținerea sistemelor de conducte  Definiți routerele de conducte  Instalarea instalațiilor sanitare  Fabricarea de deschideri de perete sau tavan  Țevi de etanșare  Efectuarea testelor de scurgere locuri de muncă Toata Germania data de începere Imediat Contract de Muncă Nedeterminat 40 ore pe săptămână programe de lucru 1 Schimb: 08:00 – 17:00 Câștiguri p. oră 10,85 € Brut indemnizații +25 % Ore suplimentare +16,70-40,70€ bonus de diurna Câștiguri p. lună Net 1600-2080 € Net Cazare/ Pensione  Costuri: Gratuit  paturi pe cameră: 1-2  distanța de lucru: 1-20 Km  WC/ baie/ mașină de spălat/ frigider  locuri de parcare masina Cerințele companiei limbi: Abilitățile lingvistice în limba germană ar trebui să fie atât de bune încât o comunicare ușoară este posibilă. Alternativ, engleză bună notă  Transportul în Germania se deconteaza dupa primele doua saptamani  Ar trebui să ai 150 € pentru tine.  Trebue sa vii cu masina personala  Dupa prima saptamana lucrata se poate acorda un avans PMZ S.R.L. Strada Paris 2A Etaj 4, Camera 403A (Registrul Comerțului) 300003 Timișoara Mail: Web: www.pmz-srl.ro Tel: +40 7 2020 8181 Luni până vineri între orele 9:00 și 17:00.

 • Descrierea jobului: •Instalarea si comisionarea echipamentelor telecomunicatii la inaltime. Oferim: • Salariu plus diurna • Cursuri interne si externe de formare profesionala; • Echipament de protectie Cerinte: •Abilitati de lucru la inaltime •Disponibilitate sa calatoreasca 80% din timpul anului •Permis de conducere cat. B – reprezinta avantaj •Abilitatea de a comunica în limba ENGLEZA este un avantaj Pentru mai multe detalii va rugam sa ne contactati.

 • Cautam infirmieri cu sau fara experienta pentru posturile noastre din Marea Britanie. Acceptam barbati, femei si cupluri. SE CERE (OBLIGATORIU) cunoasterea limbii engleze (trebuie sa puteti purta conversatii in aceasta limba). Salariile incep de la 8,25 lire/ora si pot creste semnificativ in functie de felul in care va descurcati. Va oferim posibilitatea de a face ore suplimentare. Oferim ajutor pentru cazare (pentru cei care au nevoie). Cautam angajati pentru perioade cat mai lungi (oferim contract pe 3 ani, cu posibilitatea de reziliere oricand) Pentru detalii sunati de LUNI pana VINERI intre 09:00-17:00 la 0748532548.

 • Cautam barbati pentru abatoare in Germania. NU se cere limba. Acceptam si personal necalificat. Salariu pentru necalificati incepe de la 9,2 euro/ora, iar pentru calificati incepe de la 14 euro/ora. Program de lucru de luni pana vineri + 2 sambete pe luna, cate 8 ore pe zi. Se pot face ore suplimentare pentru cei interesati. Oferim cazare contra const 100 euro de persoana pe luna. Oferim contract pe perioada nedeterminata. Oferim ajutor pentru obtinerea alocatiilor in cazul celor care au copii. Se cere (obligatoriu): - Cazier curat. - Varsta maxima pana in 55 de ani (nu se accepta peste). - Conditie fizica buna. - Seriozitate. NU PERCEPEM COMISIOANE! NU RASPUNDEM LA MESAJE! NU LUCRAM SAMBATA SI DUMINICA! PUTETI SUNA DE LUNI PANA VINERI INTRE 09:00 - 17:00. Numar de contact: 0759458405

 • Buna ziua tuturor . Suntem o firma de recrutare pentru Germania cu diverse locuri de munca in diverse domenii pe intreg teritoriu al Germaniei . Oferim cazare , masina de serviciu , contract de munca nedeterminat cu plata asigurarilor sociale in Germania , asistenta la sosirea in Germania si multe alte beneficii . De retinut ca au prioritate cei care au o calificare si cei care vorbesc Germana la un nivel chiar si de incepator . Tot ce trebuie sa faceti este sa ne trimiteti un e-mail la urmatoarea adresa : cu CV-ul dumneavoastra , iar noi va vom contacta . FOARTE IMPORTANT , NU PERCEPEM NICI UN FEL DE TAXE DE RECRUTARE , DEOARECE NOI SUNTEM PLATITI DE CATRE PARTENERII NOSTRI DIN GERMANIA

 • Avem mai multe posturi de asistenti medical in azile de batrani si spitale din Germania Cerinte: Diploma de absolvire scoala sanitara postliceala Certificat de conformitate DC/2005 pentru cei inainte de 2007 Recunoasterea diplomei in Germania Servicii: Nu se percep comisioane Asistentii medicali care nu au recunoasterea diplomei vor fi incadrati ca ajutor de asistent pana cand se obtine recunoasterea diplomei. salarul este de 10,50 euro/ora brut. Daca sunteti interesat/a asteptam documnetele si cv-ul pe email

 • Manipulant bagaje aeroport din Munchen Se cere limba Germana nivel B1 Condiții: -Se ofera contract de munca pe perioada nedeterminata in conformitate cu standardele germane. - Asigurare medicala - Salariul de incadrare este conform tarifelor germane sporuri + diverse BonusuriNet ) - Concediul de minim 27 zile /an - Se ofera cursuri de calificare - Parcare gratuita Responsabilități: - Se cere limba germana la nivel B1 - cazierul cu apostilă - Sortarea si transportarea bagajelor - Verificarea bagajelor - Descarcarea si incarcarea aeronavelor. Ofer și rog seriozitate! Acest anunț este făcut pt persoanele care își caută un loc de muncă. Nu răspund la comentarii răutăcioase și limbaj indecent.

 • Persoana serioasa si priceputa montez mobila impachetata pret avantajos

 • Locuri de munca in centrul Londrei, cost intermediere £400 care se platesc dupa inceperea lucrului in maxim 2 luni. URGENT - Locuri disponibile cu incepere imediata in Londra in domeniul hospitalier. Salariu incepand de la £1500, depinde de calificare si de nivelul limbii engleze. Va ajutam cu cazarea,dar este platita de aplicant. Transportul este suportat de dvs. NINO si cont in banca se asigura gratuit. Pentru mai multe detalii va rugam sa ne contactati la telefonul afisat in anunt sau un email cu numele dvs si nr de tel si va vom contacta noi. Va multumim,

 • Post Vacant Electrician m/w/d Descrierea/ sarcinile postului  Instalarea de prize / întrerupătoare  Montarea cablurilor și conductelor  Înainte și după muncă  Testul de continuitate a electricității  Zidărie cu fonte  Lucrări de instalare electrică  Setați și instalați dispozitive de distribuție locuri de muncă Toata Germania data de începere Imediat Contract de Muncă Nedeterminat 40 ore pe săptămână programe de lucru 1 Schimb: 08:00 – 17:00 Câștiguri p. oră 10,85 € Brut indemnizații +25 % Ore suplimentare +32,77-56,80€ bonus de diurna Câștiguri p. lună Net 2080-2400 € Net Cazare/ Pensione  Costuri: Gratuit  paturi pe cameră: 1-2  distanța de lucru: 1-20 Km  WC/ baie/ mașină de spălat/ frigider  locuri de parcare masina Cerințele companiei limbi: Abilitățile lingvistice în limba germană ar trebui să fie atât de bune încât o comunicare ușoară este posibilă. Alternativ, engleză bună notă  Transportul în Germania se deconteaza dupa primele doua saptamani  Ar trebui să ai 150 € pentru tine.  Trebue sa vii cu masina personala  Dupa prima saptamana lucrata se poate acorda un avans PMZ S.R.L. Strada Paris 2A Etaj 4, Camera 403A (Registrul Comerțului) 300003 Timișoara Mail: Web: www.pmz-srl.ro Tel: +40 7 2020 8181 Luni până vineri între orele 9:00 și 17:00.

 • Meditez, fac interpretariat din romana-norvegiana, norvegiana-romana.Predau pe skype lb norvegiana orice nivel, pentru cei care doresc sa plece la munca in Norvegia si doresc sa cunoasca limba norvegian, la nivelul dorit : incepator, mediu, avansat .Tlf: 0785316064 Costul este: 85 Ron 60 min Lucrez de 2 ani ca si interpret la o firma din Norvegia, am experienta in interpretariat la cabinete medicale, cabinete avocat, politie, urgente spital, penitenciare.

 • Salveaza cautarea