Salvează căutarea Adaugă anunț
Vei fi notificat de câte ori:
Anunțul a fost adăugat la favorite de tine și alți utilizatori
Devino membru VIP și vei fi notificat imediat ce scade prețul anunțului tău favorit
În plus, ca membru VIP ai următoarele beneficii:
Insigna Statut VIP
Mesaje nelimitate
De 2X mai multe poze la anunțurile tale
De 2X mai multe repostări gratuite la anunțurile tale pe zi
Mesajele tale în topul căsuței destinatarului
Notificări în timp real la căutări salvate și anunțuri favorite
Accesează abonamentul VIP
×
Anunțul a fost șters de la favorite

Anunțuri

Locuri de munca

  • Anunțuri promovate (Vizualizare toate)

  • Anunțuri

    Anunțuri pe pagină: 20 / 50

  • Caut colaborare cu dna bucatar cateva ore pe saptamana

    Caut colaborare cu o doamna bucatar cu experiență Cerinte: persoana cu experienta, serioasa care a lucrat sau lucreaza in domeniul horeca Program : 8-16 luni , miercuri , vineri

  • 2

    Angajam Fizioterapeuta

    Angajam Fizioterapeuta intr-o clinica de Recuperare Medicala la program full time. Obligatoriu diploma de specializare! Pachetul salarial se discuta la interviu. Clinica se afla in sectorul 2!

  • 6

    Angajam Asistenta Fizioterapeuta

    Angajam Asistenta Fizioterapeuta, intr-o clinica de Recuperare Medicala la program full time.Persoana sa aiba cunostinte si de masaj. Obligatoriu diploma de specializare! Pachetul salarial se discuta la interviu. Clinica se afla in sectorul 2, zona Mega Mall!

  • Economist Contabil

    Responsabilitati: Asigura inregistrarea cronologica si sistematica a operatiunilor financiar-contabile in evidentele contabile ale clientilor Intocmeste si inregistreaza contracte de munca, state de plata salarii. Tine evidenta analitica si sintetica clienti, furnizori; Tine evidenta contabila a mijloacelor fixe, calculul amortizarii; Intocmirea registrului jurnal, registrului inventar,registrului fiscal, a jurnalelor de TVA Intocmirea si depunerea declaratiilor privind taxele si impozitele cerute de legislatia in vigoare; Intocmirea altor situatii sau rapoarte cerute de legislatia in vigoare; Intocmirea, verificarea balantei de verificare lunara si a bilantului contabil; Partea de cunostinte in Revisal constituie un avantaj principal. Cerinte: Cunostinte SAGA ERP (PLURIVA, CIEL, Winmentor etc.) Experienta WORD EXCEL cunostinte de contabilitate salarizare nivel mediu resurse umane

  • Fabrica de tamplarie PVC - Cauta muncitori

    Oferim loc de munca stabil, contract de munca pe perioada nedeterminata. Fabrica noastra produce Tamplarie Pvc si Geam Termoizolator pentru profesionistii in domeniu si pentru utilizatorii casnici si dispune de linii automatizate de productie. Fabrica noastra este pe Soseaua Alexandriei, km 8, la granita dintre Sector 5 si Bragadiru si se poate ajunge cu Autobuz 3 STB, statia Gladiolelor, 4 statii de la supermarket Cora(capat Rahova) Lucrati intr-o firma cu peste 100 angajati si o vechime de peste 29 ani! - De 29 ani nu s-au intarziat niciodata salariile nici macar 1 minut !!! Puteti sa aplicati oricand pentru un credit bancar si aveti garantia ca acesta va fi aprobat !!! Se ofera Concediu de Odihna si toate drepturile conform Codului Muncii Programul de lucru este flexibil, in functie de dorinta fiecarui angajat 6.30-15.00 30 minute pauza de masa 7.30-16.00 30 minute pauza de masa 8.30-17.00 30 minute pauza de masa Programul este de 8 ore Daca se doreste se pot lucra ore suplimentare platite + 50 % Daca se doreste se poate lucra sambata si se plateste dublu(nu este obligatoriu) Se face o pregatire la locul de munca, o calificare, care dureaza 2 zile(evident ca se platesc aceste zile) si dupa aceasta calificare se acorda urmatoarele salarii 5 zile pe saptamana x 8 ore = 3045 lei(bani in mana=net) 5 zile pe saptamana x 9 ore=3615 lei(bani in mana=net) 5 zile pe saptamana x 10 ore=4190 lei(bani in mana=net) 5 zile pe saptamana x 10 ore+ sambata 5 ore=4915 lei(bani in mana=net)

  • Angajez vanzatoare

    Angajez vanzatore 18-40 ani chiar si fara experienta.Pentru stand miere Sambata-duminica se lucreaza la diferite targuri in judet.Se ofera plata la zi.

  • Customer support specialist pe limba bulgara

    Scopul general al postului îl reprezintă oferirea de răspunsuri în limba bulgata cu promptitudine și cautarea de solutii alternative la rezolvarea problemelor Atributii: interactiunea telefonica cu clientii in vederea identificarii problemelor si gasirii solutiilor corespunzatoare; furnizarea informatiilor solicitate ( generale si personalizate); introducerea datelor clientilor si ulterior verificarea lor; mentinerea unor standarde de calitate pentru serviciile oferite clientilor; Candidatul ideal: Limba bulgara  - nivel avansat. Foarte bune abilitati de comunicare verbala si in scris, de organizare si planificare, atitudine proactiva, gandire analitica si spirit de echipa; O buna cunoastere a sistemelor de operare MS Office; Rezistenta la stres si abilitate de a rezolva cu zambet situatiile conflictuale; Prin aplicarea CV-ului pentru acest job sunteti de accord cu prelucrarea datelor cu caracter personal, conform Regulamentului privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal. Aceste date ne sunt necesare pentru desfasurarea procesului de recrutare.

  • 2

    cioban Ingrijitor animale sau familie Judetul Prahova

    Angajam ingrijitor pentru animale de carne (nu se mulg) oi ,capre, vaci Salariu 4500 lei Pentru mai multe detalii sunati la numarul de telefon:

  • 2

    Tractorist -Judetul Prahova

    Angajam tractorist lucrari agricole. De preferat cu permis auto si cunostinte mecanica. Salariu 5500 Lei

  • Firma de constructii angajeaza sofer cu B

    Firma de constructii angajeaza sofer cu experienta pentru Constanta Bucuresti Brasov. Salariu 4500 lei .Obligatoriu cu permis B.

  • 11

    Cautam soferi categoria D din zona Brasov ,Cata, Marchesa,Intorsura Buzaului,Gaesti,Ciorani

    Cautam soferi categoria D cu atestat profesional. din zona BRASOV ,CAȚA,MERCHEAȘA ,INTORSURA BUZAULUI,GAESTI,CIORANI

  • 4

    infirmiera

    We are looking for female live-in carers to provide high- quality care to our clients in their own homes in Ireland. Carers will live with the elderly person in their home. Live in carers will work 6 days/week. You will be actively working 7hours /day (daytime work) Requirements: -Eu work visa if necessary -Good level of English -Experience (1+ year experience) Benefits: -Attractive salary:104 e Monday to Saturday 120e Sunday -2450euro without taxes monthly -Employment contract before you start -Flights/transport booked by the company - Free accommodation and food - Additional costs will be covered by the company Contact:

  • 14

    Oferta Loc de munca cu plata Saptamanala de acasa de pe telefon sau tableta ca model 0nline

    Oferta Loc de munca cu plata Saptamanala de acasa de pe telefon sau tableta ca model 0nline . Colaboram cu persoane din toata tara oferim suport si consultanta non stop > Mai multe detalii vezi in poza

  • 6

    Cautam soferi profesionisti pentru depozitul din Tg. Mures.

    Cerinte : Permis de conducere categoriile B+C+E ; Atestat profesional pentru transport marfa ; Descrierea jobului: Distributie materiale de constructii pe raza judetului MURES; Transporta marfa in baza documentelor de insotire. Beneficii : Mediu de lucru profesionist ; Pachet salarial atractiv ; Salariul in functie de realizari si categoria de masina; Stabilitate

  • 7

    Packeta Romania angajează LUCRĂTOR DEPOZIT (Bors, Oradea)

    Packeta Romania angajează LUCRĂTOR DEPOZIT (Bors, Oradea) Venit net lunar: 2900 3100 Ron/lunar (salariu, tichete de masa, bonusuri, combustibil) Contract pe perioadă nedeterminată cu program de lucru 8 ore Luni-Vineri; Transport asigurat de la domiciliu la depozit (Parc Industrial Bors, Nr. 6B, Borș); Abonament servicii medicale clinică privată Regina Maria; Activitatea constă în: descărcarea/încărcarea camioanelor, scanarea coletelor și procesarea lor în sistem; sortarea coletelor și aranjarea pe rafturi în funcție de destinația de livrare și pregatirea coletelor pentru expediere; Pentru interviu va asteptam la Parc Industrial Bors, Nr. 6B, Borș

  • 6

    Angajam Tamplar

    Cautam coleg nou pentru atelirul nostru de tamplarie unde sunt prestate serviciile de debitare si cantuire conform diagramei . Nu producem mobilier ( produs finit ) si nu asamblam mobilier . Atelierul este echipat cu utilaje performante , mediul de lucru profesioniat cu un program felexibil . Se lucreaza de Luni - Vineri.

  • Packeta Romania angajează LUCRĂTOR DEPOZIT (Dragomirești Deal, Ilfov)

    Packeta Romania angajează LUCRĂTOR DEPOZIT (Dragomirești Deal, Ilfov) Venit net lunar: 3000 - 3350 Ron/lunar (salariu, tichete de masa, bonusuri, combustibil) Contract pe perioadă nedeterminată cu program de lucru 8 ore, Luni-Vineri. Abonament servicii medicale clinică privată Regina Maria; Locație zona CT Park Km13, Dragomirești Deal, A1 - se asigură transport din București-zona Militari/ Chiajna. Activitatea constă în: descărcarea/încărcarea camioanelor, scanarea coletelor și procesarea lor în sistem; sortarea coletelor și aranjarea pe rafturi în funcție de destinația de livrare și pregatirea coletelor pentru expediere; Pentru interviu va asteptam la depozitul nostru din loc. Dragomiresti Deal, Str. Virginia nr.4, Jud. Ilfov, CTPark (C4)

  • 5

    Angajez muncitor montaj parchet

    Angajez muncitor montaj parchet in Germania. Experiența constituie un avantaj. Salariu atractiv.

  • 28

    VEREV angajeaza soferi si colaboratori

    Societate transport alternativ (Uber, Bolt) angajeaza colaboratori cu masina personala si soferi cu atestat transport persoane în regim de inchiriere pe mașinile firmei in conditii foarte avantajoase. Dăm mașini și la rămânere foarte avantajos. Relatii la telefon.

Salvează căutarea