Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Munci necalificate

 • Anunturi promovate (Vizualizare toate)

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 50 / 20

 • Angajam MUNCITORI NECALIFICATI PENTRU FABRICA DE RECICLARE APARATURA ELECTRICA SI ELECTROCASNICA. Se ofera: salariu motivant+ tichete de masa + transport asigurat. Pentru persoanele care locuiesc in afara orasului se deconteaza 1/2 din valoarea abonamentului. Program de lucru: 3 schimburi- 8h/zi. Pentru detalii ne puteti contacta la numarul 0745070605 sau veniti la sediul nostru din Galleria Mall, Etaj de Luni-Vineri.

 • Angajam lucratori comerciali POLIVALENTI- SE LUCREAZA ATAT PE CASA DE MARCAT CAT SI LA RAFT-ALIMENTAT CU PRODUSE in hypermarket Liberty sector 6 Fisa postului: aranjeaza marfa pe raft intr-o anumita ordine, verifica daca produsele sunt expirate, daca sunt expirate le retrage si pune produse in termenul de valabilitate. cand persoana va lucra pe casa de marcat va incasa banii clientului si va oferi restul. SE OFERA INSTRUIRE SI SUPORT, CASA AUTOMTIZATA Program: 6:00-14:30, 13:30-22:00, si sambata si duminica, cu 2 zile libere in timpul saptamanii. Se lucreaza 3-4 zile schimbul 1, 2 liber, 3-4 zile schimbul 2, 2 liber. Pachet salarial: 1940 LEI in mana/luna Pentru Programari interviu/Detalii apelati: 0734300301, Luni-Vineri 9-17

 • Firma cu domeniu de activitate in comercializarea panourilor termoizolante, angajam personal - lucrator comercial, manipulant marfa- pentru depozitul din Urziceni, jud Ialomita, salariu atractiv. Pentru detalii, nu ezitati sa ne contactati la nr de telefon 0724634065.

 • Clientul nostru este o companie cu traditie in domeniul distribuitiei sistemelor de igiena profesionala, care a dezvoltat si o puternica divizie de servicii de curatenie ce deserveste la cel mai inalt nivel nume importante din domeniul industrial, lanturi de magazine, cladiri de birouri si nu in ultimul rand segmentul residential. Cautam operatori curatenie la o firma din Oradea! Responsabilitatile postului: - Utilizeaza sculele si utilajele cu actionare manuala sau electro-mecanica in functie de tipul operatiei de realizat; - Realizeaza curatenia periodica prin operatii de curatenie executate cu utilizarea de materiale si utilaje specifice, in concordanta cu natura murdariei de inlaturat, natura suprafetei si tipul spatiului de curatat; - Intretine echipamentele de lucru; - Verifica si anunta starea de uzura a produselor, echipamentelor, etc.; - Respecta orarul de lucru necesar efectuarii operatiunilor de curatenie in zona solicitata. Cerinte necesare ocuparii postului: - Disponibilitatea de a lucra in doua schimburi; - Nu exista criteriu eliminatoriu de: varsta, sex, etnie (sprijinim categoriile sociale, etc.); - Persoana serioasa, onesta, cinstita si desciplinata; - Atentie la detalii si simt al raspunderii; Se ofera: - Salariu: 1.300 ron net (in mana); - Bonuri de masa: 15 ron/zi lucratoare; - Transport asigurat; - Program de lucru in doua schimburi. Contact de luni pana vineri, intre orele 08.00 si 16.00 la telefon: 0728.572.880. Doar candidatii selectati vor fi contactati.

 • Clientul nostru este o societate cu o vechime de peste 20 de ani in fabricarea ambalajelor din material plastic, in special din polietilena (pungi, sacose, saci folie, etc.). Responsabilitatile postului: - Respectarea procedurilor de lucru, a fazelor de productie si utilizarea adecvata a echipamentelor de productie; - Manipularea si pregatirea materiei prime ce urmeaza a fi folosita in procesul de productie, in conformitate cu fisa de productie si specificatiile comenzii; - Testarea produselor in timpul procesului de productie si produsul finit; - Identificarea la timp a neconcordantelor ce pot aparea in orice faza de productie, inclusiv finala; - Mentinerea in bune conditii de functionare a aparaturii, echipamentelor si utilajelor din dotare; - Colaborarea cu colegii si contribuirea la imbunatatirea procesului de productie; - Participarea la rezolvarea situatiilor in care apar neconcordantele intre produsul finit si fisa de productie. Aptitudini necesare ocuparii postului: - Studii medii; - Promptitudine, agilitate, viteza de reactie; - Seriozitate, responsabilitate si implicare; - Aptitudini tehnice. Cerinte necesare ocuparii postului: - Capacitatea de a citi si urmari procesul de realizare al produselor intocmai cu specificatiile din fisa de productie; - Responsabilitate si eficienta in procesul de productie. Se ofera: - Salariu: 1.800 ron net (in mana); - Bonuri de masa in valoare de 15 RON; - Tichete cadou de Paste si Craciun; - Echipa amabila si corecta. Contact de luni pana vineri, intre orele 08.00 si 16.00 la telefon 0728.572.880 sau e-mail: cv(A rond)publiceuroconsulting.ro Doar candidatii selectati vor fi contactati.

 • Clientul nostru, furnizor de sisteme eletronice si design software, este unic in industria serviciilor electronice de manufacturiere, avand o experienta de peste 30 de ani in produse de clasa mondiala. Cautam persoane fara experienta, atat femei cat si barbati, doar dornice de a invata! Responsabilitatile postului: - Inspecteaza terminalele lipite ale integratelor si componentele, pentru a vedea daca sunt in conformitate cu specificatiile clientului pentru uniformitate si durabilitate; - Corecteaza legaturile conform standardului de calitate folosind diferite echipamente de sudura; - Lipeste componente aditionale la placi pentru a asigura functionarea si calitatea placii; - Citeste si/sau compara specificatiile de lucru, listele de materiale (BOM) sau alte documente necesare asamblarii placii; - Prezenta regulata este ceruta pentru a fi implinite target-urile de productie si promisiunile fata de clienti; - Transporta rastele cu placi de circuite la sau de la departament pentru a asigura un proces de productie eficient; - Asista la testarea placilor sau asamblarea finala a produselor; - Completeaza inventarele pentru a se asigura o inventariere corecta; - Indeplineste responsabilitati generale de curatenie pentru a asigura tot timpul un mediu de lucru sigur. Cerinte necesare ocuparii postului: - Studii medii; - Abilitati bune de operare PC; - Seriozitate si organizare; - Atentie si rabdare; - Munca in echipa. Aptitudini necesare: - Vedere excelenta; - Abilitatea de a distige intre culori si diferite nunate de culoare; - Capacitate de a lucraindependent; - Seriozitate. Se ofera: - Salarizare in functie de programul de lucru dorit; - Alegerea programului de munca: 1 singur schimb, doua schimburi, 3 schimburi sau in 4 schimburi; - Transport asigurat; - O masa calda pe zi; - Bonuri de masa in valoare de 15 Ron/ zi lucratoare; - Posibilitatea de a face ore suplimentare sambata; - Al 13-lea salariu; - Tichete cadou de Craciun si Paste; - Contract de munca pe perioada nedeterminata. Contact de luni pana vineri, intre orele 08.00 si 16.00 la telefon: 0728.572.880 sau e-mail: cv(A rond)publiceuroconsulting.ro Doar candidatii selectati vor fi contactati.

 • TRIGO, lider mondial in oferirea de servicii de calitate in domeniul AUTOMOTIVE angajeaza in CRAIOVA controlori de calitate SE OFERA - Salariu de incadrare: 2184 lei brut - Posibilitatea de a efectua ore suplimentare platite cu 200 %; - Tichete de masa in valoare de 15 lei pentru fiecare zi lucrata; -Spor de noapte 25% - Bonus lunar in functie de performanta; - Transport asigurat; - Prime de PASTE si de CRACIUN - Asigurare medicala privata - Training gratuit - Bonus de recomandare RESPONSABILITATI Efectuarea controlului calitatii produselor in conformitate cu instructiunile de lucru si cu cerintele interne de calitate; Identificarea neconformitatilor tuturor produselor controlate Testarea si verificarea sistemului electric al autovehiculelor Intretinerea sistemului electric (lumini, semanalizari, etc.) Respingerea pieselor care nu indeplinesc standardele de calitate; CERINTE - studii cu profil electric/electromecanic - experienta minima pe un post similar sau din industria automotive prezinta avantaj - persoana serioasa, atenta la detalii, organizata -bune abilitati de comunicare si dorinta de invatare continua Disponibilitate pentru: • a lucra in 3 schimburi • ore suplimentare Daca iti surade ideea, asteptam CV-ul tau la adresa de email recrutare.craiova {a} trigo-group.com Pentru informatii suplimentare 0731 899 002

 • S.C.ClassFurn Romania.S.R.L, fabrica de mobila cu capital olandez, angajeaza Operatori Productie! Nu este necesara experienta. Oferim: -Salariu incepand de la 2200 RON Brut in functie de experienta. -Transport asigurat si gratuit; -Al-13-lea salariu; -Tichete de masa: 12lei; -Analize gratuite la angajare; -Ore suplimentare platite 175%. Pentru mai multe informatii ne puteti contacta la numarul 0740 208 240!

 • Angajam muncitori necalificati pentru productia de mobilier. Experienta nu este necesara! Oferim: - Salariu atractiv; - Tichete de masa; - Al 13-lea salariu; - Transport asigurat si gratuit; - Majorari salariale anuale; - Plata orelor suplimentare si sporuri de noapte; - Posibilitatea de a lua o masa calda; ClassFurn Romania este o firma producatoare de mobilier din localitatea Sabolciu, nr. 259A! Pentru mai multe detalii ne puteti contacta la numarul 0740 208 240!

 • Descriere Locuri de munca Angajam operatori sortare pentru o companie importanta din Timisoara, in zona Calea Lipovei. Se ofera: -salariu de incadrare 3000 RON brut -tichete de masa in valoare de 15 lei/ziua lucratoare -ore suplimentare platite 200% -spor de noapte 25% -spor de week-end 5% -Prima Concediu/Paste/Craciu 2780 lei net/an -asigurare medicala pentru toata familia -activitati de relaxare si sport -posibilitate de dezvoltare profesionala -posibilitatea de majorare salariala -transport asigurat/decontat Transport gratuit si pe rutele: Ciacova - Petroman Vucova - Buzias Izvin - Bucovat - Recas Becicherecu Mare - Biled - Sandra - Uihei - Lovrin Giarmata - Cernateaza Sacalaz - Sinmihaiu Roman Sinandrei Pentru mai multe detalii va rugam sa sunati la numerele de telefon : 0721253023

 • TRIGO, lider mondial in oferirea de servicii de calitate in domeniul AUTOMOTIVE angajeaza in CRAIOVA controlori de calitate SE OFERA - Salariu de incadrare: 2184 lei brut - Posibilitatea de a efectua ore suplimentare platite cu 200 %; - Tichete de masa in valoare de 15 lei pentru fiecare zi lucrata; -Spor de noapte - Bonus lunar in functie de performanta; - Transport asigurat; - Prime de PASTE si de CRACIUN - Asigurare medicala privata - Training gratuit - Bonus de recomandare RESPONSABILITATI Testarea si verificarea sistemului electric al autovehiculelor Intretinerea sistemului electric (lumini, semanalizari, etc.) Respingerea pieselor care nu indeplinesc standardele de calitate; CERINTE - studii cu profil electric/electromecanic - experienta minima pe un post similar sau din industria automotive prezinta avantaj - persoana serioasa, atenta la detalii, organizata -bune abilitati de comunicare si dorinta de invatare continua Disponibilitate pentru: • a lucra in 3 schimburi • ore suplimentare Daca iti surade ideea, asteptam CV-ul tau la adresa de email recrutare.craiova {a} trigo-group.com Pentru informatii suplimentare 0731 899 002

 • Angajam operatori linie productie pentru o companie importanta din industria de automotive cu fabrica in Timisoara, pe platforma industriala Freidorf. Postul presupune asamblarea de componente. Se ofera: -salariu de incadrare 2920 RON brut -tichete de masa in valoare de 15 lei/ziua lucratoare -al 13-lea salariu -bonus de productivitate in valoare de pana la 500 RON brut -ore suplimentare platite 200% -spor de noapte 25% -spor de week-end 20% -posibilitate de dezvoltare profesionala -posibilitatea de majorare salariala transport gratuit din Bocsa si pe rutele: Berzovia-Ghertenis-Maureni-Gataia-Birda Cruceni-Foeni-Ionel-Pustinis-Otelec - Rauti-Uivar-Cenei-Bobda-Sanmihaiul German-Utvin Denta-Deta-Voiteg-Jebel-Sag Sanmartin Sirbesc-Peciu Nou-Dinias-Sinmihaiul Roman-Parta Ciacova-Cebza-Giulvaz-Ivanda Pentru mai multe detalii va rugam sa sunati la numerele de telefon : 0721221868; 0723561752 Vezi detalii pe www.romjob.ro

 • Angajam operatori linie productie pentru o companie importanta din industria de automotive cu fabrica in Timisoara, pe platforma industriala Freidorf. Postul presupune asamblarea de componente. Se ofera: -salariu de incadrare 2920 RON brut -tichete de masa in valoare de 15 lei/ziua lucratoare -al 13-lea salariu -bonus de productivitate in valoare de pana la 500 RON brut -ore suplimentare platite 200% -spor de noapte 25% -spor de week-end 20% -posibilitate de dezvoltare profesionala -posibilitatea de majorare salariala transport gratuit din Bocsa si pe rutele: Berzovia-Ghertenis-Maureni-Gataia-Birda Cruceni-Foeni-Ionel-Pustinis-Otelec - Rauti-Uivar-Cenei-Bobda-Sanmihaiul German-Utvin Denta-Deta-Voiteg-Jebel-Sag Sanmartin Sirbesc-Peciu Nou-Dinias-Sinmihaiul Roman-Parta Ciacova-Cebza-Giulvaz-Ivanda Pentru mai multe detalii va rugam sa sunati la numerele de telefon : 0721221868; 0723561752 Vezi detalii pe www.romjob.ro

 • Angajam operatori sortare pentru o companie importanta din Timisoara, in zona Calea Lipovei. Se ofera: -salariu de incadrare 3000 RON brut -tichete de masa in valoare de 15 lei/ziua lucratoare -ore suplimentare platite 200% -spor de noapte 25% -spor de week-end 5% -Prima Concediu/Paste/Craciu 2780 lei net/an -asigurare medicala pentru toata familia -activitati de relaxare si sport -posibilitate de dezvoltare profesionala -posibilitatea de majorare salariala -transport asigurat/decontat Transport gratuit si pe rutele: Ciacova - Petroman Vucova - Buzias Izvin - Bucovat - Recas Becicherecu Mare - Biled - Sandra - Uihei - Lovrin Giarmata - Cernateaza Sacalaz - Sinmihaiu Roman Sinandrei Pentru mai multe detalii va rugam sa sunati la numerele de telefon : 0721253023

 • Spalatoria AutoSmart isi mareste echipa. Angajam spalatori auto cu experienta !! Salariu mare + bonusuri + comisioane + carte de munca. Programul vi-l alegeti dumneavoastra. Spalatoria se afla in sectorul 3, Salajan, pe blvd Nicolae Grigorescu

 • Angajam PRELUCRATOR PRIN ASCHIERE- comanda numerica- pentru fabrica din Buzau. Program de lucru: 8h/zi- 7:00-15:30. Salariul oferit: 3000 lei net. Pentru mai multe detalii sunati la numarul: 0744 668 559.

 • Firma producatoare sticla angajam sofer . Varsta maxima 45 ani. Program L- V 08.00-16.30.Salariu atractiv. Pentru detalii va asteptam la sediul firmei intre orele 10.00-14.00 de luni -vineri sau la sediul firmei din B-dul Preciziei Nr.32 Sector 6,Bucuresti (Incinta SETUM ,vis-à-vis de Dep.STB Militari)

 • Depozit de mobila situat in Dudestii Noi ( 13 km de Tm) angajeaza Manipulanti / Incarcatori -Descarcatori Program pe schimburi, doar pe timp de zi, salariul 2200 lei in mana si bonuri de masa de 15 lei/zi. Transport asigurat din Timisoara si localitati invecinate depozitului. Contract de munca pe perioada nedeterminata direct cu angajatorul . Prime de Sarbatori . Relatii la telefon 0759 046 718

 • Societate autorizată ANRE pentru executia instaltiilor de gaze naturale ANGAJEAZA: -Muncitor necalificat -Sudor Program: L-V: 7.30- 17.30 S: 8.00- 13.00 Salariu motivant ( se stabileste in urma unui interviu/ discutii ). Pentru detalii : 0744.399.399

 • Salveaza cautarea