Vrei sa primesti notificari de la Romjob?
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Vrei notificari in timp real pentru anunturile favorite?
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Munci necalificate

 • Anunturi promovate (Vizualizare toate)

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 50 / 20

 • SOCIETATE COMERCIALA, ANGAJEAZA FEMEI LA AMBALAT PRODUSE ALIMENTARE.TEL :0720501663

 • VISAN FLORIN MADALIN PFA angajeaza: manipulant marfuri Se ofera salariu atractiv, cazare, card de sanatate privat. Pentru relatii suplimentare va rugam sa ne contactati la numarul de telefon 0730 444788.

 • Spalatorie localizata in Bucuresti, Sector 6, angajam cosmetician/ spalator auto cu experienta. Oferim contract de munca si conditii de lucru decente, respectul si seriozitatea sunt foarte importante.

 • Firma de curatenie angajam operator curatenie barbat pentru punct de lucru in Pecica, Pentru detalii sunati la 0732 128 460. Va asteptam sa faceti parte din echipa noastra.

 • SC TRABO FACTORY SRL angajeaza muncitori auxiliari pentru punctul de lucru din Sos. Berceni nr. 104-O, sector 4, Bucuresti Pachet salarial 2000 RON/NET! Responsabilitati: Gestionarea marfii din stocul fabricii intr-un mod adecvat; Oferirea suportului gestionarilor; Beneficii: Oportunitatea de a te asocia unui brand , intr-un climat tanar si dinamic; Formare si dezvoltare continua din partea unei echipe de profesionisti; Mediu de lucru modern, la standarde occidentale; Program de lucru luni-vineri 08:00-16:30; Pachet salarial atractiv format din: salariu fix, bonuri de masa , bonuri cadou, bonusuri de performanta.

 • Angajam Muncitori Necalificati in Conditii Legale Pentru Retele Gaze Naturale pentru lucrari in zona Bucuresti si Ilfov.Oferim cazare gratuita,contract de munca,Salariul de 2500 lei net.Program de lucru Luni-Vineri 07.00-17.00 Detalii la telefon 0769800263

 • Reputata companie specializata in productia si comercializarea articolelor vestimentare si accesorii de dama, angajam pentru depozitul nostru de articole, o persoana responsabila, serioasa si cu abilitati de lucru in echipa, in postul de Lucrator depozit. Activitati principale: - alegerea articolelor comandate din depozit, conform facturii de client; - pregatirea coletelor pentru livrare; - receptia retururilor de marfa. Locatia este in parcul industrial Electronica, din Bucuresti, sector 2:https://goo.gl/maps/UXqDmNzW45phTiYeA Programul de lucru: de luni pana vineri, 8:00 - 16:30.

 • Cautam muncitori calificați și necalificați în domeniul construcțiilor pentru o companie din Cluj-Napoca. Se oferă relocare pentru cei din alte localități. Se caută persoane profesioniste care cunosc aceste meserii dar și persoane dornice să învețe și să se dezvolte. Se caută: zidari betoniști dulgheri finisaje instalatori electricieni.

 • Curatatorie perne angajam lucrator comercial!!! Cerinte: -Persoana tanara, cu abilitati bune de comunicare, -posibilitate de lucru in deplasare - permis de conducere (reprezinta un bonus) Responsabilitati:-informarea clientului -efectuarea comezilor -gestionare numerar - Intretinerea Curateniei la locul de munca Beneficii:- libere si drepturile legale - pachet salarial atractiv - bonus din vanzari - team buildinguri oferite de comapanie - cazare si transport oferit de companie

 • Angajam urgent o persoana pe perioada verii. Nu este necesara experienta. Doar persoane de sex feminin. Program part time, 2 - 4 ore pe zi. Salariu 1500 - 2000 de lei.

 • Ne marim echipa cu persoane dornice sa invete, deschise spre nou pe care sa le calificam la locul de munca. Oferim: - Loc de munca stabil si sigur - Lucru in echipa - Program de lucru Luni-Vineri 09.00-17.30 Cerem: - Persoane receptive - Persoane dispuse sa deprinda noi activitati - Disponibilitate la program prelungit - Abilitati mecanice, de montaj echipamente si ambalare.

 • Angajam manipulanti marfa pentru depozit, locatie Stefanestii de Jos...program flexibil in 3 ture, 8 ore de munca, salariu atractiv, bonuri de masă, bonus de performanta, asiguram transport de la metrou Pipera, detalii la telefon 0730074788

 • Candidatul ideal Candidatul ideal: - Atentie distributiva si concentrare buna, bune abilitati de calcul numeric, - Abilitati de comunicare, aptitudinea de a lucra cu oamenii si cu documente, spirit de echipa, corectitudinea si simtul responsabilitatii, constiinciozitate; - Disciplina in munca, capacitate de a efectua corect masuratori asupra marfurilor; Alte cerinte: - cel putin 21 de ani conform Legiicertificate de cazier juridic fara antecedente penale, contracte de garantie materiala, disponibilitatea la program prelungit si la efort fizic; Descrierea jobului Responsabilitati si beneficii: - Primeste marfurile de la sectii si alte depozite numai in baza documentelor legale de insotire; - Verifica totodata integritatea ambalajelor predate si consemneaza pimirea in documentele specifice la dispozitieIa toate masurile necesare securizarii gestiunii comune si a bunurilor care tin de aceasta; - Supervizeaza manipularea produsele finite si semifinite conform procedurilor de lucru; Salariu motivant + Bonus Bonuri de masa Contract de munca pe perioada nedeterminata Sporuri conform legii

 • Societate comerciala din Caransebes,angajeaza muncitori necalificati in industrializarea lemnului Avantaje - -salariu atractiv -efort mediu Cerinte - seriozitate -punctualitate

 • S.C. GARANTI CONSTRUCT IMOB S.R.L. angajeaza: Femeie de serviciu - COR 911201 pentru Bucuresti, Sector 1. Activitatea presupune: executarea diferitelor sarcini de curatenie cu scopul de a mentine curate si ordonate interioarele si mobilierul de la sediul societatii. Cerinte: minim studii generale, cu/fara experienta, indemanare, precizie, rigurozitate, responsabilitate, disciplina, echilibru si stapanire de sine, corectitudine. Limbi straine: engleza (limba de comunicare cu personalul de conducere al societatii). Salariu de incadrare: incepand cu 2.230 lei brut/luna. Durata contract: 2 ani. Durata de valabilitate a ofertei: 5 zile lucratoare de la data publicarii anuntului. Candidatura: pe baza de Scrisoare de intentie si CV. Pentru informatii referitoare la trimiterea Scrisorii de intentie si a CV-ului va rugam sa luati legatura cu persoana de contact: Avocat Alexandru Cretu.

 • S.C. FARMEX COMPANY S.R.L. angajeaza: 4 Femei de serviciu - COR 911201 pentru Oras Voluntari, jud. Ilfov. Activitatea presupune: executarea diferitelor sarcini de curatenie cu scopul de a mentine curate si ordonate interioarele si mobilierul de la sediul si punctele de lucru ale societatii. Cerinte: minim studii generale, cu/fara experienta, indemanare, precizie, rigurozitate, responsabilitate, disciplina, echilibru si stapanire de sine, corectitudine. Limbi straine: engleza (limba de comunicare cu personalul de conducere al societatii). Salariu de incadrare: incepand cu 2.230 lei brut/luna. Durata contract: 2 ani. Durata de valabilitate a ofertei: 5 zile lucratoare de la data publicarii anuntului. Candidatura: pe baza de Scrisoare de intentie si CV. Pentru informatii referitoare la trimiterea Scrisorii de intentie si a CV-ului va rugam sa luati legatura cu persoana de contact: Avocat Alexandru Cretu.

 • caut de munca in braila

 • Caut loc de munca in Bistrița urgent Full-time sau part-time

 • angajam personal bar cu jocuri si spalatorie auto cu si fara experienta

 • Societate cu capital privat, sediul in Bucuresti sector3 strada Drumul Intre Tarlale nr.42 (gara Catelu), angajeaza montator subansamble. Program de lucru un singur schimb intre orele 07:00-15:30 cu pauza de masa 30 min. Salariu net de inceput 1700 ron. + bonuri de masa si abonament toate liniile RATB si Metrorex Persoanele interesate pot sa adreseze intrebari suplimentare in contul publi24.ro sau sa lase date de contact pentru stabilirea prezentarii la un interviu.

 • Salveaza cautarea