Vrei sa primesti notificari de la Romjob?
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Vrei notificari in timp real pentru anunturile favorite?
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Munci necalificate

 • Anunturi promovate (Vizualizare toate)

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 50 / 20

 • Tipografia Livco Design angajeaza manipulant marfa. Lucru in 2 schimburi. Perioada nedeterminata. Carte de munca, bonuri de masa, decontare transport. Punct de lucru Basarabia 256 Sector 3 in incinta Faur,Detalii la interviu.Pentru interviu programari la telefon:0726220215

 • FRANCIZA INTERNAȚIONALĂ ORKIN - COMPANIE MULTINAȚIONALĂ AMERICANĂ CU PESTE 118 DE ANI VECHIME, MEMBRĂ A GRUPULUI ROLLINS, ANGAJEAZĂ TEHNICIENI PENTRU PRESTAREA SERVICIILOR IPM - SERVICII DE GESTIONARE A MANAGEMENTULUI INTEGRAT AL DĂUNĂTORILOR. CERINȚE MINIME OBLIGATORII: CARNET DE CONDUCERE CATEGORIA B, DIPLOMĂ DE BACALAUREAT SAU ȘCOALĂ PROFESIONALĂ. BENEFICII: SALARIU NET 2500 RON + TICHETE DE MASĂ + COMISION DIN VÂNZARE, CURSURI DE FORMARE PROFESIONALĂ PENTRU PERIOADA DE PROBĂ. CÂȘTIGURI LUNARE DE PESTE 5000 RON. OFERTA ORKIN OFERTA TA • AJUTOR DE NUNTĂ, BOTEZ, ÎNMORMÂNTARE  ABILITĂȚI DE SCRIERE ȘI VORBIRE  CONDITIE FIZICA • SUPORT ÎN PROBLEME DE SĂNĂTATE  CAPACITATE DE ADAPTARE LA LUCRU ÎN ECHIPĂ • SALARIU COMPETITIV ȘI COMISIOANE ÎN FUNCȚIE DE PERFORMANȚE  LOIALITATE, RESPECT, CORECTITUDINE • PROGRAME DE INSTRUIRE ȘI CALIFICĂRI • ATESTAT INTERNAȚIONAL DE TECHNICIAN DDD • MEDIU DE LUCRU FLEXIBIL • RECOMPENSE MATERIALE ȘI MOTIVAȚIONALE • MAȘINĂ ȘI TELEFON DE SERVICIU

 • Clarismart Consulting angajeaza pentru o companie din Timisoara persoane pentru postul de Muncitor necaificat in metalurgie. Cerințe: - minim 8 clase - seriozitate si responsabilitate -cunostinte de masurare constituie avantaj Condiții: - salariu fix - se lucreaza un singur schimb L-V 8.00-18.00 , S 8.00-14.00. Responsabilități:​ - realizeaza activitati de taiere si fasonare a barelor de fier la dimensiuni specifice cu ajutorul utilajelor . -intretinerea echipamentelor necesare desfasurarii activitatii -confectionarea si asamblarea de etrieri manual si cu utilaje specifice - persoana dornica sa invete. Persoanele interesate sunt rugate sa ataseze CV-ul sau sa sune la nr.0723186646/0730643789.

 • Societate angajeaza cu carte de munca muncitori necalificati si manipulanti marfa. Program 8 ore, luni vineri, 9-17. Salariu 1900 bonuri de masa. Interviu str. Basarabiei 210 dupa piata rusilor, tel 0236448270 pentru persoanele inafara localitatii se ofera cazare in spatii proprii.

 • Angajam muncitori necalificati

 • Daca esti o persoana energica si organizata avem nevoie sa te alaturi echipei noastre ca manipulant marfa expeditor pentru producator de medicamente in Timisoara.

 • Angajam muncitor necalificat domeniu constructii -montaj tamplarie pvc (ajutor de montator ). Nu se cere experienta in domeniu . Salariu intre 1500-2000 lei net . Sector 6 Bucuresti .

 • cautam zilier domeniu constructii -termopane Bucuresti sector 6 Lujerului

 • Caut un ingrijitor de animale, eventual cu familie, sa se mute intr-o localitate langa Bucuresti (sat Baldana, comuna Tartasesti) pentru a avea grija de o mica ferma. Ofer casa cu curte langa Bucuresti, fara plata vreunei chirii. Ofer un salariu de 400 USD lunar. Doritorii trebuie sa aiba intre 25 si 45 de ani, sa fie harnici si trebuie sa aiba experienta in ingrijirea animalelor. Sunati la 0720.231.000 pentru detalii suplimentare.

 • Ecomid-Serv angajeaza operatori curatenie cu experienta in domeniu, pentru curatenie spatii administrative si hale de productie situate pe Platforma Incontro. Program de lucru in schimbul 1, L-V, salarizare 1800 lei net/luna, functie de cunostintele si experienta in domeniu. Se acorda bonusuri lunare de prezenta, stabilitate si disponibilitate. Se asigura programarea si respectarea zilelor libere si a concediilor de odihna legale. Relatii suplimentare la telefon 0723.328102.

 • Companie de telecomunicatii angajeaza personal calificat / necalificat pentru realizare lucrari fibra optica. Se ofera auto, carte de munca, salariu atractiv in functie de experienta. Se angajeaza atat individual cat si echipa deja formata (integrator, jonctor, ajutor jonctor). Cv-urile se vor trimite pe adresa de e-mail office @ agnetwork . ro Candidatul ideal: - experienta de lucru in reteaua Vodafone (reprezinta un plus) - spirit de munca in echipa - apt de lucru la inaltime (max 3-4m) - carnet de conducere cat. B (reprezinta un plus) Descrierea job-ului: - lucrari specifice in reteaua vodafone si nu numai - cablare/montare si demontare/instalare echipamente de telecomunicatii - punere in functiune si configurare echipamente - se asigura calificare la locul de munca (daca este nevoie)

 • Clientul nostru reprezinta unul din principalii comercianti de tamplarie PVC din Bihor. Cautam persoane pentru echipele de montaj, in Oradea, cu sau fara experienta, salarizare motivanta cu perspective in domeniu. Rolul tau: - Pregatirea materialelor necesare de lucru; - Urmarirea planului si deplasarea zilnica la clienti pentru montaj; - Colaborarea in permanenta cu superiorul pentru necesarul de materiale; - Asamblare, montaj executie lucrari la cele mai inalte standarde; - Ai o atitudini pozitiva fata de client; - Verificarea pieselor montate, cu interventie prompta si indicarea instructiunilor de folosire corecta. Cerinte: - Experienta in domeniu nu este obligatorie, dar constituie avantaj; - Serios si disciplinat in munca; - Atitudine pozitiva fata de colegi si clienti; - Viteza de reactie, flexibilitate, agilitate; - Permis de conducere Cat.B – nu este cerinta obligatorie, dar constituie avantaj. Beneficii: - Salariu negociabil in functie de experienta; - Contract pe perioada nedeterminata; nu exista pauze pe parcursul anului; - Experienta si eficacitatea, sunt recompensate pe masura. Contact de luni pana vineri, intre orele 08.00 si 16.00 la telefon 0728.572.880 sau e-mail: cv(A rond)publiceuroconsulting.ro Doar candidatii selectati vor fi contactati.

 • Asociatie proprietari, Titan - Auchan, angajeaza persoana curatenie pe scara, bloc 10 etaje. Se ofera contract de munca. Salariu - 700 lei net. Oferim si CEREM seriozitate, Cerinte: fara antecedente penale.

 • Spalatoria Iacomoz cauta coleg!!! - Salariul se va discuta la angajare! - Activitatea se va desfasura la punctul de lucru situat in Ploiesti, str. Rezervoarelor, nr. 2. - Nu se cere experienta! - Suntem in curs de automatizare! - Daca vrei sa faci parte din echipa Spaltoriei Iacomoz, da-mi un telefon la numarul 0723 166 172 - Nicoleta Ionascu

 • Angajam operator/manipulant la curatatoria de covoare/tapiterii, part time, program 9-13 Oferim: - mediu de lucru placut si colectiv bazat pe comunicare si colaborare; - program de lucru min 4 h/zi; - salariul net 1000 lei, Cerinte: -cazier curat,minime abilitati tehnice;persoana capabila sa manipuleze covoarele Sarcini: - primirea/colectarea/distribuirea covoarelor de la clienti; - curatarea covoarelor/tapiteriilor cu utilaje automatizate Carnet sofer B consituie un avantaj.

 • Angajez spălători aoto cu experiență. Asigur cazare. Salariu fix sau procent, la alegere. Tel. 0723506172 .

 • CAUTAM CASIER CU SAU FARA EXPERIENTA, DATE CONTACT: COSMIN - TEL. 0747376914

 • Fabrica de mobila la comanda, angajeaza tamplari cu experienta in PAL , LEMN si MDF, Zona: in apropiere de metrou Dimitrie Leonida Cerinte: - Studii medii sau profesionale - Indemanare in utilizarea echipamentelor de mana - Cunostinte de utilizarea a utilajelor de debitare, cantuire etc - Responsabilitate Program de lucru: Luni - vineri de la 8:00-18:00 Detalii la nr : 0721473246

 • caut muncitor pentru a lucra la un depozit de marmura se ofera si cazare daca este cazul

 • Angajam persoana pentru impachetare produse depozit. Responsabilitati Primire marfa Incarcare, descarcare Mentinerea ordinii in depozit Oferta Locatie Sos. Berceni Salariu 1800 RON + bonuri de masa Program L-V 08.00-18.00, S 08.00-14.00

 • Salveaza cautarea