Vrei sa primesti notificari de la Romjob?
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Vrei notificari in timp real pentru anunturile favorite?
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Munci necalificate Arges

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 50 / 20

 • 1

  Sc.iony euro edil srl cauta muncitori calificati si necalificati in constructi din toata tara ofera si calzare salariul atractive . Firma se ocupa cu interioare regips gresie faianta glet Tencuieli mecanizate plus tencuiala mp 75 Exterioare termosistem la gata plus monta schela.Relati la tel 0768964445

 • 3

  Angajam urgent o persoana (barbat) pentru udat si intretinere spatii verzi la Retail Park Pitesti pentru tura de noapte (program 22:00-06:00). Informatii suplimentare la tel: 0745.875.528

 • 2

  Sc.Roaldavid Trans Spedition angajeaza baieti pentru spalatorie camioane, tir animale, prelate, turisme, cisterne etc. Activitatea se desfasoara la punctul de lucru din com Cateasca, Sat Coseri, nr 143 G, judetul Arges. Oferim posibilitatea de cazare, salariu avantajos, asiguram meniul zilei. Pentru mai multe detalii, va rugam sa ne contactati la nr 0744506453.

 • 16

  Angajez muncitor necalificat atelier mobilier stradal,confectie metalica,montaj panouri sandwich..Program L-V 8-18 S 8-14, nu raspund la mesaje Tel 0740838668.Salariu net 1700-3000lei

 • 3

  Loc de munca stabil pentru persoane fara calificare in Cehia Domeniu electronic. Persoane eligibile: barbati/femei cu varste cuprinse intre 18-48ani BENEFICII: -contract de munca -transport gratuit Romania - Cehia -cazare gratuita -transport cazare-fabrica gratuit -translator prezent pe fiecare sectie Cerinte: -acte de Romania -cazier curat -apt de munca -minim 8 clase Nu se percep comisioane.Telefon 0742530624.

 • Abator in Popesti Leordeni, Judetul Ilfov, angajeaza muncitori necalificati (barbati si femei). Salariul minim pe economie. Se asigura cazare. Relatii la telefon 0758.106.603 de luni pana vineri intre orele 8-15.

 • 6

  SC TRUTZI SRL , Angajeaza pentru depozitul din Pitesti, Str. Depozitelor, nr. 14: -Manipulant marfa in depozit de profile laminate si elemente de fier forjat. Mediu de lucru intr-o echipa de profesionisti; Stabilitate; Salariu motivant; Bonuri de masa; Asteptam CV pe site sau relatii suplimentare la numarul de telefon afisat pe site.

 • 3
 • 1

  Ruleaza programul pe masina cu comanda numerica, in conformitate cu instructiunile de operare si cu specificatiile tehnice Masoara si verifica piesele folosind instrumentele de masura, conform cerintelor si specificatiilor tehnice Asigura functionarea masinii la performanta optima; realizeaza operatii de reglare, ajustare a parametrilor masinii in vederea executarii reperelor/ pieselor conform specificatiilor tehnice si standardelor de calitate Efectueaza programe simple de prelucrare Efectueaza operatii de mentenanta preventiva de baza, conform planului stabilit Se implica activ in imbunatatirea eficientei generale a echipamentului si a calitatii reperelor produse. Descrierea companiei Suntem o societate cu capital privat format din personal de specialitate cu o solida pregatire profesionala, experimentat si motivat permanent. De asemenea suntem un colectiv tanar cu idei constructive aflat in permanenta interactiune si urmarind intotdeauna satisfacerea in totalitate a cerintelor clientilor nostri pe plan profesional, prin lucrarile si serviciile de calitate oferite acestora.

 • 8

  ELECTRO GHETAS SRL angajeaza, cu contract de munca pe perioada nedeterminata in domeniul reciclării, pentru punctul de lucru din Prelungirea Craiovei, nr 99, Jud Arges: - Muncitori necalificati program L-V,8h/zi, salariu net 1800 RON; In vederea stabilirii unui interviu, va rugam sa apelați următoarele nr de telefon: 0248254501, 0722247643 sau 0721277700.

 • Salveaza cautarea