Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Munci necalificate Calarasi

Categorii

Judete

Localitati

Pret
 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 50 / 20

 • In primul rand va trebuii sa citesti tot anuntul si sa intelegi ce scrie aici. Daca ma suni sa ma intrebi ce am vrut sa spun sau sa ma intrebi despre ce este vorba ca tu ai citit doar titlul, sau nu ai inteles. Cu siguranta ca iti voi inchide si iti voi bloca numarul. Nu sunt aici sa dau explicatii fiecarui individ caruia, ii este lene sa citeasca cateva randuri. Nu raspund apelurilor cu numar ascuns. Acestea fiind spuse banuiesc ca intelegeti ca nu este nici o gluma si sunt cat se poate de serios si de aceea ce astept si de la cei care ma contacteaza la fel. Se cauta Femei, TS si Cupluri Cuckopld Veniturile constau in crearea de materiale pentru adulti, si comercializarea lor pe internet. Pentru protejarea confidentialitatii, se pot purta masti. Nu se cere nici un fel de experienta, nu exista limita maxima de varsta, sau vreo cerinta anume asupra felului in care arati. Ca cerinte ar fii - varsta de 18 ani impliniti - cunoasterea unei limbi straine de circulatie internationala, ar fii recomandata dar nu este obligatoriu - si bineteles igiena si sanatate Beneficii - castiguri de zeci poate sute de ori mai mari decat salariul minim pe economie in Romania, pe luna - nu este nevoie de vechime sau experienta pentru a avea aceste venituri, puteti avea un astfel de venit dupa chiar prima luna- programul este flexibil si depinde doar de timpul pe care doriti dumneavoastra sa il alocati acestei activitati, totul se face de comun acord fara presiuni sau obligatii. - se pot face si acte legale, (adica contract de munca) pentru desfasurarea acestei activitati.- veniturile sunt transparente si la vedere, fara comisiona ascunse, sau obligatii contractuale ascunse. Vreau sa mai mentionez, ca activitatea se poate desfasura doar la locatia mea din Resita, Caras- Severin, iar daca sunteti din alt oras trebuie sa va puteti deplasa pana aici, si sa dispuneti de timp (macar vreo doua saptamani), sa stati aici pentru a desfasura activitatea. Cazare va pot oferii gratuit pe perioada colaborarii. Pentru detalii va astept cu un telefon. Multumesc!

 • Firma din Brasov,angajeaza operatori fabrica. ( Centuri de siguranta auto) Se ofera salariu motivant si contract de munca pe durata nedeterminata. Oferim cazare (gratuit),cat si transport de la fabrica la cazare(gratuit)! Cerinte :cazier pentru angajare -adeverinta medic familie(apt de munca) -copie certificat nastere -copie act studiu(min 8clase) -buletin (copie si original) Tel 0799903940 Ne puteti contacta de luni pana vineri ,orele 9.00-17.00!

 • Agentia de recrutare WP XAWAX czech s.r.o Angajeaza din Romania pentru Cehia personal necalificat,barbati,cupluri,femei, pentru fabrici din Cehia. Transport din tara(Galati,Onesti,Brasov,Sibiu,Deva,Arad), Cazare si scolarizare GRATUIT, oferim avans dupa prima saptamana de lucru. Nu se cere experienta si nici cunoasterea limbii, Nu percepem comision,sau taxe. Detalii,inscrieri si rezervari la numarul 0742530624

 • Angajez manipulant(muncitor necalificat)pentru piata. Detalii la telefon 0726999443

 • pentru detalii sunati la nr.tel

 • Angajam personal necalificat pentru montaje uși de garaj și industriale pentru București, asiguram cazare, salariulron. Cerem și oferim seriozitate.

 • Firma din Brasov ,angajam cu relocare in judetul Brasov, operatori in fabrica pentru fabricarea de de chedere auto Nu se cere experienta in munca ,vor fi si cateva saptamani de cursuri(gratuite,unde ve-ti fi platiti din punct de vedere salarial - studii minim 8 clase cu act doveditor. -Programul este pe 3 schimburi (a cate 8 ore) -cazare gratuita -contract pe durata nedeterminata -transort gratuit (fabrica -cazare) -ore suplimentare platite dublu -se cere cazier curat! Angajam si cupluri! Salariu 2300net+bani din ore suplimentare! Va asteptam pentru relatii la telefon sau puteti lasa mesaj aici

 • SC Transilvania General Import-Export,distribuitor national al produselor European Drinks,European Food si Scandic Distilleries , angajeaza pentru punct de lucru Calarasi Manipulant marfa Cerinte: - persoana harnica, serioasa Beneficii: - loc de munca stabil,cu respectarea tuturor formalitatilor legale - program de lucru de luni - vineri CV- urile se pot trimite la adresa de mail din anunt folosind butonul Mesaj sau la adresa . Pentru informatii suplimentare va rugam sa sunati la numarul de telefon.

 • sc hrista comercial angajeaza lucrătorii comerciali pt. mag.alimentare. Vînzătoare(fete sau băieți). Manipulanți. Muncitori necalificați.

 • Firma de confectii textile(productie huse auto),angajeaza cu relocare in judetul Arad,in conditii excelente cusatorese si cusatori in fabrica. Primele saptamani se va lucra doar in schimbul 2,apoi se trece la ture si schimburi. Salariu 2300net(bani in mana ) Se va da proba de lucru Asiguram cazare gratuita pe tot contractul Suplimentare (cine doreste sambata)

 • Firma constructii angajam personal calificat și necalificat in bucuresti pentru munca in constructii Se oferă cazare gratuita și avans pentru mancare Salariul începe de la 130 lei/zi și ajunge pana la 180 lei/zi

 • Salveaza cautarea