Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Munci necalificate Constanta

Categorii

Judete

Localitati

Pret
 • Anunturi promovate (Vizualizare toate)

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 50 / 20

 • Angqajez doua fete pentru curatarea interioarelor autoturismelor si pentru curatatul covoarelor. Un baiat pentru spalarea mijloacelor de transport.

 • Angajam in abator femei si barbati la Salariu net de 1200euro.zi.Se incheie contract german direct cu firma angajatoare. Cazarea este oferita de catre angajator. Nu se fac contracte de mediere si nu se percepe comision Varsta limita 53ani.Nu se cere engleza. Plecari organizate. Dorim persoane serioase si dornice de munca Pt detalii sunati la nr de tel 0743658217.Madalina

 • In primul rand va trebuii sa citesti tot anuntul si sa intelegi ce scrie aici. Daca ma suni sa ma intrebi ce am vrut sa spun sau sa ma intrebi despre ce este vorba ca tu ai citit doar titlul, sau nu ai inteles. Cu siguranta ca iti voi inchide si iti voi bloca numarul. Nu sunt aici sa dau explicatii fiecarui individ caruia, ii este lene sa citeasca cateva randuri. Nu raspund apelurilor cu numar ascuns. Acestea fiind spuse banuiesc ca intelegeti ca nu este nici o gluma si sunt cat se poate de serios si de aceea ce astept si de la cei care ma contacteaza la fel. Se cauta Femei, TS si Cupluri Cuckopld Veniturile constau in crearea de materiale pentru adulti, si comercializarea lor pe internet. Pentru protejarea confidentialitatii, se pot purta masti. Nu se cere nici un fel de experienta, nu exista limita maxima de varsta, sau vreo cerinta anume asupra felului in care arati. Ca cerinte ar fii - varsta de 18 ani impliniti - cunoasterea unei limbi straine de circulatie internationala, ar fii recomandata dar nu este obligatoriu - si bineteles igiena si sanatate Beneficii - castiguri de zeci poate sute de ori mai mari decat salariul minim pe economie in Romania, pe luna - nu este nevoie de vechime sau experienta pentru a avea aceste venituri, puteti avea un astfel de venit dupa chiar prima luna- programul este flexibil si depinde doar de timpul pe care doriti dumneavoastra sa il alocati acestei activitati, totul se face de comun acord fara presiuni sau obligatii. - se pot face si acte legale, (adica contract de munca) pentru desfasurarea acestei activitati.- veniturile sunt transparente si la vedere, fara comisiona ascunse, sau obligatii contractuale ascunse. Vreau sa mai mentionez, ca activitatea se poate desfasura doar la locatia mea din Resita, Caras- Severin, iar daca sunteti din alt oras trebuie sa va puteti deplasa pana aici, si sa dispuneti de timp (macar vreo doua saptamani), sa stati aici pentru a desfasura activitatea. Cazare va pot oferii gratuit pe perioada colaborarii. Pentru detalii va astept cu un telefon. Multumesc!

 • Angajez sezonier manipulant in Constanta pentru comert engross in market comercial. Salariul negociabil platibil bilunar. Relatii la tel: 0727663234

 • Bărbat serios 41ani din Tuzla jud C-ța caut de muncă cu ziua (zilier ) sap grădini ,demolări cărat moloz ,curățenie diverse munci necalificate.Plata la înțelegere (negociabil).

 • Angajam pentru Mamaia si Eforie Nord, zona Belona următoarele posturi: - grataragii - ajutor bucatar - barmani - casieri - muncitori necalificați Oferim 2 mese, cazare și salarii între 2500-4500 lei Tel. contact: 0724 557 997

 • Angajam manipulant pe masina, cu domiciliul in Constanta sau zona invecinata, pentru distributia de echipament frigorific pe raza judetelor Constanta-Tulcea-Ialomita-Calarasi-Braila si Galati. Cursele sunt zilnice , programul de lucru fiind de Luni-Vineri . Salariul net 1500 ron plus bonuri de masa in valoare de 300 ron. Pentru mai multe detalii va rog sa sunati la numarul de telefon 0751288514 .

 • Angajat pt. Spalatorie de covoare femeie sau barbat manipulant. Permanent, nu spala covoare avem utilaj otomat. Nu mai strange sau itinde ambalaza

 • Importator direct, angajam permanent manipulant in echipa amenajari pentru depozit de gresie, faianta si expozitii magazine. Disponibilitate la deplasari in tara. Decontare abonament naveta . Salariu intre 2300 si 3200 lei. Pentru informatii sunati la numarul afisat de Luni-Vineri, interval orar .

 • Orient Construct Decor SRL angajeaza manipulanti pentru echipa de amenajari. Salariu intre 2300 lei si 3200 lei. Persoana de contact : Dl Andrei .

 • Daca iti doresti sa faci parte dintr-o echipa tanara, dinamica si cu un mediu placut de lucru vino in echipa noastra! Orient Ceramic SRL angajeaza 4 gestionari depozit (barbati) pentru Constanta . Descrierea activitatii: - planifica, controleaza si coordoneaza toate activitatile de receptie, conditionare, depozitare si livrare a marfurilor; - raspunde de mentinerea stocurilor de marfuri; - verifica si semneaza documentele de intrare-iesire a produselor in depozit; - supravegheaza in mod direct si raspunde de corecta derulare a operatiunilor de receptionare, paletizare, pastrare si livrare a produselor; - gestioneaza un grup de 10 persoane. Cerinte: Experienta in domeniu; Abilitati de organizare ,comunicare si lucru in echipa; Persoana dinamica, serioasa, implicata si rapida; Absolvent cel putin de studii medii, fara cazier. Cunostinte operare PC Oferta: • Pachet salarial motivant : 2600 - 3500 lei. • Program de lucru : Luni-Vineri, 09.00-18.30 , Sambata 09.00-14.30 .

 • SC Transilvania General Import-Export, distribuitor national al produselor European Drinks,European Food si Scandic Distilleries , angajeaza pentru punct de lucru Constanta Manipulant marfa pentru ruta Constanta- Mangalia Cerinte: - persoana harnica, serioasa - domiciliul in zona Constanta- Mangalia Beneficii: - loc de munca stabil,cu respectarea tuturor formalitatilor legale - program de lucru de luni pana vineri, un singur schimb CV- urile se pot trimite la adresa de mail din anunt folosind butonul Mesaj sau la adresa: Constanta, str. Soseaua Industriala nr.2. Pentru informatii suplimentare va rugam sa sunati la numarul de telefon afisat in anunt.

 • Descriere De ce să lucrezi la noi: - Salariu peste medie (salariu fix + bonus în funcție de productivitate + tichete de masă); - Salariul este oferit mereu la timp; - Contract de muncă pe o perioadă nedeterminată; - Stabilitatea locului de muncă într-o companie multinațională; - Se lucrează în 2 schimburi, fără ture de noapte; - Asigurăm suport și pregătire profesională; - Condiții de muncă la standarde europene și tehnologie avansată; - Discount de angajat la achiziții de piese și accesorii auto; Descrierea jobului În funcție de echipa din care vei face parte poți avea următoarele atribuții: - Descărcarea de marfă; - Recepționarea calitativă și cantitativă a pieselor de schimb; - Așezarea mărfurilor pe raft; - Organizarea optimă a spațiului pe rafturi; - Culegerea și sortarea mărfurilor; - Împachetarea produselor în lăzi; - Preluarea returului de marfă; - Gestionarea pieselor defecte;

 • Spalatorie auto - Constanta - angajeaza personal. Cazare gratuita. Salariu de la 1500 lei + alte castiguri. Conditii bune de lucru. Contract de munca cu norma intreaga. Informatii doar la telefon.

 • Angajez confectioner montator tamplarie PVC, posesor carnet de conducere categoria B. Incadrarea se face cu contract de munca permanent. Mai multe detalii la nr. de telefon 0722778431 sau 0241657730

 • Angajam barbat pentru atelier inramat tablouri. Program intreg dar destul de flexibil. Calificam la locul de munca. Nu necesita experienta anterioara in acest domeniu. Relatii la tel ‭0760373386‬ intre orele 9-17:30 (Magazinul Artex)

 • spalatorie de covoare angajam manipulant . munca permanent cu carte de munca BEST COVOARE SRL.

 • angajam femeie sau barbat fara experienta un felde manipulant. la sediu munca permanent BEST COVOARE SRL

 • SC Europack Media SRL - fabrica servetele umede, Constanta. Angajam operator laborator Studii necesare: liceale. Va rugam trimiteti CV-ul la adresa de e-mail:

 • Descriere SC Europack Media SRL - fabrica servetele umede, Constanta. Angajam PERSONAL NECALIFICAT. Va rugam trimiteti CV-ul la adresa de Email: , cu subiectul : personal NECALIFICAT sau sunati la: Tel: 0743685330

 • Salveaza cautarea