Vrei sa primesti notificari de la Romjob?
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Vrei notificari in timp real pentru anunturile favorite?
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Munci necalificate Dolj Craiova

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 50 / 20

 • Beneficiile dvs: -salariu atractiv net de 2150 Euro/ luna; -cazare,contract de munca legal în Olanda; -concediu 24 zile/an; -orele suplimentare se platesc cu un bonus de 25%; -asigurare în caz de accident; -asigurare medicala; -dreptul la pensie; -alocatie 190 EUR lunar/copil sau student; -loc de munca stabil si sigur. Candidatul ideal trebuie sa aiba experienta în domeniu. Alte informatii la 0725 \ 92I \ 311 sau o738 | 665 | 423 .

 • Muncitori pentru munca in Olanda, in hala/depozit de citrice. Salarii motivante, incepand de la 2160 de euro, cazare si doua mese / zi. Vi se ofera asigurare de sanatate pe toata perioada contractuala. Informatii detaliate la 0725 \ 92I \ 311 sau o738 | 665 | 423 .

 • Beneficiile dvs: - salariu atractiv net de 2150 Euro/ luna; - cazare asigurata; - contract de munca legal în Germania; - concediu 24 zile/an; -orele suplimentare se platesc cu un bonus de 25%; - asigurare în caz de accident; - asigurare medicala; - dreptul la pensie; - alocatie 190 EUR lunar/copil sau student; - loc de munca stabil si sigur ; Candidatul ideal trebuie sa : - aiba cunostinte minime de limba germana, italiana sau engleza; -experienta în domeniu; - calificare ; Informatii detaliate la 0725 \ 92I \ 311 sau o738 | 665 | 423 .

 • A.C.C.R.C. INTERNAȚIONAL SUCURSALA CRAIOVA organizează cursuri de formare profesională acreditate. Vă asteptăm la sediul nostru din Craiova, Str. Calea Bucuresti,bl.9,sc2,ap.17,in spatele Teatrului National .Tele-mail/,web/ www.accrcinternational.com Dosarul de inscriere cuprinde:- cerere inscriere tip + copie BI/CI + copie certificat nastere + copie certificat casatorie + copie ultimul act de studiu

 • Angajam Operator DDD (dezinsectie, dezinfectie si deratizare) in Craiova in regim full time cu disponibilitate la deplasari in tara. Descrierea jobului: Operatiuni de dezinsectie, deratizare si dezinfectie la clientii alocati zonei de activitate. Munca in teren full-time. Disponibilitate la deplasari in tara. Cerinte: Permis categoria B cu vechime mai mare de un an. Disponibilitate la deplasari in tara. Seriozitate si organizare. Fire dinamica, sociabila, deschisa, ce se adapteaza usor programului. Beneficii Oferite: Salariu fix atractiv. Cazare pentru deplasari, diurna, telefon si masina de serviciu. Descrierea companiei: S.C. DERASOVIL S.R.L.societate cu profil DDD (deratizare, dezinsectie, dezinfectie) ce asigura servicii de specialitate in domeniu cu activitate la nivel national, doreste sa-si mareasca echipa de Operatori DDD. Daca doresti sa faci parte dintr-o echipa tanara si dinamica, te rugam sa ne trimiti un CV pe adresa de mail, iar noi te vom contacta.

 • Angajam muncitori necalificat. Firma profil constrcti, se lucreaza in hala; Salaru, 2300 ron. Nu raspund pe mail,sunati la 0748500252.

 • Angajez Baiat in DEZMEMBRARI AUTO. Experienta constituie un avantaj. Pt detalii sunati la nr. de telefon din anunt.

 • Societate Comerciala cu sediul in Craiova angajeaza: - MANIPULANTI - MUNCITORI NECALIFICATI. RELATII LA TELEFON: 0769 702 659.

 • Fabrica de paine producatoare a brandurilor ``VEL PITAR `` si ``MARITZA``cu sediul in Craiova angajeaza ambalatori.Se ofera transport din Craiova si Bals, tichete de masa,Relatii telefon 0743284560.

 • Angajez personal pentru spălătorie automatizată de covoare in Craiova, cartier Rovine. Cerințe: permis categoria B, cunoașterea orașului, spirit de observare, lucru in echipa, persoana comunicativa.

 • Angajam stivuitoristi cu atestat (ISCIR) pe platforma Ford, Craiova Program: 3 schimburi Pachet salarial : salariu fix , bonuri de masa 15 lei/ tichet , spor de 25% pentru turele de noapte, spor de 75% pentru orele suplimentare efectuate, prime de sarbatori. Detalii la numarul de telefon : 0722 273 806

 • post mobil pentru curățenie la locații din Craiova. program de lucru 8 ore salariul incepe de la 1600 lei net.

 • Angajam personal florarie, salariul incepe de la 1600 lei ,la care se adaugă bonusuri de performanță. Oferim instruire continuă , un mediu de lucru plăcut si posibilitatea de a evolua financiar si profesional. Persoanele cu experiență în domeniu pot incepe cu o altă grilă de salarizare. Condiții obligatorii :pasiune pentru lucru cu florile,seriozitate,punctualitate, dorința de progres si educabilitate. Detalii la nr de telefon 0761331167 Florăria Trandafirii Veseli.

 • Recrutam manipulanti si stivuitoristi Locatie de lucru: pe platforma industriala. Cerinte: disponibilitate pentru activitate in 3 schimburi, indemanare Nu se solicita experienta in domeniu Se ofera Pachet salarial: salariu fix Sporuri ( ore suplimentare 75%, spor tura de noapte 25%) Tichete de masa 15 ron/ zi lucrata ( oferite dupa prima luna de activitate). Apelati 0728331288 sau trimiteti cv la

 • Recrutam stivuitoristi cu astestat ISCIR si manipulanti marfuri- pentru activitate in domeniul logistic Locatie: Str. Henry Ford, 29 ( Craiova) Program de lucru: 3 schimburi Activitate: sortare, etichetare, ambalare piese auto Beneficii: salariul fix + spor de noapte 25%, spor ora suplimentara 75%, tichete de masa 15 ron/ zi lucrata Firma ofera gratuit cursul pentru obtinerea atestatului de stivuitorist. Detalii: 0722 273 906

 • Firma de curatenie angajeaza muncitori necalificati ,fete si baieti,pentru curatenie tehnica in vopsitoria Ford, program de lucru 8h,3 ture. Se ofera CM legal+abonament+tichete masa Tel 0747066163

 • Recrutăm STIVUITORISTI pentru companie de logistică din Craiova. Locație de lucru: platforma Ford Responsabilitati: -receptionare si administrare marfuri Cerințe : -autorizatie ISCIR -vârsta minimă 18 ani -disponibilitate pentru lucru în 3 schimburi -îndemânare, rapiditate, seriozitate Oferta salariala. -salariu fix + sporuri (tichete de masa de 15 lei/zi, spor de noapte 25%, de ore suplimentare 75% ,prime) Pentru mai multe detalii contactati-ne la numarul de telefon:​ 0722 273 925

 • Angajez spălător covoare in Craiova, cartier Rovine. Cerințe: persoana serioasă,atenta la detalii, comunicativa. De preferat femeie.

 • Manpower angajeaza montatori subansamble cu sau fara experienta pentru unul din clientii sai. Se ofera : -salariul atractiv ; -tichete de masa in valoare de 15/ zi ; -spor de noapte 25%; -al 13-lea salariu; -posibilitatea decontarii transportului. Pentru mai multe detalii va rugam sa ne sunati la numarul de telefon 0729 800 873, sau va asteptam la sediul Manpower : Craiova , bulevardul Nicolae Titulescu , nr.35

 • Manpower angajeaza -sudori cu sau fără experiență - lacatusi mecanici cu sau fara experiență - vopsitor cu sau fara experienta --stivuitoristi . Se ofera : -salariul atractiv in functie de experienta; -tichete de masa in valoare de 15/ zi ; -spor de noapte 25%; -al 13-lea salariu; -posibilitatea decontarii transportului. Pentru mai multe detalii va rugam sa ne sunati la numarul de telefon 0729 800 873, sau va asteptam la sediul Manpower : Craiova , bulevardul Nicolae Titulescu , nr.35.

 • Salveaza cautarea